• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

Halt and Catch Fire - Seizoen 2 (2015)

4,05 11 stemmen

Show titel: Halt and Catch Fire

IMDb beoordeling: 8,4 (35.130)

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers

Met: Lee Pace, Scoot McNairy en Mackenzie Davis

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 31 mei 2015

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • CANAL+ Bekijk seizoen 2 via CANAL+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Halt and Catch Fire

De serie speelt zich af in het Texas van de vroege jaren 1980. Joe MacMillan is een ambitieuze zakenman met een verleden bij IBM. Op een dag sluit hij zich aan bij het bescheiden computerbedrijf Cardiff Electric. Daar ontmoet hij Gordon Clark, een getalenteerde maar miskende computeringenieur met een drankprobleem. Wanneer het tweetal via reverse engineering de PC van IBM proberen te klonen om zo een betere en goedkopere computer te creëren, ontstaat er een grote concurrentiestrijd tussen MacMillans vorige en huidige werkgever. Om te voorkomen dat IBM hen kan aanklagen, neemt Cardiff Electric de jonge computeringenieur Cameron Howe in dienst.

Afleveringen Seizoen 2 (2015)

  1. 1. SETI

    31 mei 2015 (1 uur)

    Mutiny, het spelletjesbedrijf van Cameron en Donna, bereikt een kritieke fase. Ondertussen worden Joe en Gordon weer herenigd.

  2. 2. New Coke

    7 juni 2015 (1 uur)

    Joe begint aan een nieuwe baan nadat hij de vader van Sara ontmoet heeft. Gordon worstelt met zijn nieuw verworven vrijheid. Donna is verrast als ze te horen krijgt dat ze is aangenomen door Cameron bij Mutiny.

  3. 3. The Way In

    14 juni 2015 (1 uur)

    De familie Clark ontvangt een verrassende uitnodiging terwijl Bosworth de banden met zijn vroegere leven probeert aan te halen. Ondertussen brengt een probleem binnen Mutiny het voortbestaan van het bedrijf in gevaar.

  4. 4. Play with Friends

    21 juni 2015 (1 uur)

    Joe en Gordon werken samen om de visie van Joe tot stand te brengen. Ondertussen ontstaan er spanningen tussen Cameron en Donna.

  5. 5. Infiltrator

    28 juni 2015 (1 uur)

    Cameron en Joe botsen met elkaar waardoor Cameron in een neerwaartse spiraal terecht komt. Ondertussen probeert Gordon om te gaan met het slechte nieuws wat hij gekregen heeft.

  6. 6. 10Broad36

    5 juli 2015 (1 uur)

    Gordon is terug in Californië, in de hoop de banden met zijn broer weer aan te trekken.

  7. 7. Working for the Clampdown

    12 juli 2015 (1 uur)

    Gordon en Donna hebben elk geheimen over elkaar terwijl Gordon een nieuwe onderneming lanceert. Ondertussen stelt een overname bij Mutiny de principes van Cameron op de proef.

  8. 8. Limbo

    19 juli 2015 (1 uur)

    Cameron en Tom proberen in het reine te komen tijdens een picknick. Ondertussen zoekt Gordon naar antwoorden als Joe en Sara afscheid nemen van Dallas.

  9. 9. Kali

    26 juli 2015 (1 uur)

    Door een nieuwe concurrent neemt Mutiny maatregelen om zijn voortbestaan te verzekeren. Ondertussen betaalt Gordon een hoge prijs in een poging om zijn paranoia te onderdrukken.

  10. 10. Heaven is a Place

    2 augustus 2015 (1 uur)

    Wanneer de familie Clark in een is crisis terecht komt helpt Gordon Joe. Cameron ziet ondertussen een nieuwe toekomst voor Mutiny.

Reviews & comments

zoeken in:

Uitstekend tweede seizoen, waarin zowel de personages als de plotlijnen door elkaar geschud worden. Dit zorgt ervoor dat alles continu fris en energiek aandoet. De boel kakt in ieder geval nergens in en de personages blijven fascinerend. De mengeling van jaren '80 technologie, humor en drama werkt nog steeds optimaal. Het einde geeft vervolgens een mooie opzet voor de derde reeks.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.