• 9.376.792 stemmen

Kaulitz & Kaulitz - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Kaulitz & Kaulitz

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 08 minuten

Ontwikkeld door: Robin von der Leyen

Met: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz en Simone Kaulitz

Oorsprong: Duitsland

Datum van release: dinsdag 25 juni 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kaulitz & Kaulitz

De band Tokio Hotel bestaat uit tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz, respectievelijk zanger en gitarist. De inmiddels 34-jarige tweelingbroers en supersterren geven een kijkje in hun privéleven in Los Angeles en Duitsland. Naast hun werk als als artiesten houden ze zich ondere andere bezig met een DJ carriere met hun andere broer Bill enz ijn ze te zien als jurylid bij de talentenshow The Voice.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. The Party Has Arrived!

25 juni 2024 (47 minuten)

De Kaulitz-tweeling is vijf maanden op tournee en krijgt heimwee. Wanneer ze eindelijk in Los Angeles terug zijn, vieren ze hun verjaardag in stijl.

2. 2. Komische Kindheit

25 juni 2024 (46 minuten)

Tom en Bill gaan naar een helderziende en een opslagruimte en gaan uit eten met oude vrienden. Ondertussen kijken ze terug op hun verleden en vooruit naar de toekomst.

3. 3. Zurück in die Zukunft

25 juni 2024 (46 minuten)

Welkom in de opnamestudio! We nemen een kijkje achter de schermen terwijl Tom en Bill aan hun podcast werken en Bill een leuk uitstapje maakt naar Austin.

4. 4. Flirty Wiesn

25 juni 2024 (44 minuten)

De tweeling krijgt hun eigen traditionele, of in Bills geval roze, lederhosen voor het Oktoberfest in München, waar de avond nogal wat drama oplevert.

5. 5. Endlich Frei!

25 juni 2024 (48 minuten)

Als Bill en Tom met de nasleep van de reis naar München worstelen, leren we meer over de rol die Bills seksualiteit heeft gespeeld in de zoektocht van hem en Tom naar roem.

6. 6. Quarkbällchen und Heidi-ween

25 juni 2024 (49 minuten)

Het is tijd voor Heidi Klums legendarische Halloweenfeest! Bill ontwerpt zijn kostuum en wacht op een speciale gast. Tom bereidt zijn grote onthulling voor.

7. 7. Roadtrip mit Hindernissen

25 juni 2024 (50 minuten)

Bill en Tom gaan met een camper op reis om wat tijd samen door te brengen, maar niet alles loopt volgens plan.

8. 8. Fortsetzung Folgt?

25 juni 2024 (38 minuten)

Tom en Bill bereiden zich voor op de finale van The Voice of Germany en wachten vol spanning de resultaten af. De tweeling blikt terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit.

avatar van lang pee

lang pee

Ik geef Humo gelijk "pokkesaai en walgelijk". Wat een vervelende ventjes, heb het niet kunnen uitkijken. Ben al geen fan van reality maar dit is echt niet om aan te kijken zonder maagkrampen....