• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.339 stemmen
Avatar
 
banner banner

Power - Seizoen 1 (2014)

3,57 15 stemmen

Show titel: Power

IMDb beoordeling: 8,1 (52.148)

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Courtney Kemp Agboh

Met: Omari Hardwick, Joseph Sikora en Lela Loren

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 7 juni 2014

Eerst uitgezonden op: starz (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Power

James 'Ghost' St. Patrick heeft alles: een mooie vrouw, een prachtige penthouse in Manhattan en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, voorziet in de behoeften van de elite: de beroemde en beruchte mensen die de lakens uitdelen in een stad die niet nooit slaapt. Naar gelang het succes van zijn club groeit, beraamt Ghost plannen om een imperium te starten. Echter heeft Ghost een geheim: de club is eigenlijk alleen een dekmantel voor zijn criminele activiteiten en de drugs die hij vervaardigt. Wanneer Ghost verleid wordt om het legale pad op te gaan, wordt alles om hem heen bedreigd. Wanneer je er eenmaal inzit, lukt het niet om eruit te geraken, toch?

Afleveringen Seizoen 1 (2014)

  1. 1. Not Exactly How We Planned

    7 juni 2014 (57 minuten)

    De New Yorkse baas en oprichter van nachtclub 'Truth' komt op een avond een oude vlam tegen. Terwijl deze getrouwde vader, James 'Ghost' St. Patrick, hier mee om probeert te gaan, doet hij zijn uiterste best om zijn echte beroep een geheim te houden: drugsbaron. Normale mensen kennen hem enkel als James, de criminele onderwereld kent hem als Ghost.

  2. 2. Whoever He Is

    14 juni 2014 (58 minuten)

    Ghost en zijn zakenpartner/beste vriend Tommy Egan doen een poging om diegenen aan te pakken die hun drugsorganisatie aangevallen heeft. In de tussentijd heeft Ghost's vrouw, Tasha St. Patrick, een nieuwe baan. Truth is de plaats waar Vogue Magazine haar exclusieve feest houdt, Ghost is de gastheer.

  3. 3. This Is Real

    21 juni 2014 (56 minuten)

    In Truth moet er een model naar spoed gebracht worden na het snuiven van slechte cocaïne. Ghost, Tommy en Truth's gerant Josh proberen uit te zoeken wie de drugs heeft binnengebracht. De echtelijke ruzies tussen Ghost en Tasha worden erger. Hoe meer Ghost met Angela afspreekt, hoe meer schrik hij heeft dat zijn familie uit elkaar gaat vallen.

  4. 4. Who Are You?

    28 juni 2014 (51 minuten)

    Ghost en Tommy brengen hun netwerk van bendeleiders bij elkaar om de toekomst uit te stippelen. Angela (die een advocaat voor de regering is) plant een toezicht voor dezelfde vergadering om erachter te komen wie die mysterieuze Ghost eigenlijk is. Ghost vertelt eindelijk tegen Angela dat hij getrouwd is en kinderen heeft.

  5. 5. I Gotta Go

    12 juli 2014 (59 minuten)

    Omdat Tasha zich meer en meer zorgen maakt over de houding van Ghost begint ze zich te bemoeien in de zaken van Truth. Ghost en Angela gaan verder met hun affaire. Tommy toont romantische interesse in één van hun serveersters (Holly) in Truth.

  6. 6. Who You With?

    19 juli 2014 (59 minuten)

    Tommy sluit vrede met Ruiz, terwijl Angela één van Ruiz' bendeleden onder haar toezicht houdt. Ghost vergeet de verjaardag van Tasha. Ghost en Angela confronteren de realiteit van hun affaire. Shawn, de chauffeur van Ghost, besluit eindelijk z'n vader (Kanan) een bezoek in de gevangenis te brengen. Kanan is een oude vriend en ex-zakenpartner in de onderwereld van Ghost en Tommy.

  7. 7. Loyalty

    26 juli 2014 (1 uur)

    Tasha ziet Angela voor het eerst. Ghost komt te weten dat een vriend achter de herhaaldelijke aanvallen op hun drugsimperium zou kunnen zitten. Angela racet tegen de klok om een volgende aanval te stoppen. Ghost maakt een belofte aan Angela.

  8. 8. Best Laid Plans

    2 augustus 2014 (1 uur)

    Ghost plant een groot feest in Truth om zo hopelijk te kunnen uitbreiden naar andere steden en helemaal uit de drugswereld te stappen. Ghost neemt een grote beslissing in de hoop zijn droom van een legaal leven te kunnen verwezenlijken.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Paradise Boy

Paradise Boy

  • 92 berichten
  • 594 stemmen

Het is een goed misdaad verhaal met een aantal zeer goede twisten. De spanning wordt goed opgebouwd naarmate het seizoen vordert. Echter is er naar mijn mening te veel romantiek in het eerste seizoen gestopt. Dat zorgt er wel eens voor dat bepaalde liefdesscenes te langdradig worden.Omari Hardwick zet verder een overtuigende rol neer als de strategische nietsontziende topcrimineel James 'Ghost' St. Patrick. Zijn grillige rechterhand Tommy Egan is in de serie ook een zeer interessant personage.


avatar van rebelkush_mm

rebelkush_mm

  • 14 berichten
  • 23 stemmen

Paradise Boy schreef:

Het is een goed misdaad verhaal met een aantal zeer goede twisten. De spanning wordt goed opgebouwd naarmate het seizoen vordert. Echter is er naar mijn mening te veel romantiek in het eerste seizoen gestopt. Dat zorgt er wel eens voor dat bepaalde liefdesscenes te langdradig worden.Omari Hardwick zet verder een overtuigende rol neer als de strategische nietsontziende topcrimineel James 'Ghost' St. Patrick. Zijn grillige rechterhand Tommy Egan is in de serie ook een zeer interessant personage.

Kun je dit serie vergelijken met the Wire?


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.