• 159.419 films
 • 9.803 series
 • 29.094 seizoenen
 • 608.558 acteurs
 • 355.219 gebruikers
 • 8.897.280 stemmen
Avatar
 
banner banner

Victorious - Seizoen 3 (2012)

2,50 6 stemmen

Show titel: Victorious

IMDb beoordeling: 7,0 (28.352)

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Dan Schneider

Met: Victoria Justice, Leon Thomas III en Matt Bennett

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 28 januari 2012

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • SkyShowtime Bekijk seizoen 3 via SkyShowtime
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Victorious

Victorious volgt het leven van Tori Vega (Victoria Justice). Tori is studente op de Hollywood Arts High School. Ze heeft hier te maken met allerlei typische personages, waaronder Robbie, een jongen die een nerd-achtig karakter heeft en altijd een handpop bij zich draagt, en Jade, waar Tori het moeilijk mee kan vinden.

Afleveringen Seizoen 3 (2012)

 1. 1. The Breakfast Bunch

  28 januari 2012 (24 minuten)

  Tori, Andre, Cat, Robbie, Beck en Jade moeten op zaterdag op school gaan nablijven. Dit omdat Robbie stikte in een krakeling. Tevens waren ze ook te laat voor de les.

 2. 2. The Gorilla Club

  4 februari 2012 (24 minuten)

  Tori wil auditie doen voor een film, maar ze toont te weinig lef en daarom wordt ze meegenomen naar The Gorilla Club om gevaarlijke spelletjes te doen. Andre en Robbie moeten dansen op een liedje van MC Hammer, nadat zij hebben een pokerspelletje van Jade verloren. Trina draagt hoge hakken van 20 cm.

 3. 3. The Worst Couple

  11 februari 2012 (24 minuten)

  Sinjin organiseert een datingshow om op een website te komen. Beck en Jade hebben het moeilijk met hun relatie. Na de datingshow zijn zij het slechtste koppel. Als Beck en Jade naar Tori's huis gaan, maken ze daar nog meer problemen mee. Als Jade naar buiten gaat, moet Beck ook naar buiten toe. Als hij niet naar buiten gaat, dan maken ze het uit. Tori heeft problemen met haar PearPhone. Dit komt doordat ze haar mobiel in het toilet liet vallen. Tori wacht op een nieuwe versie van de PearPhone, voordat ze een nieuwe wil kopen.

 4. 4. Andre's Horrible Girl

  18 februari 2012 (24 minuten)

  Andre heeft een vriendin genaamd Hope Quincy. Alleen Tori, Robbie, Beck en Andre vinden Hope erg irritant, dus Andre wil het later met haar uitmaken. Andre mag het niet met haar uitmaken, omdat de volgende dag de verjaardag van Hope is. Ze vieren het in Nozu, een sushi restaurant. Hopes vader (Shawn) is een muziekproducer en hij is ook bij het feest, dus Andre en Tori zingen een liedje om haar vader te overtuigen. Door een aardbeving raakt Hope gewond. Haar vader blijft om Andre en Tori's liedje te horen. Cat en Jade verblijven samen in het huis van de baas van de moeder van Cat om op zijn hond te passen. Helaas is er veel schade in zijn huis ontstaan. Beck en Robbie komen alle schade te laten herstellen. Beck en Jade zijn niet blij als ze elkaar zien. Door een aardbeving krijgt Cat niet de schuld van alle schade van de baas van haar moeder. Robbie heeft zijn gulp open.

 5. 5. Car, Rain and Fire

  25 februari 2012 (24 minuten)

  Cat hoort dat haar favoriete actrice, Mona Patterson, is overleden. Cat wil graag haar huis bezoeken. Ze gaat samen met Tori en Jade naar San Diego. Tijdens hun reis regent het en worden ze helemaal nat. Als ze uiteindelijk in San Diego aankomen, blijkt dat Mona Patterson nog leeft. Cat dacht dat ze was overleden, maar ze is overleden in een TV-show. Tori wordt helemaal nat gespoten en ze rennen weg van haar huis. Helaas blijkt dat later haar huis helemaal is afgebrand en Mona zwaargewond is geraakt. De oorzaak is een potje met lichtkransje en Mona geeft aan dat Cat het heeft veroorzaakt en zij rood haar heeft. Trina zegt tegen alle jongens dat zij een date met Beck heeft, zodat ze haar mee uitvragen. Daarom doet Beck net alsof hij Trina leuk vindt. Andre en Robbie acteren ook mee.

 6. 6. Tori and Jade's Playdate

  3 maart 2012 (24 minuten)

  Tori, Jade, Andre en Beck doen een toneelstuk. Andre en Beck spelen een tweeling en Tori en Jade spelen een getrouwd stel. Tori en Jade hebben nog geen goede vriendschap met elkaar, dus Sikowitz laat Tori en Jade een date met elkaar houden in de Nozu om hun vriendschap beter te laten worden. Cat en Robbie zingen het slechte nieuws voor een aantal mensen om het minder erg te maken. Dat is nogal vervelend.

