• 9.379.091 stemmen

Creepshow - Seizoen 2 (2021)

Show titel: Creepshow

Afleveringen: 5

Speelduur: 3 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Greg Nicotero

Met: Keith David, Ali Larter en Kevin Dillon

Datum van release: donderdag 1 april 2021

Eerst uitgezonden op: Shudder (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Creepshow

Horror anthology geïnspireerd op de George Romero-film uit 1982, geschreven door Stephen King, en het vervolg. Elk van de zes afleveringen is geregisseerd door een andere regisseur en bevat twee verschillende duistere horrorverhalen.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. Model Kid / Public Television of the Dead

1 april 2021 (52 minuten)

2. 2. Dead and Breakfast / Pesticide

8 april 2021 (48 minuten)

3. 3. The Right Snuff / Sibling Rivalry

15 april 2021 (48 minuten)

4. 4. Pipe Screams / Within the Walls of Madness

22 april 2021 (41 minuten)

5. 5. Night of the Living Late Show

29 april 2021 (41 minuten)

avatar van Corcicus

Corcicus

Toch wel beduidend slechter dan het eerste seizoen. Op zich wel leuk dat ze all in gaan in die comics, maar de verhaaltjes waren flauw en vaak zelfs ronduit slecht.

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Corcicus schreef:

Afl 1 (public television of the dead) van dit seizoen is wel DE beste van heel de serie tot nu toe. Dat ze een ode aan The Evil Dead wouden doen met deze afl was erg duidelijk.

avatar van NRT

NRT

Corcicus schreef:

Daar ben ik het mee eens. Ik heb wel nog maar de eerste twee afleveringen gezien, maar het acteren en de 'afwerking' van de monsters was toch een pak minder. 'Model Kid', 'Public Television of the Dead' en 'Pesticide' vond ik wel heel vermakelijk. 'Dead and Breakfast' was ook nog wel leuk, maar iets minder. Voor het acteren of de geweldige scripts moet ge niet kijken. Ik ben vaak pas om 23 uur thuis en dan is zo een aflevering wel fijn na een lange dag net voor het slapen.

avatar van Esteban

Esteban

Vorig jaar heeft ZES (nu Play Zoveel) de eerste reeks helemaal uitgezonden in het Halloween-weekend. Benieuwd of dat ook ditmaal het geval zal zijn. De verwachtingen zijn héél laag, dus dat kan alleen maar meevallen. Toch?