• 9.378.811 stemmen

Narco-Saints - Seizoen 1 (2022)

Alternatieve titels: The Accidental Narco, Surinam, Sulinam, 수리남

Afleveringen: 6

Speelduur: 6 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Yoon Jong-bin en Kwon Sung-hui

Met: Ha Jung-woo, Hwang Jung-min en Park Hae-soo

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 9 september 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Narco-Saints

Een Koreaanse drugbaas wordt in Suriname door zowel de overheid als de politie opgejaagd. Kang In-su, een bescheiden ondernemer, werkt mee aan een geheime missie van de overheid om de drugsbaas op te pakken. Uiteindelijk lijkt In-Su het slachtoffer te gaan worden van de hele operatie; hij wordt er namelijk ingeluisd door de Koreaanse drugsbaron.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. Aflevering 1

9 september 2022 (1 uur en 03 minuten)

Kang Ingu gaat de fabriek bekijken voor zijn mogelijke nieuwe zakelijke onderneming, maar raakt verstrikt in een territoriumoorlog. Een plaatselijke pastoor biedt hulp aan.

2. Aflevering 2

9 september 2022 (1 uur en 01 minuut)

Ingu aarzelt om een advocaat in te huren en overweegt een deal te sluiten met een geheim agent. Hij breidt zijn invloed in de gevangenis uit in de hoop een ex-lijfwacht te kunnen misleiden.

3. Aflevering 3

9 september 2022 (1 uur en 06 minuten)

Ingu regelt een partnerschap tussen Jeon Yohan en Goo Sangman. Yohan verricht eerst onderzoek voordat hij akkoord gaat met de ruil.

4. Aflevering 4

9 september 2022 (52 minuten)

Een conflict aan de grens verandert de dynamiek binnen de kring van Yohan. Sangman stelt een andere route naar Korea voor.

5. Aflevering 5

9 september 2022 (1 uur en 09 minuten)

Yohan kan niet overtuigd worden om de nieuwe route te nemen, Ingu improviseert door zelf een oplossing te bedenken. David Julio Park bereidt een overdracht voor.

6. Aflevering 6

9 september 2022 (1 uur en 03 minuten)

Yohan gooit nog een balletje op betreffende een plan dat Ingu's veiligheid verzekerde. Lee Sangjun arriveert op het vliegveld terwijl de vervolging van Yohans imperium begint.

avatar van pascal83

pascal83

Verrassend hoog gemiddelde hier en op imdb, het begin voorspelt niet veel goeds. Om te beginnen de stelling, waarmee Suriname in de serie word geïntroduceerd, dat de helft van de Surinaamse bevolking betrokken is bij drugshandel. Tja...

avatar van The Oceanic Six

Best wel goed eigenlijk. Drugshandel in Suriname met Koreanen, het is wat anders dan standaard Mexico of Colombia maar het kijkt goed weg. Wel vind ik de serie wat langzaam starten, maar zeker de laatste afleveringen hebben een goed tempo, spanning en ook de nodige actie. Ik snap het geklaag vanuit Suriname ook niet echt, ze komen er als overheid toch vrij daadkrachtig vanaf in deze serie. Bruut gedeelte als hun leger de straten begint te cleanen met grof geweld. Beetje twijfel of het 3,5* waard is, maar vooruit.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Ik ben wel een aardig groot fan van series in de lijn van Narcos. Deze Narco-Saints is een prima toevoeging. Leuk ook met Suriname als setting. Ik vond hier met name de dominee een erg goede rol neerzetten. Bijzonder grappig taaltje ook dat Koreaans. Ik heb me zeker vermaakt met deze serie.

avatar van Ernst_mm

Ernst_mm

Weet niemand in Korea dan dat ze in Suriname links rijden?

avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

Een hele aardige serie,helemaal niet verwacht,een mooi verhaal,en schijnbaar nog waargebeurd,