• 9.377.519 stemmen

Mayor of Kingstown - Seizoen 3 (2024)

Show titel: Mayor of Kingstown

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 55 minuten

Ontwikkeld door: Hugh Dillon en Taylor Sheridan

Met: Jeremy Renner, Hugh Dillon en Tobi Bamtefa

Datum van release: zondag 2 juni 2024

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 3 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown speelt zich af in een klein stadje in Michigan waar de enige overgebleven en bloeiende industrie federale, staats- en privégevangenissen zijn. Het verhaal volgt de familie McClusky, de machthebbers tussen de politie, criminelen, gevangenen, gevangenisbewakers en politici. Racisme, corruptie en ongelijkheid zijn aan de orde van de dag. De familie McClusky doet een poging om orde en gerechtigheid te brengen in een stad die geen van beide heeft.

Afleveringen Seizoen 3 (2024)

1. 1. Soldier's Heart

2 juni 2024 (54 minuten)

2. 2. Guts

9 juni 2024 (43 minuten)

3. 3. Barbarians at the Gate

16 juni 2024 (40 minuten)

4. 4. Ragdoll

23 juni 2024 (41 minuten)

5. 5. Iris

30 juni 2024 (47 minuten)

6. 6. Ecotone

7 juli 2024 (38 minuten)

7. 7. Marya Was Here

14 juli 2024 (44 minuten)

8. 8. Captain of the Sh*t out of Luck

21 juli 2024 (46 minuten)

9. 9. Home on the Range

28 juli 2024 (58 minuten)

10. 10. Comeuppance

4 augustus 2024 (1 uur en 04 minuten)

avatar van badfans69

badfans69

Season three premieres June 2 in the U.S. and Canada, and rolls out June 3 in all other Paramount+ international markets.

avatar van Nielojram

Nielojram

Kon het niet laten, dus de eerste 8 afleveringen gekeken, wat een heerlijke serie is dit. Zo rauw en naargeestig.

Hopelijk seizoenen ze dit lekker door, kan er geen genoeg van krijgen!

avatar van DreamTech

DreamTech

Hele seizoen nu afgekeken ( vandaag laatste afelevering dit seizoen) maar wat is dit een geweldige serie hoop dat ze nog verder gaan qua seizoenen zo geweldig goed !!!

avatar van Nielojram

Nielojram

DreamTech schreef:

Heb ook weer genoten! Maar, heeft dit voer voor een nieuw seizoen? Iris dood, Kyle in de lik..
Alhoewel de open-eindjes, de gevangenisdirecteur, wáárom? Waar is Bunny?
Hopelijk genoeg voer voor een weergaloos seizoen..

avatar van movie freak84

movie freak84

Blijkbaar zijn er velen die het laatste seizoen het beste vonden, ik blijf er egt bij dat seizoen 1 veruit de beste was. Maar desondanks blijft het een geweldige serie die bij mij wel een plekje in mijn top 10 qua series heeft. Op naar volgend seizoen.

avatar van cor1946

cor1946

Prima start seizoen 3

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Het eerste seizoen blijft voor mij veruit het beste. Jammer dat ze die lijn niet hebben weten door te trekken. Dit laatste(?) seizoen vloog ook weer alle kanten op. Desondanks was het niet heel vervelend om naar te kijken.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Joy4ever schreef:

Nou dit dus inderdaad...

Daarnaast, vingerafdrukken bestaan niet, net als DNA. Kyle gaat van een drankbak naar SWAT team member, Je kan nog steeds door leuk met een seriemoordenaar op pad etc..

Het enige waar ik echt blij om ben is dat die gruwelijk frustrerende rol van Iris nu eindelijk weg is, beter voor de serie want dat ging nergens over, heel slecht uitgewerkt als je het over 3 seizoen bekijkt.

Open eindjes dus ben benieuwd of er een 4e seizoen komt.