• 148.941 films
 • 8.190 series
 • 24.982 seizoenen
 • 547.053 acteurs
 • 323.747 gebruikers
 • 8.484.957 stemmen
Avatar
 
banner banner

Victorious - Seizoen 1 (2010-2011)

2,50 9 stemmen

Show titel: Victorious

IMDb beoordeling: 6,9 (24.599)

Afleveringen: 19

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: Dan Schneider

Met: Victoria Justice, Ariana Grande en Elizabeth Gillies

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 27 maart 2010

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Victorious

Victorious volgt het leven van Tori Vega (Victoria Justice). Tori is studente op de Hollywood Arts High School. Ze heeft hier te maken met allerlei typische personages, waaronder Robbie, een jongen die een nerd-achtig karakter heeft en altijd een handpop bij zich draagt, en Jade, waar Tori het moeilijk mee kan vinden.

Afleveringen Seizoen 1 (2010-2011)

 1. 1. Pilot

  27 maart 2010 (24 minuten)

  Tori Vega (Victoria Justice) krijgt de kans om te studeren aan Hollywood Arts, een elite school voor podiumkunsten, nadat ze haar zus Trina (Daniella Monet) heeft vervangen bij een schooloptreden. Met wat hulp van haar nieuwe beste vriend Andre Harris (Leon Thomas III), krijgt Tori een staande ovatie en accepteert ze de uitnodiging voor Hollywood Arts. Op haar eerste schooldag ontmoet ze Cat Valentine (Ariana Grande), een emotionele drama queen, Robbie Shapiro (Matt Bennett), een verlegen nerd die zijn mening vooral via zijn handpop Rex uit, de knappe Beck Oliver (Avan Jogia), en zijn populaire, maar gemene vriendin Jade West (Elizabeth Gillies). Nadat ze per ongeluk koffie over Becks trui morst, haalt Tori Jades woede op de hals, die denkt dat Tori Beck aan het versieren is.

 2. 2. The Bird Scene

  11 april 2010 (24 minuten)

  Tori wil auditie doen voor de hoofdrol in het toneelstuk "Moonlight Magic" waarvoor Andre de muziek geschreven heeft. Volgens dramadocent Sikowitz, moet ze eerst slagen voor de monoloog "The Bird Scene", voordat ze in elk ander schooltoneelstuk mag spelen. Verder staat Tori ook nog voor het probleem hoe ze haar kluisje moet versieren. Intussen geven Andre en Robbie zich op voor balletles, om meisjes te ontmoeten. Helaas blijken ze niet de enigen met dat idee te zijn.

 3. 3. Stage Fighting

  18 april 2010 (24 minuten)

  Jade en Tori moeten samen een vechtscène spelen, maar het gaat mis wanneer Tori Jade in haar gezicht slaat met een wandelstok. Als ze zegt dat ze Jade niet in haar gezicht sloeg, maar miste, gelooft niemand dat. Als die dag daarna Jade water in haar gezicht krijgt loopt ze naar binnen. André ziet dat haar blauwe oog uitloopt. Maar het is make-up. Ondertussen doet Trina een auditie met Robbie waarbij ze moeten zoenen, maar Robbie denkt dat Trina hem echt leuk vindt.

 4. 4. The Birthweek Song

  25 april 2010 (24 minuten)

  Trina’s verjaarweek komt eraan, maar Tori weet niet welk cadeau ze aan haar moet geven. Andre stelt voor om een lied te schrijven, en samen geven ze op Trina’s feestje een spetterend optreden. Trina vindt dit echter geen echt cadeau, omdat het geen geld heeft gekost. Intussen helpen Robbie en Cat Robbies oma met haar computer. Het gaat echter mis wanneer Robbies oma Cat voortdurend beledigt.

