• 144.872 films
 • 7.283 series
 • 22.085 seizoenen
 • 497.725 acteurs
 • 313.472 gebruikers
 • 8.299.937 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chuck - Seizoen 3 (2010)

3,43 14 stemmen

Show titel: Chuck

IMDb beoordeling: 8,2 (132.714)

Afleveringen: 19

Speelduur: 13 uur en 37 minuten

Ontwikkeld door: Josh Schwartz en Chris Fedak

Met: Zachary Levi, Yvonne Strahovski en Joshua Gomez

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 10 januari 2010

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Amazon Prime Bekijk seizoen 3 via Amazon Prime
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Chuck

Chuck Bartowski is een computernerd die op een dag een gecodeerde e-mail krijgt van een oude vriend. Deze vriend is een CIA-agent en voor Chuck het weet staan de grootste spionnengeheimen in zijn brein gegrift. Hij wordt nu door de CIA ingezet om het land te redden, samen met zijn handlangers Sarah Walker en John Casey.

Afleveringen Seizoen 3 (2010)

 1. 1. Chuck versus the Pink Slip

  10 januari 2010 (43 minuten)

  Chuck verbruid het op de spionageschool en verliest Sarah. Ondertussen probeert Morgan Chuck te helpen om over zijn liefdesverdriet te raken, maar Chuck verzet zich en probeert tot Sarah door te dringen.

 2. 2. Chuck versus the Three Words

  10 januari 2010 (43 minuten)

  Wanneer Carina terugkeert, krijgt Chuck een nieuwe missie. Eentje waarbij hij met Sarah zal moeten samenwerken, wat voor problemen zorgt als Chuck 's emoties de bovenhand nemen.

 3. 3. Chuck versus the Angel de la Muerte

  11 januari 2010 (43 minuten)

  Chuck moet een dictator die met de dood bedreigd wordt zien te beschermen tijdens diens bezoek aan de stad. Chuck heeft zwijgplicht, ook tegenover zijn schoonbroer die de dictator medische hulp verstrekt.

 4. 4. Chuck versus Operation Awesome

  17 januari 2010 (43 minuten)

  Devon wordt ontvoerd door Sydney, een agente van "The Ring". Ze verwart hem met Chuck en denkt dat hij de spion van de familie is. Devon wordt vrijgelaten op voorwaarde dat hij de telefoon die hij meekrijgt steeds opneemt wanneer Sydney hem belt. Ondertussen willen Sarah en Casey van de situatie met Devon gebruik maken om Sydney te arresteren. Chuck ziet hun plan echter niet zitten en probeert een oplossing te zoeken.

 5. 5. Chuck versus First Class

  24 januari 2010 (43 minuten)

  Sinds Morgan assistent-manager werd van Buy More, probeert het personeel hem in de maling te nemen. Hij kent echter alle kneepjes van het vak en weet de grappenmakers telkens te omzeilen. Ondertussen wordt Chuck op een solomissie gestuurd door CIA-agent Shaw die er van overtuigd is dat Chuck klaar is om een volwaardig agent te worden. Maar Sarah en Casey hebben het moeilijk om Shaw te vertrouwen.

 6. 6. Chuck versus the Nacho Sampler

  31 januari 2010 (43 minuten)

  Op zijn solomissie naar Parijs leerde Chuck Hannah kennen. Ze raakten aan de praat op het vliegtuig, hij bood haar een job aan en nu werkt ze ook bij Buy More. Haar eerste klant is Manuch, een genie die een uiterst gevaarlijk wapen ontwerpt voor The Ring. De CIA zit hem al een tijdje op de hielen en probeert hem uit de handen van de vijand te houden. Wanneer hij zijn wapen, een sterk ontwikkelde zonnebril, uitprobeert, schakelt hij de agenten van The Ring uit en probeert hij zelf het wapen te verkopen. Hij weet echter niet welk gevaar hij loopt. Chuck krijgt de opdracht om hem in leven te houden.

 7. 7. Chuck versus the Mask

  8 februari 2010 (43 minuten)

  Shaw doet een poging om het masker van Alexander te stelen uit een zwaar bewaakt museum. De CIA wil het artefact bemachtigen voor The Ring dat doet. Het loopt echter fout waardoor de hele boel wordt afgesloten en luchtledig gezogen. Chuck wordt opgeroepen om het alarm uit te schakelen, de kluis te openen en Shaw te redden van verstikking. Ondertussen proberen Morgan en Ellie te achterhalen waarom Devon zo raar doet en Chuck de hele tijd verdwijnt.

 8. 8. Chuck versus the Fake Name

  1 maart 2010 (43 minuten)

  Ellie heeft ontdekt dat Chuck een relatie heeft met zijn collega in Buy More, Hannah. Ze besluit hem er mee te confronteren. Aangekomen in zijn huis loopt ze Hannah zelf tegen het lijf. Ondertussen slagen Shaw, Sarah en Casey erin één van de gevaarlijkste huurmoordenaars ter wereld te ontvoeren. Ze verwachten van Chuck dat hij in de huid kruipt van de beul en afspreekt met enkele top-gangsters van The Ring. Casey stelt voor om Chuck gezelschap te houden tijdens zijn missie. Hij wordt echter herkend en de gangsters verwachten van Chuck dat hij Casey ombrengt.

