• 9.378.090 stemmen

We Hunt Together - Seizoen 1 (2020)

Show titel: We Hunt Together

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Gaby Hull

Met: Babou Ceesay, Hermione Corfield en Dipo Ola

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 27 mei 2020

Eerst uitgezonden op: Alibi (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot We Hunt Together

Freddy is zeer intelligent en ontwapenend charmant, maar misschien is ze gewoon een psychopaat. Baba, aan de andere kant, is kwetsbaar, medelevend en emotioneel beschadigd als voormalig kindsoldaat, wiens toevallige ontmoeting met Freddy zijn wereld op zijn kop zet. Hij probeert wanhopig om zijn aanleg voor extreem geweld te onderdrukken, maar de lust van het paar naar elkaar neemt het over en creëert een dodelijk duo. Ondertussen moeten DS Lola Franks en DI Jackson Mendy samen een spraakmakende moordzaak oplossen en de moordenaars te vangen zien te nemen. Jacksons strijd tegen corruptie bij de politie valt slecht bij Lola, net als zijn vaste overtuiging dat niemand ooit volledig verantwoordelijk kan worden gehouden voor hun daden.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. Aflevering 1

27 mei 2020 (45 minuten)

Voormalig kindsoldaat Baba schiet de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp, waarna meteen een band tussen hen ontstaat. De twee raken bezeten van elkaar en ontpoppen zich vervolgens tot een moordend duo.

2. Aflevering 2

28 mei 2020 (45 minuten)

Rechercheurs Lola en Jackson zijn het na het verhoor van Freddy over één ding eens; ze houdt iets achter. Freddy en Baba maken van de gelegenheid gebruik om met nog een moord twee problemen op te lossen.

3. Aflevering 3

3 juni 2020 (45 minuten)

Freddy en Baba ontvluchten de stad met hun derde slachtoffer in de kofferbak van hun auto, terwijl rechercheurs Jackson en Lola bij een kopje groene thee een doorbraak bereiken.

4. Aflevering 4

4 juni 2020 (45 minuten)

Het lijkt erop dat Baba en Freddy ongestraft hebben kunnen moorden en ze vieren dat met een uitstapje naar de oude school van Freddy. Ondertussen zijn Lola en Jackson in het bos op zoek naar een stok.

5. Aflevering 5

10 juni 2020 (45 minuten)

Freddy's duistere verleden komt naar boven als zij en Baba vermomd met Halloweenmaskers toegang krijgen tot haar oude school. Jackson en Lola vinden bewijs dat het duo in verband brengt met de derde dode. Kunnen ze de zaak oplossen voordat er een vierde valt?

6. Aflevering 6

11 juni 2020 (45 minuten)

Het lijkt afgelopen te zijn voor Freddy en Baba, die in de val zitten in een afgelegen huisje, omringd door Lola, Jackson en gewapende agenten. Met een spoor van lichamen achter hen lijkt het onwaarschijnlijk dat ze hun straf zullen ontlopen.

avatar van Suitehome

Suitehome

Brits thrillerdrama with a twist. Mysterieuze Freddy en voormalig kindsoldaat Baba proberen uit handen te blijven van rechercheur Jackson Mendy (glansrol van Babou Ceesay) en getraumatiseerde collega Lola Franks. Hoewel het nergens nagelbijtend spannend wordt, is dit een onderhoudend drama. De precies goed gedoseerde humor draagt bij aan het vlotte en degelijke scenario. Toegegeven, de serie zakt na aflevering 4 (van 6) behoorlijk in en wordt dan formulaïsch en voorspelbaar. En het uitstekende acteerwerk verhult onvolkomenheden en plotgaten. Maar de mooi uitgewerkte onderlinge verhoudingen van de duo's en het fijne tempo, maken dit toch een prettige kijkervaring.

avatar van Toontje G

Toontje G

Goede serie, 6 afleveringen die wel blijven boeien tot het einde toe.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Wel aardig, leuk om gezien te hebben iig