 7. 7. April Fools Blank

  24 maart 2012 (24 minuten)

  Het is 1 april, maar eigenlijk zou niemand bij Hollywood Arts grappen gaan uithalen. Niemand houdt zich hieraan. Cat blaast met haar trompet in het gezicht van Tori, Robbies stoel gaat ineens de lucht in en Sikowitz explodeert vanzelf. Ook is er een parodie van The Wizard of Oz. Robbie, Andre, Beck en Tori praten over een vulkaanuitbarsting die komt en het blijkt dat die er niet eens komt. Jade blijkt ineens blij te zijn en Sikowitz wordt gegrepen door een kreeft. Tori komt ook in de woonkamer van iCarly om naar een spelshow te gaan. De spelshow is een show van de jaren '70 en Tori wordt tijdens de show vaak gegrepen door een kreeft. Later komt Tori's buurman op bezoek om een advies te vragen en de hele cast gaat dan een liedje zingen ter advies.

 8. 8. Driving Tory Crazy

  14 april 2012 (24 minuten)

  Tori wordt door Trina naar school gebracht, maar tijdens het rijden moet Tori Trina's been en oksel scheren. Op deze manier wil Tori niet meer meerijden, de volgende dag gaat ze met Beck mee. Deze trip wordt verstoort door een groep meiden in de auto. De dag daarop gaat ze met Andre mee, ditmaal wordt de rit verstoort door Andre's oma. Vervolgens gaat ze met Robbie mee, maar Robbies auto blijkt een skelter, waar zelfs ouderen en kinderen met speelgoedauto's hen inhalen. Als Tori met Jade meegaat komt ze in een woestijn terecht. Tori springt uit de auto en gaat verder lopen. Cat verzint het plan om met de feestbus te gaan, maar al haar vrienden gaan mee. De chauffeur is een rapper.

 9. 9. How Trina Got In

  5 mei 2012 (24 minuten)

  Andre, Beck, Jade en Cat willen graag weten hoe Trina bij Hollywood Arts is terecht gekomen. Andre vertelt dat zij bij een auditie eerst wel talent heeft, maar daarna krijgt zij door Sinjin een toneellamp tegen haar hoofd, waardoor zij slecht is geworden. Daarna komt Jade ermee dat zij is doorgekomen na een slechte auditie door een rookbom naar de jury te gooien en de uitslagen daarna te saboteren. Vervolgens komt Beck met het verhaal dat Trina na een slechte auditie een vechtpartij heeft gehouden met de jury. Daarna komt met Sikowitz het verhaal dat hij het enige jurylid was, omdat de andere juryleden Sinjin moesten gaan helpen. Sikowitz werd afgeleid door bedorven kokosnootsap, waardoor Trina naar Hollywood Arts mag komen.

 10. 10. Trina Goes Platinum

  5 mei 2012 (24 minuten)

  Alle leerlingen van Hollywood Arts krijgen te horen dat ze een auditie kunnen doen voor de Platinum Music Awards. Dat houdt in dat de winnaar als openingsact van de show mag gaan zingen. Later blijkt dat Tori de winnaar is. Tori gaat naar de producer Mason Thornesmith voor een gesprek. Tori krijgt een totale make-over van haar uiterlijk. Tori vindt dit niet leuk en zij houdt zich niet aan haar regels, waardoor ze wordt ontslagen. Jade wordt haar vervangster, omdat zij de één na beste van de audities is. Jade ziet het in laatste deel van de videochat dat Tori en Beck met elkaar praten en bijna gaan kussen. Cat raakt verslaafd aan een bibble.

 11. 11. Crazy Ponnie

  9 juni 2012 (24 minuten)

  Tori krijgt een nieuwe vriendin genaamd Ponnie. Ponnie doet alsof zij niet echt bestaat en gaat Tori pesten. Tori's vrienden denken dat Tori gek geworden is. De oorzaak van het gepest is dat het kluisje van Tori eerst van Ponnie was. Tori kreeg het toen zij op school kwam. Tori bedenkt een plan en schakelt de politie in. Ponnie wordt later gearresteerd, omdat ze gek is. Ponnie blijkt niet haar echte naam, maar Fawn Lebalwitz. Verder heeft Cat per ongeluk de wenkbrauwen van Jade weg gewaxt, waardoor zij woedend is. Toen Cat op school in slaap viel, heeft Jade het haar van Cat helemaal afgeschoren.

 12. 12. The Blonde Squat

  30 juni 2012 (24 minuten)

  Tori, Cat en Jade komen in een film van Beck. Zij dragen in de film blond haar en blauwe contactlenzen. Na de opnames gaan zij naar de Nozu, terwijl zij nog steeds blond haar dragen. Cat ontmoet later een jongen, Evan, die haar heel erg leuk vindt. Tijdens de lunch komt Jade erachter dat Evan alleen meisjes met blond haar en blauwe ogen leuk vindt. Tijdens de film komt een papegaai op haar hoofd, waardoor ze weg moet. Robbie zingt een liedje voor Cat. Andre heeft een papegaai genaamd Larry die steeds wegvliegt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.