 5. 5. Jade Dumps Beck

  2 mei 2010 (24 minuten)

  Jade wordt jaloers als ze merkt dat Beck omgaat met een knappe beroemdheid, die hij heeft ontmoet bij yoga-les en dumpt Beck. Al snel krijgt Jade spijt van haar beslissing, en roept Tori’s hulp in om hem terug te winnen. Intussen moet Robbie voor TheSlap.com een recensie schrijven over Trina’s onewomanshow "Trina!". Hij komt echter in de problemen als blijkt dat het toneelstuk lachwekkend slecht is, maar Trina hem dwingt een goede recensie te schrijven.

 6. 6. Tori the Zombie

  7 mei 2010 (24 minuten)

  Cat gebruikt Tori voor haar opdracht van de make-upklas: laat iemand er eng uitzien. Alles gaat mis wanneer ze een zombiemasker maakt met cementlijm, en het vast blijft plakken op Tori’s gezicht. Tori stuurt Trina en Cat op weg om een oplosmiddel te halen, maar ze zijn niet op tijd terug voor het toneelstuk waar Tori de hoofdrol in speelt.

 7. 7. Robarazzi

  4 juni 2010 (24 minuten)

  Omdat Robbie dreigt te worden ontslagen bij TheSlap.com, publiceert hij het privéleven van zijn vrienden. Het blijkt een grote hit te zijn, maar zijn vrienden zijn hier niet blij mee. Intussen is Cat verslaafd aan het kopen van allerlei spullen uit een catalogus, genaamd "The Sky Store".

 8. 8. Survival of the Hottest

  26 juni 2010 (24 minuten)

  Vanwege een hittegolf in Los Angeles besluiten Tori en haar vrienden om naar Venice Beach te gaan om af te koelen. Maar daar aangekomen zit de groep (behalve Cat die snel naar het toilet ging) vast in Becks camper, omdat een andere camper naast hen staat en zo de deur blokkeert. Terwijl de rest vastzit, is Cat aan het feesten met vier knappe jongens, helemaal vergeten dat haar vrienden op haar wachten.

 9. 9. Wi-Fi in the Sky

  27 augustus 2010 (24 minuten)

  Omdat Tori’s en Trina’s vlucht is vertraagd, gebruikt Tori web conferencing om de schoolopdracht die ze moet doen met Andre, Cat en Beck toch nog op tijd af te krijgen. Terwijl Tori hard wil doorwerken, worden de andere drie steeds afgeleid door dingen om hen heen. Intussen zit een klein jongetje in het vliegtuig Trina voortdurend lastig te vallen.

 10. 10. Beck's Big Break

  25 september 2010 (24 minuten)

  Beck heeft een kleine rol in een film, met de beroemde actrice Melinda Murray in de hoofdrol. Hij nodigt zijn vrienden uit voor de open auditie voor figuranten. Door een meningsverschil tussen Tori en Melinda over Becks tekst, wordt Beck uit het stuk gehaald. Ze probeert hem met alle macht terug in de film te krijgen. Intussen meldt Robbie zich bij de leerlingbegeleider: hij heeft rare nachtmerries over Rex.

 11. 11. The Great Ping Pong Scam

  1 oktober 2010 (24 minuten)

  Tori wordt achterdochtig wanneer haar vrienden haar beginnen te vermijden. Ze ontdekt dat ze allemaal lid zijn van het pingpongteam van school. Als Tori erachter komt wat er allemaal gaande is in het mysterieuze pingpongteam, wordt het letterlijk een heel smakelijk verhaal.

 12. 12. Cat's New Boyfriend

  8 oktober 2010 (24 minuten)

  Cat heeft een vriendje, maar dit blijkt Tori's ex-vriendje te zijn. Tori zegt dat ze het niet erg vindt, maar wordt uiteindelijk toch jaloers. Intussen overtuigt Trina Robbie, Andre, Beck en Jade ervan om hun voeten in een bak met callus-etende vissen te stoppen, die ze van een paar vreemden heeft gekocht.

 13. 13. Freak the Freak Out

  26 november 2010 (48 minuten)

  Tori is het zat om voor Trina te zorgen, nadat hun ouders een weekend weg zijn. Trina maakt het Tori lastig, terwijl Tori’s vrienden allemaal in de nieuwe karaokebar Karaoke Dokie zijn. Jade en Cat gaan daar een sing-off aan met Hayley en Tara, maar ondanks dat Hayley en Tara heel slecht zijn, winnen ze toch: hun vader is de baas van de karaokebar. Jade en Cat roepen Tori’s hulp in. Intussen heeft Rex een date met twee meisjes.

