• 8.900.144 stemmen

The Tourist - Seizoen 1 (2022)

Show titel: The Tourist

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: Harry Williams en Jack Williams

Met: Jamie Dornan, Damon Herriman en Ólafur Darri Ólafsson

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië / Verenigd Koninkrijk

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• HBO Max Bekijk seizoen 1 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Tourist

Een man wordt achtervolgd door een grote vrachtwagen die hem van de weg probeert te rijden. Hij komt bij in een ziekenhuis, gewond maar levend. Wie heeft hem dit aangedaan en waarom? Welke gebeurtenissen uit zijn verleden hebben hiertoe geleid? Hij moet de antwoorden op deze vragen vinden voordat zijn verleden hem inhaalt. Zijn zoektocht voert hem door de onmetelijke Australische outback.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. Aflevering 1

1 januari 2022 (59 minuten)

2. Aflevering 2

2 januari 2022 (59 minuten)

3. Aflevering 3

9 januari 2022 (59 minuten)

4. Aflevering 4

16 januari 2022 (56 minuten)

5. Aflevering 5

23 januari 2022 (59 minuten)

6. Aflevering 6

30 januari 2022 (59 minuten)

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

• 22053 berichten

Serie begon gewoon goed , lokaties acteurs sfeertje etc. Aflevering 1 een zeven, afl twee een zeven afleveringen 3 en 4 een zesje en toen gebeurde het afl 5 hoe bedenken ze het... een dikke 1 en tenslotte de laatste afl een magere vijf

Kom ik tot de score een kleine 5 dus 2.5 * met de opmerking dat er veel meer in had gezeten.

avatar van lang pee

lang pee

Aflevering 1 was nog redelijk, maar dan ging het stijl naar beneden. Het acteren van de Australische cast, was zwak, leek wel Neighbours. Ook de zwarte humor was flauwe kost, beter naar Fargo, Kraftidioten, drunk en zeker exit kijken, dat is pas zwarte humor. Flauwe zwakke serie...

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

Ik ben al niet zo van de series, maar wat was dit voor gedrogt? Wat een vreselijk dom en nep verhaal? Hoe halen ze het in hun hoofd om zoiets stoms te verzinnen. En niemand in de serie is ook sympathiek of leuk of grappig of interessant. Mijn partner wilde de serie afkijken, ik heb 6 uur van mijn leven weggegooid.

avatar van ZAP!

ZAP!

Ik kon er nog wel wat leuks in ontdekken; sfeertje, locaties, sommige scènes (grappig, weird, gewelddadig of combi's daarvan), acteerwerk. Het verhaal an sich, hoezeer ze het ook interessant hebben proberen te brengen, stelde weinig voor en vloog op het einde ook nog eens extra uit de bocht. Gemiste kans noemen ze dat, toch?

2,0*.

avatar van Toontje G

Toontje G

Begon aardig maar helaas na aflevering 5 werd het een wazig gebeuren.

avatar van stefan dias

stefan dias

Zeer goed. De beelden, in cinematografisch formaat werken heel goed. Het scenario is (uiteraard) mega-ingewikkeld, maar de schrijvers weten er gelukkig nog enigszins de logica bij te houden (ook al is alles volstrekt onlogisch). De dialogen zijn best wel goed en bij de denkbeeldige Dimitri dacht ik even ohoh, maar al bij al toch goede cliffhangers. Vrij coherent en niet te lang. En Dornan is wel een bink!