• 9.155.450 stemmen

De Regels van Floor (2018-2022)

5 seizoenen

Ontwikkeld door: Ronald Versteeg

Met onder meer: Bobbie Mulder, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 8 april 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Regels van Floor

De regels van Floor gaat over de eigenwijze Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot tot bijzondere inzichten. Floors regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van 10 jaar. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? Wat doe je als je beste vriendin een krentenbaard heeft en jij er ook eentje wil? Waarom is karpervissen een mannending? Floor heeft het allemaal meegemaakt en weet de antwoorden. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over De Regels van Floor

Rotterdam@1

vrijdag 1 juli 2022
De Regels van Floor seizoen 2 Als het op de tv komt, kijken we meestal: het is grappig en triest tegelijk. Geen idee welk seizoen we al gezien hebben, maakt niet uit. Herkenbaar omdat het leven van opgroeiende kinderen vaak prestatiegericht is, saai en soms eenzaam. Door de humor van Floor is het grappig en goed te pruimen. Ouders zijn ook eigenaardig, leiden hun eigen leven en zie je nooit wezenlijk praten met de kinderen. Net als in het echt. Vooral die vader, Stofmeel, is een rare snuiter.