• 150.481 films
 • 8.470 series
 • 25.755 seizoenen
 • 566.198 acteurs
 • 325.862 gebruikers
 • 8.557.518 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Nanny - Seizoen 4 (1996-1997)

2,87 30 stemmen

Show titel: The Nanny

IMDb beoordeling: 7,0 (43.647)

Afleveringen: 26

Speelduur: 13 uur

Ontwikkeld door: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson en Peter Marc Jacobson

Met: Fran Drescher, Charles Shaughnessy en Daniel Davis

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 18 september 1996

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 4 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Nanny

Fran Fine werkt in de bruidswinkel van haar vriendje Danny. Eigenlijk wacht ze tot hij haar ten huwelijk zal vragen. In plaats daarvan dumpt hij haar niet alleen, maar ontslaat hij haar ook direct uit zijn winkel. Fran pakt daarom haar oude baantje weer op en gaat met make-up langs de deuren om geld te verdienen. Wanneer ze aanklopt bij het huis van Maxwell Sheffield, een rijke Broadway musical producer ziet de butler Niles Fran aan voor een sollicitante voor de baan als kinderoppas en haalt haar binnen. Fran heeft amper de tijd om hem tegen te spreken en voor ze het weet trekt ze in het huis in als de nieuwe kinderjuf.

Afleveringen Seizoen 4 (1996-1997)

 1. 1. The Tart with Heart (2)

  18 september 1996 (30 minuten)

  Fran en Maxwell keren terug van hun trip naar Parijs en Fran is in de wolken. Net voor ze thuiskomen zet Mr. Sheffield haar terug met beide voetjes op de grond door wat hij gezegd heeft terug te nemen. CC maakt meteen misbruik van de situatie en zegt dat Maxwell haar alleen voor haar knappe uiterlijk heeft gekozen.

 2. 2. The Cradle Robbers

  25 september 1996 (30 minuten)

  Tijdens een picknick in Central Park betrapt Maxwell Maggie op een stoeipartij met haar nieuwe vriend John. Maxwell wil dat zijn dochter haar relatie onmiddellijk beëindigt. Maar wanneer Fran onder de indruk geraakt van Johns knappe vriend Mike, probeert ze Maxwell tot andere gedachten te brengen.

 3. 3. The Bird's Nest

  25 september 1996 (30 minuten)

  Brighton moet een wetenschappelijk project voor zijn klas voorbereiden. Fran stelt voor dat hij zich met z’n medeleerlingen gaat ontfermen over een verlaten vogelnest waarin nog eieren liggen, maar het experiment loopt anders uit dan gewild. Niles weet ondertussen met behulp van een cassetterecorder CC te doen geloven dat Maxwell een romantisch afspraakje met haar wil.

 4. 4. The Rosie Show

  9 oktober 1996 (30 minuten)

  Wanneer Fran tijdens het bijwonen van Rosie O’Donnells televisieshow met een gouden idee op de proppen komt, is zij eensklaps beroemd. Ze krijgt meteen de presentatie van een wekelijkse televisiespot voor kinderverzorging aangeboden.

 5. 5. Freida Needa Man

  16 oktober 1996 (30 minuten)

  Fran zou maar al te graag binnengeraken in de exclusieve Riverside Yacht Club. Haar tante Freida, een voormalige nachtclubuitbaatster, moet haar daarbij helpen. Met veel ijver probeert Fran haar tante te koppelen aan haar rijke vriend Fred, in de hoop dat het tweetal haar zal meenemen naar de club.

 6. 6. Me and Mrs. Joan

  30 oktober 1996 (30 minuten)

  Wanneer hij samen met Fran een galerij bezoekt, loopt Maxwell toevallig zijn vader James en zijn stiefmoeder Joan tegen het lijf. De twee mannen zijn totaal van elkaar vervreemd, omdat Maxwell nooit heeft kunnen begrijpen dat zijn vader zijn vrouw heeft verlaten om met zijn secretaresse te trouwen.

 7. 7. The Taxman Cometh

  6 november 1996 (30 minuten)

  Fran krijgt de hoede toegewezen over de honden van CC en Jay Leno,. Maar haar aandacht wordt afgeleid door de komst van een belastingcontroleur. Om te vermijden dat de man haar lastige vragen zou stellen, trekt Fran haar verleidelijkste jurk aan.

 8. 8. An Affair to Dismember

  13 november 1996 (30 minuten)

  Wanneer Fran kennis maakt met Maxwells jongere broer Nigel, ziet ze eindelijk een kans om te ontsnappen aan de monotonie van haar huiselijke leventje.

 9. 9. Tattoo

  20 november 1996 (30 minuten)

  Maggie wil absoluut een tatoeage. Ze wil dat Fran haar vader helpt te overtuigen, maar Fran weigert resoluut. Totdat Val verklapt dat Fran zelf een tatoeage heeft.

 10. 10. The Car Show

  11 december 1996 (30 minuten)

  Maggie wil graag een nieuwe auto voor haar verjaardag. Omdat ze er zeker van is dat haar vader haar er geen zal kopen, roept ze de hulp in van Fran. Maggie wil namelijk dat Fran meedoet aan een schoonheidswedstrijd en zo een wagen wint. Maar eerst moet Fran wel leren rijden.

 11. 11. Hurricane Fran

  18 december 1996 (30 minuten)

  Fran en Val hebben een vakantie gepland op Jamaica. Eens aangekomen op Jamaica, hebben Fran en Val het al snel naar hun zin. Hun zoektocht naar mannelijk gezelschap moeten ze staken wanneer er plots een storm opsteekt.