 14. 14. Rex Dies

  8 januari 2011 (24 minuten)

  Rex is heel erg beschadigd als hij in de ventilator terecht komt die Tori heeft gemaakt voor het toneelstuk van Andre en Robbie. Tori, Beck, Jade en Cat nemen Rex mee naar het ziekenhuis. Iedereen is het ermee eens om Rex te doden. Intussen probeert Andre zichzelf op commando te laten huilen. Als Cat Rex’ situatie uitlegt aan de zuster, wordt ze naar een psychiater gestuurd.

 15. 15. The Diddly-Bops

  17 januari 2011 (24 minuten)

  Tori en haar vrienden worden geboekt door een vriend van meneer Sikowitz, ze moeten als "The Diddly-Bops" een optreden voor kleuters geven. Daarnaast krijgt Andre de kans van zijn leven als hij wordt gebeld door een platenmaatschappij. Hij kan zijn contract echter vergeten als de producer een filmpje van het optreden van "The Diddly-Bops" op internet heeft gezien. Samen met Tori treedt hij op, om zo toch nog het platencontract in de wacht te slepen.

 16. 16. Wok Star

  17 januari 2011 (24 minuten)

  Jade schrijft haar eigen toneelstuk "Well Wishes", maar ze mag het van school niet opvoeren. Tori besluit Jade te helpen om het toneelstuk zelf te produceren, met hulp van mevr. Lee, de eigenaresse van het Chinese restaurant Wok Star. Zij biedt aan om alle kosten voor Jades toneelstuk te betalen. De situatie lijkt ideaal, totdat mevr. Lee drastische veranderingen in het script wil doorvoeren, en haar dochter Daisy mee wil laten doen in het toneelstuk.

 17. 17. The Wood

  5 februari 2011 (24 minuten)

  Robbie en Trina moeten in de Grub Truck werken, omdat ze eigenaar Festus per ongeluk hebben verwond. Dit is veel zwaarder dan dat ze hadden verwacht. Intussen zijn Tori, Andre, Beck en Jade erg blij te horen als blijkt dat zij de hoofdrollen krijgen in de realitysoap "The Wood", gefilmd op Hollywood Arts. Als de producers twee afzonderlijke telefoongesprekken zo ombuigen dat het lijkt alsof Tori en Beck elkaar leuk vinden, is voor Jade de maat vol. Dan blijkt dat de producers gewoon entertainment willen in de realityserie. De groep besluit zelf drama te gaan maken voor de show, met alle gevolgen van dien.

 18. 18. A Film by Dale Squires

  5 maart 2011 (24 minuten)

  Tori en haar vrienden zijn enthousiast als blijkt dat ze mogen werken aan een film van Dale Squires. Maar nadat hij alle eer voor hun werk heeft opgestreken, nemen ze wraak. Intussen zijn Robbie en Beck druk bezig met Robbies nieuwe cabriolet. Robbie probeert de aandacht te trekken van de meisjes die komen kijken naar Beck die de auto repareert.

 19. 19. Sleepover at Sikowitz's

  26 maart 2011 (24 minuten)

  Sikowitz nodigt Tori en haar vrienden uit in zijn huis, om hen iets te leren over method acting. Zo hebben elk van hen een rol gekregen: Tori speelt een politieagente met te veel lippenstift, die geobsedeerd is door cornflakes, Andre speelt een marathonrenner die zwanger is, Jade speelt een lieve boerendochter uit Alabama die nooit boos wordt, Cat speelt een irritante stand-up comédienne uit de jaren 80, Beck speelt een Brit die andere mensen graag aanraakt en Robbie speelt een motiverend spreker op onstabiele benen. Degene die uit zijn rol valt, moet onmiddellijk Sikowitz’ huis verlaten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.