• 10.797 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.921 stemmen
Avatar
 
banner banner

Death in Paradise - Seizoen 2 (2013)

3,52 27 stemmen

Show titel: Death in Paradise

IMDb beoordeling: 7,8 (27.489)

Afleveringen: 8

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: Robert Thorogood

Met: Ben Miller, Sara Martins en Danny John-Jules

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Frankrijk

Datum van release: dinsdag 8 januari 2013

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Death in Paradise

Onmogelijke moorden op een prachtig Caribisch eiland. Rechercheur Richard Poole is de perfecte man om ze op te lossen, als hij alleen niet zo'n hekel had gehad aan zon, zee en zand. Wanneer Richard naar Saint-Marie op het kleine eiland Martinique wordt gestuurd om een mysterieuze moord op te lossen, voelt hij zich helemaal niet op zijn plek.

Afleveringen Seizoen 2 (2013)

  1. 1. Murder on the Plantation

    8 januari 2013 (1 uur)

    Poole en zijn team onderzoeken de dood van Roger Seymour, de eigenaar van een voormalige suikerplantage die aangetroffen werd met een machete in de rug. De verdachten zijn legio, maar elk van hen heeft een waterdicht alibi. Poole beseft dat de geschiedenis van de plantage een rol speelt in de zaak.

  2. 2. An Unholy Death

    15 januari 2013 (1 uur)

    Het lijkt op een tragisch ongeluk, als het lichaam van een jonge kloosterzuster wordt gevonden in een met rook-gevulde kamer. Algauw blijkt echter dat het moord is. DI Richard Poole en zijn team moeten dan een ingewikkelde moord op lossen.

  3. 3. Death In the Clinic

    22 januari 2013 (1 uur)

    In het zwembad van een cosmetisch centrum drijft het lijk van Valerie Dupree. Omdat de vrouw in een vechtscheiding verwikkeld was en er een leeg flesje pillen in haar kamer ligt, wordt meteen uitgegaan van zelfmoord. Richard vermoedt echter dat ze vermoord werd. Aangezien het centrum een reputatie hoog te houden heeft, staat de inspecteur meteen onder grote druk. Hij krijgt slechts 24 uur om de zaak op te lossen.

  4. 4. A Deadly Curse

    29 januari 2013 (1 uur)

    Een groep schatjagers doorkruist het oerwoud op zoek naar de schat van de legendarische piraat, Le Clerc. Het avontuur wordt echter pure ernst, wanneer een van hen, de geoloog dr. Ian Parks, vermoord wordt aangetroffen. Het moordwapen is een 300 jaar oud pistool. Inspecteur Poole besluit iedereen van de groep te ondervragen.

  5. 5. Death Onboard

    5 februari 2013 (1 uur)

    Tijdens een avondje feesten op een partyboot wordt Aimee, die als zangeres op het schip werkt, onwel. Ze kan niet meer ademen en sterft in de armen van haar beste vriendin Camille. Vermoedelijk werd ze vergiftigd. Camille roept haar collega's erbij, die meteen het personeel en de toeristen ondervragen. Met behulp van foto's die tijdens het feestje werden genomen, proberen de speurders de avond te reconstrueren. Richard probeert Camille te troosten.

  6. 6. A Dash of Sunshine

    12 februari 2013 (1 uur)

    Een Engelse toerist wordt vermoord aangetroffen in haar luxueuze villa, gewurgd met haar eigen sjaal. Alles wijst op een verkeerd afgelopen overval, maar Richard doet de zaak denken aan een gelijkaardige zaak uit Londen. De echtgenoot van het slachtoffer blijkt niemand minder dan zijn corrupte ex-collega Doug Anderson. Hoewel die over een waterdicht alibi beschikt, denkt Richard dat hij iets met de moord te maken heeft.

  7. 7. A Deadly Storm

    19 februari 2013 (1 uur)

    Terwijl iedereen dekking zoekt voor de orkaan Irma die op Saint Marie afstevent, moet het team de dood onderzoeken van de jonge meteoroloog Leo Downs. Het wordt duidelijk dat zijn dood er uit moest zien als een ongeluk als gevolg van de doortocht van de orkaan. Kort voor zijn dood had Leo aan de universiteitsdecaan gemeld dat hij belangrijk nieuws had. Zowat al zijn collega's hadden wel een reden om de man uit de weg te ruimen, maar iedereen heeft schijnbaar een alibi.

  8. 8. A Deadly Party

    26 februari 2013 (1 uur)

    Op een benefiet inzamelactie wordt gastheer Malcolm Powell dood teruggevonden. Zijn persoonlijke assistente Vicky is ervan overtuigd de dader te kennen: ene Jack Roberts, een man die een afspraak had met Malcolm. Hij werd gezien toen hij wegvluchtte van de plaats delict. Richard en zijn team gaan erachteraan, maar vinden alleen zijn auto terug. Van de verdachte ontbreekt elk spoor. Wanneer het team Malcolms achtergrond natrekt, ontdekken ze dat hij en zijn vrouw Jen verschillende investeerders voor miljoenen hebben opgelicht.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.