• 9.377.044 stemmen

You Me Her - Seizoen 4 (2019)

Show titel: You Me Her

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 34 minuten

Ontwikkeld door: John Scott Shepherd

Met: Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia

Datum van release: dinsdag 9 april 2019

Eerst uitgezonden op: Audience (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot You Me Her

Wat begint als een impulsieve 'date' tussen Jack en escortdame Izzy, verandert in een trio-affaire met inbegrip van Jack's vrouw Emma die zo haar eigen geheimen heeft. Over een tijdspanne van tien dagen wordt de financiële regeling met Izzy omgezet in iets totaal anders: een ware romance tussen drie mensen. Maar wat als je gelukkigste leven totaal niet is wat je ervan verwacht had?

Afleveringen Seizoen 4 (2019)

1. 1. Triangular Peg, Meet Round Hole

9 april 2019 (28 minuten)

Emma's zwangerschap legt haar seksleven stil, maar brengt een verrassing. Terwijl Jack en Izzy feesten in de nieuwe bar van Shaun, heeft Emma een sollicitatiegesprek.

2. 2. The Saddest Clown Show Ever

16 april 2019 (28 minuten)

Emma bespioneert de nieuwe buren. Nina realiseert zich dat ze haar werk haat. Jack gaat naar rouwyoga met zijn vervangende vriend Nathan.

3. 3. The Deaf Leading the Blind Leading the Stupid

23 april 2019 (29 minuten)

Emma leent de kinderen van Carmen om bij de Binge Club te komen. Izzy helpt Nathan om zich te ontspannen. Emma spoort Jack en Izzy aan om seks te hebben als een stel.

4. 4. That's So Stupid and I'm Definitely Not Crying

30 april 2019 (27 minuten)

Nina voelt zich bedreigd door de nieuwe interieurontwerper van Shaun. Terwijl Jack oppast op de onhandelbare dochters van Carm, gaan Emma en Izzy stiekem naar Gabe.

5. 5. Santa Claus Rides Loch Ness Monster Into Atlantis!

7 mei 2019 (25 minuten)

Emma, Jack en Izzy gaan naar het poly-trainingskamp van coach Remi en ontdekken dat ze veel poly-fouten maken. Ondertussen krijgen Carmen en Nina een band.

6. 6. Eat Your Strangers and Don't Talk to Vegetables!

14 mei 2019 (29 minuten)

Het romantische gebaar van Jack en Emma irriteert hun buren. Carm en Dave plannen een virtuele date. Gabriel doet alsof hij panseksueel is om indruk te maken op Sasha.

7. 7. Now Who's Got Egg in Her Hair?

21 mei 2019 (26 minuten)

De ondeugende nacht van Izzy en Nathan heeft onbedoelde gevolgen. Jack en Emma zetten een campagne op tegen Lala en de VvE.

8. 8. A Whole Bouillabaisse of Crazy

28 mei 2019 (26 minuten)

Izzy's verkeerde keuzes achtervolgen haar. Jack en Emma krijgen teleurstellend nieuws. Nina voelt zich verwaarloosd als Shaun hard werkt voor de opening van zijn bar.

9. 9. I'm Popeye and You're My Beautiful Spinach

4 juni 2019 (28 minuten)

Izzy confronteert Nathan met zijn ontslag. Carmen geeft toe jaloers te zijn op het succes van Dave. Jack komt achter de waarheid over zijn vaders overlijden.

10. 10. Who We Are...and Who We Aren't

11 juni 2019 (28 minuten)

Izzy organiseert een feestje voor de trouwdag van Jack en Emma. Maar als ze de foto's van Emma's echo ziet, heeft ze twijfels over de toekomst.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.