• 9.378.495 stemmen

Truth Be Told - Seizoen 1 (2019-2020)

Show titel: Truth Be Told

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: Nichelle D. Tramble en Nichelle D. Tramble

Met: Octavia Spencer, Lizzy Caplan en Aaron Paul

Datum van release: vrijdag 6 december 2019

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Truth Be Told Seizoen 1 (2019-2020)

Misdaad-podcaster Poppy Parnell wordt opgeroepen om de zaak van de veroordeelde moordenaar Warren Cave te onderzoeken, een man die ze negentien jaar geleden beschuldigde nadat hij - zestien jaar oud - de vader van een identieke tweeling had vermoord. Al snel moet Parnell beslissen waar de scheidslijnen tussen schuldig en onschuldig liggen wanneer Cave bekent dat hij er is ingeluisd en onschuldig is.

Afleveringen Seizoen 1 (2019-2020)

1. 1. Monster

6 december 2019 (45 minuten)

Poppy bekijkt een oude zaak en ontmoet de man die ze de gevangenis in heeft geholpen.

2. 2. Black People in the Neighborhood

6 december 2019 (42 minuten)

Markus heeft nieuws over een potentiële verdachte. Warren krijgt bezoek.

3. 3. Even Salt Looks Like Sugar

6 december 2019 (39 minuten)

Het identificeren van een nieuwe verdachte beïnvloedt Poppy's persoonlijke leven.

4. 4. No Cross, No Crown

13 december 2019 (45 minuten)

Poppy en Markus gaan de stappen van hun verdachte in de nacht van de moord na.

5. 5. Graveyard Love

20 december 2019 (43 minuten)

Poppy gaat verder met haar nieuwe zaak. Warren draagt de gevolgen van zijn daden.

6. 6. Not Buried, Planted

27 december 2019 (50 minuten)

Een gebroken Poppy probeert de zaak los te laten, maar het laat haar niet met rust.

7. 7. Live Thru This

3 januari 2020 (45 minuten)

Poppy onderzoekt een nieuwe verdachte en Warren neemt een noodlottig besluit.

8. 8. All That Was Lost

10 januari 2020 (42 minuten)

Poppy krijgt onwaarschijnlijke hulp. Feiten over Halloween in 1999 komen aan het licht.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Eerste 4 afleveringen bleef ik wel kijken maar weet me nog niet te overtuigen , ondanks de werkelijk schitterende cast.