• 9.374.096 stemmen

Space Force - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Space Force

Afleveringen: 7

Speelduur: 3 uur en 16 minuten

Ontwikkeld door: Greg Daniels en Steve Carell

Met: Steve Carell, John Malkovich en Ben Schwartz

Datum van release: vrijdag 18 februari 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Space Force

Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Mark is sceptisch maar toegewijd en verhuist naar een afgelegen basis in Colorado. Hij krijgt een kleurrijk team van wetenschappers en 'Spacemen' toegewezen door het Witte Huis, en de taak om snel Amerikaanse troepen op de maan te zetten om volledige dominantie van Amerika in de ruimte te behalen.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. 1. The Inquiry

18 februari 2022 (27 minuten)

De nieuwe minister van Defensie laat generaal Naird voor het Pentagon berechten. Het team moet namens hem getuigen en zijn baan zien te redden.

2. 2. Budget Cuts

18 februari 2022 (30 minuten)

Space Force staat voor forse bezuinigingen, tot ontsteltenis van generaal Naird en dr. Mallory. Dr. Chan wil weten waarom kapitein Ali zo afstandelijk deed.

3. 3. The Chinese Delegation

18 februari 2022 (29 minuten)

Het team doet zijn best om een bezoekende delegatie uit China niet te beledigen, maar dr. Mallory kan zich niet inhouden wanneer iemand de landing op de maan ontkent.

4. 4. The Europa Project

18 februari 2022 (27 minuten)

Space Force moet een belangrijke beslissing nemen: maken ze een Powerpoint-presentatie over een invasie van aliens ... of doen ze mee aan een grappenoorlog?

5. 5. Mad (Buff) Confidence

18 februari 2022 (25 minuten)

Erin krijgt tegenstrijdig advies over een gesprek op de universiteit. Tony zet een nieuwe samenwerking op tussen Space Force en de energydrink Mad Buff.

6. 6. The Doctor's Appointment

18 februari 2022 (28 minuten)

Tony verspreidt een gerucht op kantoor dat generaal Naird op zoek is naar een nieuwe baan, terwijl dr. Chan en dr. Mallory echt proberen een nieuwe baan te krijgen.

7. 7. The Hack

18 februari 2022 (30 minuten)

De toekomst van Space Force is onzeker en er staan grote veranderingen voor de deur. Maar nu de hele basis is gehackt, moet het team eerst dit aanpakken.

avatar van Nielojram

Nielojram

Genoten weer!!!

De laatste twintig seconden van de laatste aflevering, goud!

Bermuda, Jamaica, oh I wanna take you to...

Moet altijd aan Carmen Verheul denken, is echt een liefhebber van die song

avatar van AOVV

AOVV

Leuk tweede seizoen! 7 afleveringen i.p.v. 10, en ook iets korter van duur. Op zich geen slecht idee gebleken. De troeven zowel als de manco's blijven ook aanwezig, maar het positieve weegt mijns inziens wel door, ik heb me hier weer prima mee vermaakt afgelopen weekend.

3,5 sterren

avatar van The Oceanic Six

Dit mag van mij wel worden gecanceld. Ze rommelen al twee seizoenen aan zonder dat het echt grappig of boeiend is. Het is dat je snel door zo'n seizoen heen bent en dat het ook zeker niet belabberd is, maar waar ik naar heb gekeken ben ik bijna weer vergeten. Dan heb je Steve Carell, een grappige acteur, en dan doe je er twee seizoenen nauwelijks wat mee.

avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six schreef:

Dit mag van mij wel worden gecanceld.

Nou ja, dat hebben ze dus nu gedaan

Netflix-abonnees zijn boos na cancellen weer een serie - SerieTotaal

Ik vind het prima. Als je na 2 seizoenen er nog niks grappigs uit hebt weten te halen terwijl je een topper als Steve Carell erbij hebt, dan heb je gewoon gefaald.

avatar van Esteban

Esteban

Oei. Kon ik nog makkelijk door de mankementen heen kijken bij het eerste seizoen, waar ik een positief gevoel aan overhield, vraagt dat onwaarschijnlijk veel moeite bij ronde twee.

Er leek meer gefocust op het verhaal dan op de humor. Op zich hoeft dat geen probleem te vormen, ware het niet dat op dat vlak absoluut niets te beleven viel. De hele speelduur lang heb ik mij afgevraagd of dit eigenlijk nog ergens over ging of in een bepaalde richting zou gaan. Niet dus. Van een overkoepelend verhaal was amper sprake, noch konden de kleine gebeurtenissen tussen de personages enigszins boeien. Pover geschreven.

Er viel ook amper te lachen. En dat met zo'n cast? Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz etc. hadden er nog steeds duidelijk zin in. Het leek echter alsof ze werkelijk niets hadden om mee te werken.

Geen wonder dat kijkers afhaakten en Space Force gecancelled werd. Jammer, ik hoopte op 't beste voor deze show.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Jemig, zo leuk als seizoen 1 was, zo fout en kinderachtig is seizoen 2. Jammer, gemiste kans.