• 9.382.080 stemmen

Mij Overkomt het Niet - Seizoen 2 (2019)

Show titel: Mij Overkomt het Niet

Afleveringen: 5

Speelduur: 3 uur en 45 minuten

Met: Fatma Taspinar

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 18 november 2019

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mij Overkomt het Niet Seizoen 2 (2019)

Dit tweede seizoen brengt weer enkele sterke getuigenissen: een oma die haar kleinkind laat vallen, met fatale gevolgen; scoutsleiders die een lid missen na een dagje zwemmen; een wegenwerker die zijn collega raakt met een graafmachine. Fatma spreekt daarnaast met familie, nabestaanden, rechters, procureurs en hulpverleners over schuld en schuldgevoel, en hoe je verder leeft na zo’n ingrijpende gebeurtenis.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

1. Aflevering 1

18 november 2019 (45 minuten)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Bütgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

2. Aflevering 2

25 november 2019 (45 minuten)

Martine is zot van kinderen. Ze is dolgelukkig bij de geboorte van haar eerste kleinkind Siebe. Maar negen maanden later laat ze Siebe per ongeluk vallen. De kleine jongen overleeft het niet. Martine wordt verscheurd door schuldgevoel, en de relatie met haar zoon en schoondochter – de ouders van Siebe – gaat van kwaad naar erger. Komt het ooit nog goed?

3. Aflevering 3

2 december 2019 (45 minuten)

Cynthia botst met haar wagen tegen een motorrijder. De man overleeft het niet. Cynthia weet met haar schuldgevoel geen blijf en belandt in een depressie. Ze wordt ontslagen en krijgt financiële problemen. Maandenlang blijft ze in het ongewisse: heeft ze een dode op haar geweten of valt haar weinig te verwijten?

4. Aflevering 4

9 december 2019 (45 minuten)

Danny is nog maar drie weken aan de slag als buizenlegger bij een wegenwerkenbedrijf, wanneer hij bij een arbeidsongeval om het leven komt. Na politieonderzoek blijkt al snel dat alles wijst in de richting van een menselijke fout van zijn collega Dirk. Hoe kan het dat Dirk Danny niet heeft gezien?

5. Aflevering 5

16 december 2019 (45 minuten)

Patrick is een ervaren duiker, maar tijdens een duik in de Oosterschelde loopt plots alles mis. Zijn duikpartner Gijs verdrinkt, en Patrick slaagt er niet in hem aan de oppervlakte te krijgen. Is het ongeval de schuld van Patrick? Had hij meer kunnen doen of valt hem weinig te verwijten?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.