• 9.377.395 stemmen

Nip/Tuck - Seizoen 1 (2003)

Show titel: Nip/Tuck

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Ryan Murphy

Met: Dylan Walsh, Julian McMahon en Joely Richardson

Datum van release: dinsdag 22 juli 2003

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nip/Tuck

Sean McNamara en Christian Troy hebben samen een praktijk die gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Dagelijks krijgen zij allerlei soorten patiënten over de vloer, die iets aan zichzelf willen laten veranderen. Het gaat hier dan om simpele facelifts, maar ook om complete geslachtsveranderingen. Sean is een rustige familieman die in het dagelijkse leven probeert om te gaan met de problemen in zijn gezin. De relatie met zijn vrouw loopt niet lekker en hij heeft vaak problemen met zijn tienerzoon. Christian is eigenlijk het tegenovergestelde van Sean. Hij geeft alleen om geld, vrouwen en seks. Ook is hij iets minder nauwkeurig in de operatiekamer, waardoor de twee mannen nogal eens voor problemen komen te staan.

Afleveringen Seizoen 1 (2003)

1. 1. Pilot

22 juli 2003 (1 uur)

Sean en Christian zijn vrienden en partners van een kliniek voor plastische chirurgie. Er ontstaat onenigheid als Christian een Colombiaanse drugsbaas opereert, die betaald met drugsgeld.

2. 2. Mandi/Randi

29 juli 2003 (1 uur)

Een tweeling wil plastische chirurgie zodat ze niet meer op elkaar lijken. Sean vertrekt; hij wil weten hoe het is om als vrijgezel te leven. Matt besluit om op zichzelf een besnijdenis uit te voeren, nadat zijn vriendin zijn penis heeft gezien.

3. 3. Nanette Babcock

5 augustus 2003 (48 minuten)

Sean en Julia ontdekken dat Matt heeft geprobeerd zichzelf te besnijden. De kliniek wordt aangeklaagd door een voormalige cliënt. Als Sean per ongeluk een chirurgisch instrument in haar lichaam achterlaat. Christian en Grace worstelen meet een mentaal onstabiele patiënt.

4. 4. Sophia Lopez

12 augustus 2003 (48 minuten)

Twee personen leren de twee chirurgen een paar lesjes over morele grenzen. De ene is Wallis Forsythe, een pornografische filmmaker en de andere is Merrill Bobolit, een gewetenloze chirurg, die daardoor succesvoller is dan Sean en Christian.

5. 5. Kurt Dempsey

19 augustus 2003 (48 minuten)

Christian's ex neemt hem mee naar een groep voor seksverslaafden. Sean en Julia krijgen te maken met een onverwachte zwangerschap.

6. 6. Megan O'Hara

2 september 2003 (48 minuten)

Christian krijgt te maken met een vandaal. Hij wil koste wat kost uitzoeken wie de dader is. Een chemotherapie patiënt die borstimplantaten overweegt brengt opwinding in Seans leven. En Matt doet een triootje met Vanessa en Riley.

7. 7. Cliff Mantegna

9 september 2003 (48 minuten)

Christian's relatie met Kimber wordt er niet beter op als hij ontdekt wat hij voor Julia voelt. Jude wordt ingehuurd als stagiair, met sexy en rampzalige resultaten. Matt wordt betrapt middenin een triootje met Julia.

8. 8. Cara Fitzgerald

16 september 2003 (48 minuten)

Matt rijdt Cara aan met Henry's auto. En roept Seans hulp in omdat Cara`s moeder weigert, om religieuze redenen, medicijnen en chirurgie te nemen voor het behandelen van haar verwondingen. Christian ontdekt dat een patiënt plastische chirurgie gebruikt om een misdaad te verbergen.

9. 9. Sophia Lopez Part II

23 september 2003 (48 minuten)

De geheimen van Sean en Jude komen aan het licht. Intussen biedt Merril Christian een interessante ruil aan: Kimber voor een Lamborghini. Christian accepteert het aanbod, maar Kimber komt er achter en zint op wraak.

10. 10. Adelle Coffin

30 september 2003 (48 minuten)

Sean en Christian horen dat ze een examen moeten afleggen om hun praktijk voort te mogen zetten. Sean en Megan bezoeken een dokter, waar ze horen dat er niets meer kan gedaan worden voor haar. Mrs. Grubman keert terug voor een operatie voor haar en haar verloofde. Megan pleegt vervolgens zelfmoord.

11. 11. Montana / Sassy / Justice

7 oktober 2003 (48 minuten)

Ms. Caine wil een operatie om van haar "varkenspoten" af te komen. Christian hoort dat hij vader wordt. Julia steelt Christian's borstel om erachter te komen of hij Matt's vader is. Sean en Grace komen er achter dat Ms. Caine leidt aan multipele persoonlijkheidsstoornis. Cara herstelt, en raakt bevriend met Matt en Henry.

12. 12. Antonia Ramos

14 oktober 2003 (48 minuten)

Sean en Christian ontmoeten een oude vriend. Julia start een vriendschap Sofia Lopez. Christian en Gina hebben onenigheid over Gina's zwangerschap.

13. 13. Escobar Gallardo

21 oktober 2003 (50 minuten)

Christian krijgt te horen dat Kimber en Merril verloofd zijn. Escobar doet nogmaals een beroep op de chirurgen. Liz wordt naar Bermuda gestuurd nadat ze in haar been is geschoten door een van Escobars mannen. Christian komt er achter dat hij niet de vader van Gina`baby is.

avatar van Pip2020

Pip2020

Ik kijk deze serie voor het eerst in mijn leven. Ik ben flabbergasted. Ik snap niet dat er ooit iemand is geweest die deze serie heeft goedgekeurd. Sex en zeer onaangename egoïstische, egocentrische en narcistische mensen is waar het over gaat. Ik ben bij seizoen 3 (ik zit te wachten tot iedereen krijgt wat hij/zij verdient maar ik ben bang dat ik lang kan wachten. Ondertussen worden de verhalen steeds belachelijker) dat is waar het over gaat. En af en toe nog een gore plastische operatie.