• 9.378.503 stemmen

La Divina Gula - Seizoen 1 (2022)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Heavenly Bites: Mexico

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 55 minuten

Met: Memo Villegas

Oorsprong: Mexico

Datum van release: woensdag 19 januari 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot La Divina Gula

In deze documentaire staat een culinair festijn centraal. Het is een visueel dichtwerk over de genialiteit van gerechten uit Mexico en de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn. Tijdens deze smakelijke rondleiding komen Michelada’s, exclusieve chips, zondige desserts, speciale hamburgers, zoetere broodjes en waanzinnige torta’s aan bod.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. Micheladas

19 januari 2022 (33 minuten)

Kun je je voorstellen dat je limoen, snoep, zeevruchten en zelfs vlees in je bier doet? Mexicanen zeker wel, het resultaat is een verslavend drankje en heet Michelada.

2. 2. More than Just Chips

19 januari 2022 (27 minuten)

Hoe maak je van een simpele zak chips iets episch? Met toppings! Sauzen, kaas, bonen ... deze stadse alles-in-éénsnack doet je zeker watertanden.

3. 3. Sinful Desserts

19 januari 2022 (27 minuten)

Er is altijd ruimte voor een toetje, maar voor deze reeks lekkernijen, van gefrituurd snoep en gebak tot brood gevuld met gelatine, kun je wel een tweede maag gebruiken.

4. 4. Eating by the Kilo

19 januari 2022 (32 minuten)

Een burrito zo groot als een baby. Een hamburger van tien verdiepingen. We laten onze oude favorieten de revue nog eens passeren, maar dan in jumboversie.

5. 5. The Sweetest of Buns

19 januari 2022 (27 minuten)

De concha, ook wel de koningin van de Mexicaanse zoete broodjes, is een canvas voor culinaire experimenten. Zoet, hartig of gevuld, een concha inspireert iedereen.

6. 6. Next-Level Tortas

19 januari 2022 (29 minuten)

Als comfortfood gaat er niets boven een torta, brood, horizontaal in tweeën gesneden met van alles ertussen. De met saus doordrenkte ahogadas zijn dé hit in Guadalajara.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.