• 9.378.090 stemmen

La Valla - Seizoen 1 (2020)

Alternatieve titel: The Barrier

Afleveringen: 13

Speelduur: 11 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Daniel Écija

Met: Unax Ugalde, Olivia Molina en Eleonora Wexler

Oorsprong: Spanje

Datum van release: zondag 19 januari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot La Valla

Spanje. Jaar 2045. De toenemende schaarste aan natuurlijke hulpbronnen heeft van westerse democratieën dictatoriale regimes gemaakt die het gebrek aan vrijheden rechtvaardigen met de belofte om het voortbestaan van de burgers te verzekeren. In Spanje bezet, in dezelfde lijn, een dictatoriale regering de macht. Terwijl het leven op het platteland steeds moeilijker wordt, is de hoofdstad opgedeeld in twee nauw gesloten regio's: Sector 1 (die van de overheid en de bevoorrechten) en Sector 2 (de rest). De enige manier om van het ene gebied naar het andere te gaan, is door de omheining over te steken die ze scheidt, waarvoor je een door de overheid uitgegeven pas moet hebben.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. Otro Mundo

19 januari 2020 (1 uur en 03 minuten)

Na hereniging in een dystopisch Madrid is een familie in gevaar. Julia's pogingen om een ​​misbruikte minderjarige te redden, hebben grote gevolgen.

2. 2. Mi Hermana Sara

26 januari 2020 (53 minuten)

Hugo vraagt ​​Julia zich voor te doen als haar tweelingzus Sara om de juiste documenten te bemachtigen om Marta terug te krijgen. De politie zoekt Mérida's moordenaar.

3. 3. Los Niños Perdidos

2 februari 2020 (58 minuten)

Alma gaat door met haar medische experimenten op de kinderen, ondanks ernstige repercussies. Julia rouwt om haar verlies. Álex maakt een nieuwe vriend.

4. 4. El Roce de la Piel

9 februari 2020 (54 minuten)

Een radeloze Hugo en Julia confronteren Luis met wat ze bij CIM hebben ontdekt, wat Alma ertoe aanzet om snel met een dekmantel te komen.

5. 5. Los Inocentes

16 februari 2020 (51 minuten)

Emilia smeekt Julia om te vluchten. Alma verrast Hugo terwijl er een onderzoek loopt naar CIM. Daniela vraagt ​​om hulp bij het herenigen van een baby met zijn vader.

6. 6. Los Pájaros Sordos

23 februari 2020 (51 minuten)

Alma viert haar promotie met een groot feest, waar Luis wordt gewaarschuwd voor een geheim regeringsplan. Hugo doet een schokkende ontdekking.

7. 7. Un Asunto de Familia

1 maart 2020 (51 minuten)

Een rouwende Luis doet er alles aan om een ​​zwangere vrouw bij te staan met ernstige beschuldigingen jegens de regering. Alma ontmoet de president.

8. 8. El Hijo de Nadie

8 maart 2020 (50 minuten)

Sergio's bezoek aan sector 2 zorgt voor een verbluffende onthulling. Enrique laat Alma weten dat Luis te veel vragen stelt, dus confronteert ze haar man hiermee.

9. 9. Recuerda Quien Eres

15 maart 2020 (48 minuten)

Julia en Hugo smeken Luis om Sergio's ouders te ontmoeten. Als Marta enkele bekende gezichten herkent, bedenken Álex en Emilia een plan.

10. 10. La Zona de Sombra

22 maart 2020 (50 minuten)

11. 11. La Soledad de Dos

29 maart 2020 (50 minuten)

12. 12. El Discurso

5 april 2020 (50 minuten)

13. 13. El Futuro os Pertenece

12 april 2020 (50 minuten)

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Goed begin van de serie met ook twee leuke jonge kinderen de tweeling die na het opgroeien tot ware monsters mijn god wat is die vrouw mis gecast we hebben het over Olivia Molina, wat is die lelijk ze lijkt wel de moeder van haar schoonbroer. Ook de serie werd minder en minder wat er over blijft is een kleine vijf .

avatar van Luudje10

Luudje10

Spannende serie die zich afspeelt in 2015 in een dictatuur die ontzetten veel lijkt op de nazitijd van de 20e eeuw.

avatar van Luudje10

Luudje10

ik bedoel 2045

avatar van Karim1991

Karim1991

Heerlijke serie.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Boeiende Spaanse drama-scifi serie, maar die ik vooral als een redelijk heftig drama ervaarde, positief bedoeld.