• 9.378.498 stemmen

Van der Valk - Seizoen 4 (2024)

Alternatieve titel: Detective Van der Valk

Afleveringen: 3

Speelduur: 4 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Nicolas Freeling

Met: Marc Warren, Maimie McCoy en Darrell D'Silva

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 15 september 2024

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• NPO Start Bekijk seizoen 4 via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Van der Valk

Detective Piet van der Valk woont met zijn hond op een woonboot in Amsterdam. Zijn naaste collega's hebben het niet altijd even makkelijk met zijn harde instelling, maar hij vindt de focus op het werk nu eenmaal belangrijker dan vrienden maken. Met Lucienne Hassell kan hij het nog het beste vinden, maar voor nieuweling Job Cloovers kan er, ondanks zijn steevaste uitstekende werk, nog niet één complimentje af. Het team krijgt een aantal zeer verschillende en lastige moordzaken op hun bordje.

Afleveringen Seizoen 4 (2024)

1. 1. Safe in Amsterdam

15 september 2024 (1 uur en 29 minuten)

2. 2. Hope in Amsterdam

22 september 2024 (1 uur en 28 minuten)

3. 3. Secrets of Amsterdam

29 september 2024 (1 uur en 29 minuten)

avatar van badfans69

badfans69

De serie is inmiddels vanaf 22 mei te streamen op NPO Start.

avatar van AniSter

AniSter

Ik heb inmiddels de eerste 4 seizoenen gezien. De misdaadplots zitten goed in elkaar. Dat de uitvoering van het geheel iets minder is, neem ik op de koop toe. Dat wordt gecompenseerd door de af en toe mooie plaatjes van Amsterdam. De cast vind ik ronduit vreemd en matig. Het niveau van de serie stijgt in ieder geval in de loop van de seizoenen. Jammer dat er in het laatste seizoen een verhaallijn bij komt in de vorm van Hendrik de patholoog. Voor mij voegt dit niets toe en maakt dat de serie nog meer op een soap gaat lijken, wat met Katie al begonnen was. Er schijnt een vijfde seizoen te komen, want met de cliffhangers rond Hendrik en Katie valt er nog wel wat te vertellen.