• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.835 stemmen
Avatar
 
banner banner

Het Perfecte Plaatje - Seizoen 6 (2021)

3,44 9 stemmen

Show titel: Het Perfecte Plaatje

IMDb beoordeling: 7,1 (63)

Afleveringen: 11

Speelduur: 8 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: John de Mol

Met: Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll

Oorsprong: Nederland

Datum van release: woensdag 13 oktober 2021

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 6 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Het Perfecte Plaatje

Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten, dit zijn verschillende BN'ers, de strijd met elkaar aan. In deze strijd gaat het om wie het beste kan fotograferen op professioneel niveau. Elke aflevering staan er twee verschillende specialisaties centraal waarmee de kandidaten aan de slag moeten, deze zijn gekoppeld aan een onderwerp. De hoofdprijs bestaat uit een fotoreportage in het magazine National Geographic.

Afleveringen Seizoen 6 (2021)

  1. Aflevering 1

    13 oktober 2021 (45 minuten)

    De kandidaten kruipen in de huid van een paparazzo om elkaar op confronterende en compromitteerde wijze vast te leggen. Bij de tweede shoot gaat het er liever aan toe, wanneer ze aan de slag gaan met honden. Bijten de kandidaten zich in de opdrachten vast of valt er direct al iemand door de mand?

  2. Aflevering 2

    20 oktober 2021 (45 minuten)

    De aspirant-fotografen gaan de straten van Haarlem op om te zoeken naar schoonheid! Dit keer geen opgepoetste socialmediakiekjes, maar echte, pure schoonheid van alledaagse tafereeltjes. Daarna gaan de BN'ers op zoek naar de Romein in zichzelf voor een uniek zelfportret. Vrouwen worden mannen en brave huisvaders veranderen in barbaren

  3. Aflevering 3

    27 oktober 2021 (45 minuten)

    De aspirant-fotografen gaan mee met een reddingsoefening op zee van de Reddingsbrigade. Wie houdt het hoofd boven water bij deze actieshoot wanneer er boten, jetski's en zelfs een helikopter voorbijkomen? Nauwelijks opgedroogd staan er alweer modellen klaar voor de jaarlijkse naaktshoot. En bij de eliminatie gebeurt er iets wat in alle seizoenen nog nooit is voorgekomen.

  4. Aflevering 4

    3 november 2021 (45 minuten)

    De overgebleven BN'ers krijgen van landschapsfotograaf Bas Meelker de opdracht om een kleurrijke natuurfoto te maken. En dat doen ze in de prachtige Biesbosch. Verder reizen de kandidaten af naar Nijmegen om in een oud en verlaten pand een zogeheten URBEX-foto te maken. Ze proberen de schoonheid vast te leggen van de vergankelijkheid van vervallen gebouwen.

  5. Aflevering 5

    10 november 2021 (45 minuten)

    De fotograferende BN'ers bereiken letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Sommige kandidaten moeten hun grootste angst overwinnen als ze vanuit een helikopter foto's moeten maken. En er zit geen deur in de helikopter! Verder gaan de fotografen een product-shoot doen. Met heel stoere mannelijke modellen moeten ze typisch vrouwelijke producten aanprijzen.

  6. Aflevering 6

    17 november 2021 (45 minuten)

    Met nog zes fotografen over wordt de wedstrijd steeds spannender. Iedereen gaat dan ook tot het uiterste bij een shoot in het grootste pretpark van Nederland. Verder gaan de deelnemers hun eigen familieleden fotograferen tijdens een fashion shoot met als thema jaren 50 Hollywood Glam. Tranen gegarandeerd! De juryleden worden bijgestaan door de beroemde fashionfotograaf Roger Neve.

  7. Aflevering 7

    24 november 2021 (45 minuten)

    De fotografen worden uitgedaagd om een filmposter te schieten voor een nieuwe Nederlandse romcom met Manuel Broekman en Barbara Sloesen. De winnende poster wordt ook echt ingezet. Verder moeten de deelnemers gaan choqueren. Ze krijgen de opdracht om een anti-campagne te schieten als waarschuwing. De pittige thema's zijn: cocaïne, plastische chirurgie en lachgas. En de modellen zijn kinderen.

  8. Aflevering 8

    1 december 2021 (45 minuten)

    De fotografen duiken in de wereld van de ME. Ze gaan mee tijdens een training, compleet met relschoppers, rondvliegende fietsen en molotovcocktails. Hoe legt een nieuwsfotograaf zoiets normaliter vast? En het is weer tijd voor de jaarlijkse opdracht van William Rutten. De fotografen moeten een iconische LP-hoes na maken. En de modellen komen uit een onverwachte hoek.

  9. Aflevering 9

    8 december 2021 (45 minuten)

    De laatste vier fotografen strijden om die felbegeerde plek in de finale. Voor de eerste opdracht gaan de kandidaten op jacht naar wildlife in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. De tweede shoot is een superpersoonlijke serie over hun eigen held. En voor de een is dat Andre van Duin en voor de ander Envy Peru. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten er meegaan op een mooie finalereis.

  10. Aflevering 10

    15 december 2021 (45 minuten)

    De drie finalisten reizen af naar het zonnige Bonaire. Hier vindt de dubbellange finale plaats. Twee shoots gaan uitmaken wie er op de valreep nog afvalt. Bonaire is een van dé kite-hotspots van de wereld. De finalisten gaat een kitesurfer vastleggen, en wel op een heel bijzondere manier. Verder duiken ze de keuken in voor een culinaire shoot.

  11. Aflevering 11

    22 december 2021 (45 minuten)

    De grote finale! De twee fotografen hebben nog drie shoots op Bonaire om uit te maken wie het meeste talent heeft. Ze krijgen een bijzondere opdracht rondom zonsondergang, een badmode-shoot en proberen de unieke onderwaterwereld van Bonaire vast te leggen. Wie wordt de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2021?

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.