• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.972 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

De Regels van Floor - Seizoen 4 (2021)

3,67 9 stemmen

Show titel: De Regels van Floor

IMDb beoordeling: 8,8 (253)

Afleveringen: 16

Speelduur: 3 uur en 01 minuut

Ontwikkeld door: Ronald Versteeg

Met: Bobbie Mulder, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 28 maart 2021

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

  • On Demand:

  • NPO Start Bekijk seizoen 4 via NPO Start
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Regels van Floor

De regels van Floor gaat over de eigenwijze Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot tot bijzondere inzichten. Floors regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van 10 jaar. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? Wat doe je als je beste vriendin een krentenbaard heeft en jij er ook eentje wil? Waarom is karpervissen een mannending? Floor heeft het allemaal meegemaakt en weet de antwoorden. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

Afleveringen Seizoen 4 (2021)

  1. 1. Traktatie

    28 maart 2021 (10 minuten)

    Floor is jarig, dus mag ze trakteren. Maar de lat ligt hoog sinds het succes van Margreets traktatie. Zeker als Jan verwikkeld raakt in een lichte strijd met Margreets vader. Ondertussen haalt Jan tot frustratie van Floor alles uit de kast, maar een goede traktatie is moeilijker dan hij denkt.

  2. 2. Valentijn

    28 maart 2021 (12 minuten)

    Op Valentijnsdag ontvangt de familie een cadeau van een mysterieuze afzender. Jan, Irma, Kees en Floor gaan afzonderlijk op zoek naar hun mogelijke minnaar. Wanneer ze ontdekken voor wie het cadeau bedoeld was, levert dit een pijnlijke situatie op.

  3. 3. Pestkop

    4 april 2021 (12 minuten)

    Als Floor door de nieuwe jongen op school wordt uitgemaakt voor brilsmurf, is Floor niet onder de indruk. Margreet wel, zij vertelt het de juf. Floor moet samen met haar pester op anti-pestcursus, maar daar blijkt Floor haar slachtofferrol vervelender te vinden dan het pesten zelf.

  4. 4. Wedden

    4 april 2021 (11 minuten)

    Kees verliest een weddenschap van Joeri, maar denkt dat het een grap is, dus maakt hij zich geen zorgen. Totdat hij thuis een rekening krijgt van 1 miljoen. Jan gaat verhaal halen bij Joeri's ouders en schakelt juridische hulp in, maar komt er al gauw achter dat Kees toch echt moet betalen. Als Jan op het punt staat een betalingsovereenkomst te treffen, probeert Floor op het laatste moment de boel te redden.

  5. 5. Verkering

    11 april 2021 (12 minuten)

    Margreet heeft verkering met Harm. Niet omdat ze verliefd op hem is, maar uit medelijden. Harm is een saaie jongen en dus schaamt Margreet zich. Als ze aan Floor vraagt om het voor haar uit te maken, doet Floor dat met tegenzin. En die trapt in dezelfde val als Margreet.

  6. 6. Straattaal

    11 april 2021 (09 minuten)

    Als Kees thuis komt van school, gebruikt hij alleen maar straattaal. Jan en Irma begrijpen geen fluit van wat hij zegt dus schiet Floor hen te hulp. Als ze Kees vragen te stoppen, geeft hij hier geen gehoor aan. Daarom krijgt hij een koekje van eigen deeg.

  7. 7. Kinderlokker

    18 april 2021 (12 minuten)

    Als Floor en Margreet langs een griezelig huis lopen, wordt hen snoep aangeboden door de vreemde bewoner. Ze denken meteen dat hij een kinderlokker is en rennen geschrokken weg. Wanneer Floor er thuis over vertelt, zegt Kees heldhaftig dat hij wel eens een kijkje zal nemen. Hij treft daar iets aan wat hij niet had verwacht.

  8. 8. Huilen

    18 april 2021 (13 minuten)

    Tijdens een les over emoties komt Floor erachter dat iedereen uit haar klas wel eens huilt behalve zij. Ook bij Jan en Irma vloeien regelmatig tranen. Hopeloos gaat Floor op zoek naar iets wat haar wél verdrietig maakt. En dat zit hem blijkbaar soms in kleine dingen.

  9. 9. Oppas

    25 april 2021 (10 minuten)

    Floor is een avond alleen thuis, dus heeft Irma een oppas geregeld. Floor vindt alles best, zolang ze maar tv mag kijken en laat op kan blijven. Als blijkt dat de oppas maar een jaar ouder is en haar bovendien als klein kind behandelt, is Floor er klaar mee. Dan worden de rollen omgedraaid.

  10. 10. Boekenwurm

    25 april 2021 (14 minuten)

    Als Kees een 3 krijgt voor zijn boekbespreking wil de leraar één van zijn ouders spreken. Irma besluit te gaan in de hoop dat er nog iets te redden valt. Onder de indruk van de veel te knappe leraar, doet ze net alsof zij wél veel leest. Maar als ze wordt uitgenodigd voor zijn boekenclub, komt dit haar duur te staan.

  11. 11. Gedicht

    2 mei 2021 (11 minuten)

    De juf van Floor organiseert een dichtwedstrijd voor dodenherdenking. Floor heeft hier helemaal geen zin in, maar als ze hoort dat de winnaar op televisie komt gaat ze snel aan de slag. Als Floor na een tijd nog niets op papier heeft, stuurt Irma haar naar een buurvrouw die de oorlog heeft overleefd. Daar krijgt Floor meer dan alleen inspiratie.

  12. 12. Tattoo

    2 mei 2021 (12 minuten)

    Kees' nieuwe leraar Frans heeft een tattoo en alle meisjes zijn smoorverliefd. Kees besluit ook een tattoo te nemen en uiteraard zijn Jan en Irma fel tegen. Omdat je toestemming van je ouders moet krijgen plukt Kees een zwerver van de straat die door moet gaan als zijn vader. Zo krijgt hij toch zijn zin. Of toch niet?

  13. 13. Ruilen

    9 mei 2021 (10 minuten)

    Floor heeft een mooie nieuwe fiets gekregen van haar ouders. Als ze hem trots aan Margreet laat zien op het skateplein, valt haar oog plots op die van Eva. Een fiets met coole stickers uit Amerika. Ze krijgt Eva zover hun fietsen te ruilen, maar daar krijgt Floor al snel spijt van.

  14. 14. Op Sjiek

    9 mei 2021 (11 minuten)

    Kees en Jeroen zijn uitgenodigd voor het feestje van Ilona en Karin. Het thema is 'chique unique' dus om uit te pakken bestelt Jeroen een kek jasje van een peperduur merk. Wanneer Kees zelf geen coole outfit kan regelen neemt hij in een opwelling Jeroens jasje mee. Als hij er per ongeluk een paar grote vlekken op morst, heeft hij een groot probleem.

  15. 15. Gezellig

    16 mei 2021 (09 minuten)

    De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop. Wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel?

  16. 16. DJ

    16 mei 2021 (13 minuten)

    De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop. Wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel?

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

  • 671 berichten
  • 319 stemmen

Nogal onconventionele serie, maar daarom juist zo grappig om naar te kijken. Behalve de ouders, die zijn nogal saai en het gezin eet altijd in die donkere kamer, behoorlijk ongezellig. En ze hangen als los zand aan elkaar....

Soms is de planning van het padje af, dan krijgen we de aflevering van de vorige week nog een keer te zien, maar het is goed gemaakt.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.