 12. 12. Danny's Dead and Who's Got the Will?

  8 januari 1997 (30 minuten)

  Maxwell verwacht bezoek van zijn grootmoeder Eloise, en wil dat Fran zich als een voorbeeldig kindermeisje gedraagt. Maar de schijn wordt al snel doorbroken wanneer Fran de dood van haar voormalige verloofde Danny Imperiali verneemt.

 13. 13. Kissing Cousins

  15 januari 1997 (30 minuten)

  Fran is uitgenodigd als bruidsmeisje op het huwelijk van haar nicht. Aan de vooravond van het feest brengt ze samen met Val een avondje door in een populaire vrijgezellenbar. Fran ontmoet er de charmante Bob.

 14. 14. The Fifth Wheel

  29 januari 1997 (30 minuten)

  Sylvia is zeer ongelukkig wanneer Fran op aanraden van haar therapeut besluit alle mannen uit haar leven te bannen. Ze vreest dat haar dochter voor altijd ‘single’ zal blijven.

 15. 15. The Nose Knows

  5 februari 1997 (30 minuten)

  Fran is razend wanneer Maxwell van een feestje met een aantrekkelijk blondje terugkomt. Maxwell benadrukt dat ze zich met zijn leven niet hoeft te bemoeien, omdat ze niet zijn vrouw, maar het kindermeisje is.

 16. 16. The Bank Robbery

  12 februari 1997 (30 minuten)

  Sylvia is achterdochtig wanneer ze verneemt dat haar moeder een nieuwe vriend heeft. Daarom gaat ze met Fran naar de bank om een regeling te treffen, zodat haar moeder geen cheques kan uitschrijven zonder haar goedkeuring. Wanneer Fran en Sylvia in de rij staan worden ze door een ongelukkige bankovervaller gegijzeld.

 17. 17. Samson, He Denied Her

  19 februari 1997 (30 minuten)

  Wanneer Fran voor de zoveelste keer verwikkeld is in een fikse ruzie met Maxwell, besluit ze hem een hak te zetten door zich vrijwillig op te geven als jurylid in een omstreden rechtszaak. De beklaagde is een huishoudster, die door haar baas Valentino - een mannelijk model - ervan beschuldigd wordt hem in een jaloerse bui aangevallen te hebben.

 18. 18. The Facts of Lice

  5 maart 1997 (30 minuten)

  Wanneer Fran een geschreven bekentenis van Niles in de wasmand vindt, is ze ervan overtuigd dat de butler een koelbloedige moordenaar is. Ze probeert niet alleen uit zijn buurt te blijven, ze doet ook haar uiterste best om elk contact met Maggie, Brighton en Grace te vermijden; die hebben immers last van hoofdluizen.

 19. 19. Fran's Roots

  12 maart 1997 (30 minuten)

  Fran wordt gecontacteerd door een zekere mevrouw Baker, die beweert dat ze haar echte moeder is. Hoewel ze de dame eerst niet wil geloven, acht ze de kans reëel dat ze bij de geboorte verwisseld is met een ander kind. Zeker wanneer ze ontdekt dat mevrouw Baker in één van de duurste wijken van Manhattan woont.

 20. 20. The Nanny and the Hunk Producer

  2 april 1997 (30 minuten)

  Maxwells nieuwste musical wordt genomineerd voor vijf prestigieuze Tony-awards. De schrik slaat hem meteen om het hart: wat als hij de nominaties niet kan verzilveren?

 21. 21. The Passed-Over Story

  9 april 1997 (30 minuten)

  Dankzij de winst van enkele Tony-awards, slaagt Maxwell erin de succesvolle actrice Morgan Faulkner voor zijn volgende stuk te strikken. Het nieuws maakt niet meteen indruk op Fran: zij heeft nog op de middelbare school gezeten met de actrice.

 22. 22. No Muse is Good Muse

  23 april 1997 (30 minuten)

  Fran droomt ervan een carrière uit te bouwen als songwriter in de rockwereld. Ze gaat tot het uiterste om superster Tasha te ontmoeten, zodat ze de zangeres haar zelfgeschreven nummer kan laten horen.

 23. 23. You Bette Your Life

  30 april 1997 (30 minuten)

  Maxwell en CC organiseren een veiling voor het goede doel. Als Fran verneemt dat Bette Midler onder de kopers zal zijn, biedt ze zichzelf aan als koopwaar.

 24. 24. The Heather Biblow Story

  7 mei 1997 (30 minuten)

  Fran schrikt zich een bult wanneer ze hoort dat haar grote rivale Heather Biblow, de vrouw die haar man en baan heeft afgesnoept, meedoet in één van haar favoriete feuilletons. Heather nodigt Fran en Val uit op de set.

 25. 25. The Boca Story

  14 mei 1997 (30 minuten)

  Fran verneemt tot haar grote vreugde dat haar moeder naar Florida verhuist. Eindelijk zal ze van de bemoeienissen in haar relatie met Maxwell verlost zijn. Maar wanneer Sylvia daadwerkelijk vertrekt, voelt Fran zich plotseling erg eenzaam.

 26. 26. Fran's Gotta Have It

  21 mei 1997 (30 minuten)

  Maxwell reist naar Londen om Celine Dion te overtuigen om aan een Broadway show deel te nemen. Fran reist hem achterna om voor eens en voor altijd duidelijkheid te krijgen over hun relatie.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.