 9. 9. Chuck versus the Beard

  8 maart 2010 (43 minuten)

  Een gewone winkelbediende opent per toeval een e-mail met gecodeerde overheidsgeheimen, die hij zonder het te beseffen in zijn hersenen downloadt. Opeens is hij een menselijk wapen en ligt het lot van de wereld in zijn klungelige handen. De CIA en de NSA sturen er dan ook een sensuele agente en haar mannelijke tegenhanger op uit om Chuck te beschermen.

 10. 10. Chuck versus the Tic Tac

  15 maart 2010 (43 minuten)

  Tijdens een missie in het hoofdgebouw van de CIA, betrapt Chuck Casey op het stelen van een item uit een beveiligde kluis. Casey maakt zijn collega duidelijk dat dit absoluut geheim moet blijven en dreigt er zelfs mee hem te vermoorden als hij ook maar één woord zegt. Wanneer de generaal de diefstal van het item meldt aan het team, is Chuck er zeker van dat dit een test is. Hij vertelt alles wat hij gezien heeft en merkt dan pas dat Casey niet blufte wanneer hij ermee dreigde hem te vermoorden.

 11. 11. Chuck versus the Final Exam

  22 maart 2010 (43 minuten)

  Chuck krijgt zijn laatste missie voor hij een volwaardig spion wordt. Hij krijgt de opdracht een verrader binnen de CIA te ontmaskeren en te identificeren. Chuck slaagt voor de test en hij denkt dat hij naar Rome wordt gestuurd waar hij als individueel spion zijn opdrachten zal ontvangen. Maar diezelfde avond nodigt Sarah hem uit voor een afspraakje. Chuck zijn missie blijkt niet volbracht en hij krijgt nog één laatste opdracht.

 12. 12. Chuck versus the American Hero

  29 maart 2010 (43 minuten)

  Wanneer Chuck een nieuwe partner moet kiezen voor een belangrijke undercoveropdracht, spannen Casey, Devon en Morgan samen om er zeker van te zijn dat Chuck voor Sarah zal kiezen.

 13. 13. Chuck versus the Other Guy

  5 april 2010 (43 minuten)

  Chuck, Sarah en Shaw openen de jacht op de moordenaar van Shaw's vrouw. Ondertussen denkt Morgan er sterk over na om ontslag te nemen om Chuck te kunnen vergezellen.

 14. 14. Chuck versus the Honeymooners

  26 april 2010 (43 minuten)

  Chuck en Sarah hebben samen besloten om het spionageleven achter zich te laten. Wanneer ze op de trein echter de Baskische terrorist Juan Diego Arnaldo treffen, lijken de zaken te veranderen. Ondertussen beveelt generaal Beckman Casey om Morgan te gebruiken om het vermiste koppel terug te vinden. Devon en Ellie geven een afscheidsfeestje.

 15. 15. Chuck versus the Role Models

  3 mei 2010 (43 minuten)

  Chuck en Sarah worden gevraagd om CIA-spionnen Graig en Laura te volgen, in de hoop dingen van hen op te steken. Casey krijgt het bevel om Morgan te trainen. Ondertussen beginnen Devon en Ellie aan hun nieuwe job.

 16. 16. Chuck versus the Tooth

  10 mei 2010 (43 minuten)

  Chuck kampt met verontrustende dromen. Hij gelooft dat zijn laatste droom gevaar voorspelt voor het bezoekende staatshoofd. Generaal Beckman is hier niet van overtuigd en stuurt hem naar de psychiater. Ondertussen krijgt Ellie verrassend nieuws en Anna keert terug naar de Buy More.

 17. 17. Chuck versus the Living Dead

  17 mei 2010 (43 minuten)

  Chuck droomt nog steeds dat Shaw in leven is en zoekt hulp bij Morgan om dit voor Sarah verborgen te houden. Morgan praat echter haar mond voorbij. Ondertussen duikt Chuck's vader Stephen op.

 18. 18. Chuck versus the Subway

  24 mei 2010 (43 minuten)

  Stephen probeert te voorkomen dat Chuck gek wordt wanneer hij te weten komt dat Daniel Shaw nog leeft. Ondertussen vertelt Morgan aan Devan dat hij zijn vrouw verdenkt van overspel. Ellie wordt vastgehouden door Justin Sullivan.

 19. 19. Chuck versus the Ring: Part 2

  24 mei 2010 (43 minuten)

  Morgen, Devon en Ellie groeperen om het Team Bartowski te redden van de Ring. Chuck krijgt last van hoofdpijn na het verlies van de gouverneur.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.