• 146.084 films
 • 7.569 series
 • 23.274 seizoenen
 • 508.647 acteurs
 • 318.020 gebruikers
 • 8.353.905 stemmen
Avatar
 
banner banner

Charmed - Seizoen 2 (2019-2020)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Charmed Reboot

IMDb beoordeling: 4,7 (15.536)

Afleveringen: 19

Speelduur: 13 uur en 18 minuten

Ontwikkeld door: Constance M. Burge

Met: Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffery

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 11 oktober 2019

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Charmed

Maggie en Mel zijn zusjes en wanneer hun moeder op tragische wijze komt te overlijden, leren de zusjes dat er nog een derde zus is: Macy. Al snel blijkt ook dat zij alle drie speciale krachten bezitten. Maggie, de jongste, is zeer atletisch en kan de gedachten van anderen lezen. Mel is een fervent lesbische activiste die de tijd stil kan zetten. Macy werkt in een laboratorium en heeft telekinetische krachten. Samen moeten ze allerlei uitdagingen aangaan en duistere krachten zien te verslaan.

Afleveringen Seizoen 2 (2019-2020)

 1. 1. Safe Space

  11 oktober 2019 (42 minuten)

  Na het afschuwelijke verlies van The Elders, nemen Mel, Maggie en Macy hun taken over. Na de verjaardag van Maggie worden The Charmed Ones aangevallen door een mysterieuze vijand. De meiden worden zich al snel bewust van hun nieuwe rol en moeten beslissen of ze er echt klaar voor zijn.

 2. 2. Things to Do in Seattle When You're Dead

  18 oktober 2019 (42 minuten)

  Macy hoopt haar intense dromen te verklaren. Mel en Meggie proberen hun nieuwe rol te accepteren. Na de aanval is Harry nog steeds zichzelf niet. Samen met Mel gaat hij op zoek naar de demonen die alle heksen proberen uit te roeien. Een persoonlijk verlies zorgt voor een hechtere band tussen Maggie en Mel.

 3. 3. Careful What You Witch For

  25 oktober 2019 (42 minuten)

  Mel en Harry proberen het boek van de ouderlingen te ontcijferen. Macy worstelt met de goede en slechte aspecten van haar demonenbloed. Maggie en Jordan hopen allebei promotie te krijgen. Macy ontmoet de gewonde en doodsbange heks Abigael. Mel en Harry komen in een andere dimensie terecht.

 4. 4. Deconstructing Harry

  1 november 2019 (42 minuten)

  Macy en Mel bundelen hun krachten met Abigael om The Assassin op te sporen. Maggie begint aan haar nieuwe klus en beleeft een doorbraak als ze Jordan helpt. Harry ontdekt een angstaanjagend geheim.

 5. 5. The Truth about Kat and Dogs

  8 november 2019 (42 minuten)

  Mel en Maggie proberen de vermiste Macy op te sporen met een toverspreuk. Harry gebruikt een andere methode. Abigael helpt hem toegang te krijgen tot zijn onderbewustzijn in een poging contact te krijgen met zijn duistere kant.

 6. 6. When Sparks Fly

  15 november 2019 (42 minuten)

  Macy moet het gevecht aangaan met een gevaarlijke vijand. Een spontaan karaokeduet tussen Maggie en Jordan geeft mogelijk meer informatie over haar krachten. Mel en Harry zetten in op een demon die misschien weet waar The Assassin zich schuilhoudt.

 7. 7. Past Is Present

  22 november 2019 (42 minuten)

  Harry en Macy doen een wonderbaarlijke ontdekking. Maggie werkt samen met Abby tegen een onwaarschijnlijke vijand. Mel moet Kat redden van een onzeker lot.

 8. 8. The Rules of Engagement

  6 december 2019 (42 minuten)

  Het is The Charmed Ones gelukt de wereld te behoeden voor de apocalyps, maar nu is alle aandacht op hen gevestigd. Na het verlies van The Elders staan de heksen en demonen op voet van oorlog om de macht over te nemen. Harry en de drie zussen gaan aan de slag met een pas ontdekt boek vol oude spreuken. Ze zetten hun hechte band en speciale krachten in om te strijden tegen de duistere machten.

 9. 9. Guess Who's Coming to SafeSpace Seattle

  17 januari 2020 (42 minuten)

  Maggie en Mel doen een ontdekking die hun wereld op z'n kop zet. Macy's toevallige ontmoeting met een SafeSpace-investeerder neemt een onverwachte wending.

 10. 10. Curse Words

  24 januari 2020 (42 minuten)

  Maggie en Mel zijn bang dat Jordans vloek nog steeds geldt. Macy en Harry gaan aan de slag met onuitgesproken gevoelens.

 11. 11. Dance Like No One Is Witching

  31 januari 2020 (42 minuten)

  Harry wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Macy, Mel en Abigael moeten samenwerken om zijn leven te redden. Macy vraagt Julian om hulp. Ondertussen gaan Jordan en Maggie op een gevaarlijke missie in New Orleans.

 12. 12. Needs to Know

  7 februari 2020 (42 minuten)

  Harry, Mel, Macy en Maggie krijgen een mysterieus noodsignaal van Whitelighter Helen dat hen in een gevaarlijk conflict stort. Macy neemt drastische maatregelen in een poging de Power of Three opnieuw aan te wakkeren.

 13. 13. Breaking the Cycle

  21 februari 2020 (42 minuten)

  Harry kan zijn verleden niet bezweren, dus proberen The Charmed Ones hem te helpen. Maar uiteindelijk sluit hij een pact met de duivel. The Charmed Ones gaan door met hun poging de Power of Three te herstellen en belanden in de zwaarste omstandigheden tot nu toe.

 14. 14. Sudden Death

  28 februari 2020 (42 minuten)

  Om iemand uit eigen kring te redden, moeten The Charmed Ones een vijand zien te vinden. Bij deze missie komt Maggie oog in oog te staan met Parker. Macy vraagt Julian om hulp en Mel en Harry ontdekken een afschuwelijke waarheid.

 15. 15. Third Time's the Charm

  27 maart 2020 (42 minuten)

  Om de kracht van hun drie-eenheid terug te krijgen, moeten 'The Charmed Ones' hun grootste angsten overwinnen.

 16. 16. Diplomatic Relations

  3 april 2020 (42 minuten)

  The Charmed Ones moeten samenwerken met Parker als Mel in gevaar is in de demonenwereld. Harry en Jordan infiltreren in de Faction, met levensgevaarlijke gevolgen.

 17. 17. Search Party

  10 april 2020 (42 minuten)

  The Charmed Ones gaan undercover naar een Faction-gala om Harry te redden. Macy komt tot een sensationele conclusie.

 18. 18. Don't Look Back in Anger

  17 april 2020 (42 minuten)

  Maggie en Mel vragen hun vader om hulp bij een urgent probleem. Ondertussen ontdekt Macy een schokkend geheim over haar verleden.

 19. 19. Unsafe Space

  1 mei 2020 (42 minuten)

  Een catastrofe dreigt. The Charmed Ones moeten de Faction zien tegen te houden voordat ze de heilige boom bereiken. Maggie heeft nieuwe krachten ontdekt die heel nuttig blijken. Mel heeft een verrassende ontmoeting met Ruby. De relatie tussen Harry en Macy neemt een andere wending.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.