• 10.796 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.908 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zelfde Deur, 20 Jaar Later - Seizoen 2 (2020)

4,00 1 stemmen

Show titel: Zelfde Deur, 20 Jaar Later

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur

Met: Martin Heylen

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 28 september 2020

Eerst uitgezonden op: één (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Zelfde Deur, 20 Jaar Later

Exact 20 jaar geleden liep Martin Heylen voor het eerst bij toeval de meest uiteenlopende huiskamers in Vlaanderen binnen en bracht hij wekelijks het verhaal van de mensen achter de gevel. Zo maakte hij een tijdsbeeld, een dwarsdoorsnede van Vlaanderen. In 'Zelfde Deur, 20 Jaar Later' gaat Martin twee decennia later terug op zoek naar dezelfde deuren, dezelfde mensen, opnieuw zonder hen te verwittigen en zonder te weten wat hem wacht.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

  1. Aflevering 1

    28 september 2020 (45 minuten)

    In Roosbeek woonde een man zonder muzikaal talent. Piet wou vijf jaar van zijn leven geven om mondharmonica te kunnen spelen. Na 20 jaar belt Martin aan en vraagt hoe het zit. In Winterslag werd Martin bij een familie van gastarbeiders op spaghetti en wijn en veel Italiaanse ambiance getrakteerd. Maar Pietro en Maria blijken zowaar gesteld geraakt op Belgische puree, streekbieren en pannenkoeken. En hoe verging het de reusachtige hond die enthousiast de reporter aflebberde in Hechtel-Eksel?

  2. Aflevering 2

    5 oktober 2020 (45 minuten)

    Een notarisweduwe in Peer nipte graag van zoete witte wijn met bevriende dames in het salon. Ze had ook een dienstmeisje, Josée, die nu terugkijkt op een vervlogen tijdperk in de prachtige patriciërswoning. Lieve liet haar job van goudsmid staan om er voor de kinderen te zijn. Een gouden ingeving, blijkt nu. Martin vindt zowaar ook de verdwenen carnavalsprins Danny de Eerste van Zepperen aan de andere kant van het land. En het ontroerendste verhaal hoort hij in Dadizele, van twee oude broers.

  3. Aflevering 3

    12 oktober 2020 (45 minuten)

    Jean-Pierre uit Merelbeke werkte bij de spoorwegen, maar droomde 20 jaar geleden van een eigen horecazaak. Topslager Luk uit Oosteeklo had dezelfde droom en verwisselde zijn slagerij voor een swingend jazz- en bluescafé. Zijn leven nam daarna verrassende wendingen. In Beselare had de vrouw van de postbode darmkanker. Niet alles kon toen gezegd worden, nu wél. En in Doomkerke leek een oud koppel iederéén te zullen overleven. Wat nu ook de wens is van Ronny en Olfa uit Sint-Lenaarts: eeuwige liefde.

  4. Aflevering 4

    19 oktober 2020 (45 minuten)

    Martin vindt in Landegem de man terug die 20 jaar geleden nog nooit een file in het echt had gezien en plots in Brussel moest gaan werken. In Ter Donk verrast hij Carlo, de helft van een eeneiige tweeling. Carlo en zijn broer vertellen over de vloek die rust op hun broederband. Roger uit Lichtervelde is 77, maar treedt nog altijd op als DJ Roy en is bezeten van voetbal. Zijn 20 jaar jongere vrouw Martine vreest dat hij eens gaat doodvallen van de stress naast het voetbalveld.

  5. Aflevering 5

    26 oktober 2020 (45 minuten)

    In Rijkevorsel broedde Charel dag en nacht op ideeën en uitvindingen. Hij was trots op zijn unieke verzameling oude radio- en tv-toestellen. Charel is nu geknakt, na een tragisch voorval, maar zijn vrouw Mèneke bleef dapper haar positieve en zonnige zelf. En wat is er geworden van de militair uit Leut die uit het leger stapte om huisman te zijn? En van Etienne uit Lembeke die koersen wou winnen zoals Roger De Vlaeminck? Martin brengt hen allebei een verrassingsbezoek.

  6. Aflevering 6

    2 november 2020 (45 minuten)

    Het zag er 20 jaar geleden in Messelbroek niet goed uit voor Carine. Ze had kanker overleefd, maar was na 4 jaar hervallen. Zolang het kon wou ze met haar man en drie dochtertjes nog zoveel mogelijk op reis gaan. Martin belt met een bang hart aan. Daarna trekt hij naar Wervik, waar Yvette furore maakte op de lokale vrije radio als DJ Odette. En hij keert ook terug naar de bakker in Vlamertinge die met Valentijn en Vaderdag aan de hele streek erotische chocolade verkocht.

  7. Aflevering 7

    9 november 2020 (45 minuten)

    Een kunstminnende dame had een droom: haar huis en aanpalende schuur ombouwen tot een uniek paradijsje mét concertzaal. Martin belt aan een indrukwekkend bouwwerk, maar verneemt dan dat bij Carmen het noodlot toesloeg. In Lommel vroeg een bekende Poolse voetballer zich 20 jaar geleden af of hij na zijn carrière zijn roots zou volgen of zijn vrouw: of hij dus ofwel naar Polen zou terugkeren of in België blijven wonen. Wie en wat gaf de doorslag?

  8. Aflevering 8

    16 november 2020 (45 minuten)

    Een stoere cafébazin uit Deerlijk vond Lady Di knapper dan prinses Mathilde. Maar zij was wel een geschikt lief voor de toenmalige prins Filip, voorspelde ze. Francine uit Vostaard was dan weer gefascineerd door countrydansen en wou naar Texas. En hoe ging het verder met het kindje in Puivelde dat geboren was met een hartafwijking? Martin doorkruist kriskras het land, belandt in een dolle zoektocht en verrast deze keer zelfs een hond met hartfalen in Kuurne.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.