• 9.378.888 stemmen

Rico: Dream Big - Seizoen 1 (2022)

Show titel: Rico: Dream Big

Afleveringen: 4

Speelduur: 1 uur en 59 minuten

Met: Rico Verhoeven

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 4 maart 2022

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rico: Dream Big

In RICO: Dream Big volgen we het leven van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven terwijl hij vooruit kijkt op het volgende hoofdstuk in zijn carrière. Wat valt er nog te winnen als je al jarenlang tot de wereldtop behoort en ongeslagen kampioen bent geweest? Terwijl Rico traint voor de grootste gevechten uit zijn carrière en probeert de toppositie vast te houden, wordt hij ook gelokt door de glamour van Hollywood en heeft hij groeiende ambities om een internationale filmster te worden. We volgen hem door al deze hoofdstukken van zijn leven, één aflevering per keer, terwijl we de man achter het kampioenschap leren kennen. Wat is er voor nodig en hoeveel offers moet je brengen om bij de absolute top te horen? Zal het Rico lukken om de schalkse wereldkampioen te blijven en tegelijkertijd een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen?

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. Altijd Vechten

4 maart 2022 (26 minuten)

Rico Verhoeven, al bijna 10 jaar de ongeslagen wereldkampioen kickboksen. Een strateeg, die naar zijn wedstrijden kijkt alsof het een schaakspel is en kickboksen in Nederland op de kaart heeft gezet. Wie is Rico en waar komt hij vandaan? In deze aflevering zien we hoe Rico toewerkt naar zijn eerstvolgende wedstrijd. Een inkijk in zijn ritme, sport- en voedingsregime en zijn mentale discipline.

2. 2. Durven Dromen

4 maart 2022 (30 minuten)

Waar begon Rico's carrière als topsporter? En hoe ging hij in zijn jeugd om met zijn toen al extreme trainingsschema? Wat wil Rico nog meer bereiken in de vechtsport, nu hij al zoveel jaren de ongeslagen kampioen is, maar zijn andere dromen steeds nadrukkelijker op te voorgrond treden? Na een groot toernooi maakt Rico tijd voor het voortzetten van zijn grootste nieuwe droom; slagen als acteur.

3. 3. Niemand

4 maart 2022 (29 minuten)

Kritisch op zichzelf blikt Rico terug op zijn titelgevecht, waar hij zich midden in een persoonlijk drama bevond. We zien de sterke band tussen Rico en zijn vrienden. Ter voorbereiding op het volgende gevecht wordt hij in Engeland klaargestoomd door legende Peter Fury. Tussen de gedisciplineerde trainingen door, wil Rico de tijd vinden om een rol te spelen in een grote nieuwe Amerikaanse serie.

4. 4. Schaakspel

4 maart 2022 (34 minuten)

Zwaar gehavend komt Rico uit de ongekend spannende strijd van zijn wereldtitelgevecht. Voor de 10e keer op rij laat hij de wereld zien dat hij onverslaanbaar is. Rico staat geen dag stil, want het is tijd voor de volgende stap in het verwezenlijken van zijn nieuwe droom: een trip naar Hollywood, ter voorbereiding op zijn eerste grote hoofdrol in een actiefilm.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.