• 9.378.387 stemmen

Human Resources - Seizoen 2 (2023)

Show titel: Human Resources

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 31 minuten

Ontwikkeld door: Nick Kroll, Jennifer Flackett en Mark Levin

Met: Aidy Bryant (stemrol), Randall Park (stemrol) en Nick Kroll (stemrol)

Datum van release: vrijdag 9 juni 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Human Resources

'Human Resources' is een spin-off van 'Big Mouth' en gaat nog veel verder dan haar originele serie. De show draait om Hormone Monsters, Depression Kitties en Shame Wizards die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen. Het wordt al snel duidelijk dat de hoofdpersonen weliswaar fantasiewezens zijn, maar zelf ook heel wat menselijks in zich hebben.

Afleveringen Seizoen 2 (2023)

1. 1. The Jizz Mitzvah

9 juni 2023 (27 minuten)

Tijdens de volwassenheidsceremonie van Montel besluit het jonge lid van de Hormoonmonsters dingen op eigen wijze te doen. Een nieuwe klant van Lovebug Emmy gelooft niet in liefde.

2. 2. The Tell-Tale Dick

9 juni 2023 (27 minuten)

Guyvin, Gavins identieke tweelingbroer, brengt schaamtetovenaar Lionel van zijn stuk. Logicasteen Pete wil Rochelle vertellen hoe hij zich voelt. Hope komt op bezoek.

3. 3. Total RePaul

9 juni 2023 (26 minuten)

Het afgehakte aanhangsel van Dante achtervolgt Pete. Lovebug Walter neemt een weduwe mee op een reis voor koppels. Gil en Joe verdelgen Emmy's luizen in ruil voor een broodje.

4. 4. A League of Their Hormone

9 juni 2023 (28 minuten)

De schaamtetovenaars spelen een softbalwedstrijd op het werk tegen de Hormoonmonsters. Emmy gaat te ver met Sarah en met Van. Rochelle en Pete komen eindelijk nader tot elkaar.

5. 5. Rochelle, Rochelle

9 juni 2023 (27 minuten)

Nadat Pete zijn gevoelens heeft gedeeld met Rochelle, moet ze beslissen of ze een lovebug of een haatworm is, maar haar beslissing kan gevolgen hebben.

6. 6. Paul Me By Your Name

9 juni 2023 (28 minuten)

Walters vriendje Simon trekt bij hem in. Paul voelt zich onzeker over daten na de dood van zijn vrouw. Emmy zoekt in de Memory Bank naar antwoorden over de moederissues van Sarah.

7. 7. Tony: The Life of an Office Cold

9 juni 2023 (26 minuten)

Wanneer een verkoudheid op kantoor uitbreekt, worden bijna alle medewerkers ziek. Maar blijven ze thuis om verspreiding te voorkomen of blijven ze werken?

8. 8. Pity Party

9 juni 2023 (26 minuten)

Ambitieuze Petra helpt een jonge cliënt voor zichzelf op te komen. Lionel geeft een feestje om de concurrentie aan te gaan met Mona. Alice gaat naar een etentje om Dev te zien.

9. 9. On the Daughterfront

9 juni 2023 (27 minuten)

Paul vraagt Sarah om haar jeugdslaapkamer vrij te maken, maar dat brengt pijnlijke herinneringen naar boven. Montel bezoekt potentiële universiteiten met beide ouders.

10. 10. Yipee Ki-Hate, Motherf**ker

9 juni 2023 (29 minuten)

Tijdens het vakantiefeestje op kantoor komt de afdeling Haat onuitgenodigd opdagen. Kan Rochelle de held zijn die haar vrienden willen, of is ze zelf een haatdragende 'Die Hard'?

avatar van The Oceanic Six

Eigenlijk zat ik aan een nipte onvoldoende te denken, maar de geestige Die Hard parodie in de slotaflevering voorkomt dat nog net.

De koek is wel op. Deze hormoonmonsters zijn veel leuker in de bijrollen in Big Mouth waar ze dienen als seksgeweten van geile pubers die hun weg zoeken. Hier in de hoofdrol voelt het als too much, zeker dit tweede seizoen. Dit was geloof ik het laatste seizoen van deze spin-off, alleen Big Mouth krijgt nog twee seizoenen.