ad
 • 141.811 films
 • 6.864 series
 • 20.886 seizoenen
 • 470.259 acteurs
 • 285.297 gebruikers
 • 8.180.207 stemmen
Avatar
 
banner banner

The King of Queens - Seizoen 1 (1998-1999)

3,17 41 stemmen

Show titel: The King of Queens

IMDb beoordeling: 7,3 (77.417)

Seizoenen: 9 seizoenen

Afleveringen: 25

Datum van release: maandag 21 september 1998

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over The King of Queens

Doug Heffernan, een pakketbezorger bij UPS, woont samen met zijn vrouw Carrie, die werkt bij een groot advocatenkantoor in Queens in New York. Als zijn schoonvader Arthur, weduwnaar, bij hen intrekt is Doug niet langer meer de koning van zijn domein; de gerenoveerde kelder waar zijn geliefde grote tv staat en hij veel tijd doorbracht met zijn neef Danny en vrienden Deacon en Spence. Daarnaast blijkt Arthur ook niet een van de makkelijkste personen om mee samen te wonen.

Afleveringen Seizoen 1 (1998-1999)

 1. 1. Pilot

  Wanneer Carrie's vader, Arthur, zijn huis afbrandt laten zij en Doug hem bij hun intrekken. Maar als Arthur bij hen komt wonen moet Doug zijn paradijs in de kelder opgeven. Daarnaast komt Sarah's zus ook ben hen wonen.

 2. 2. Fat City

  Wanneer Doug ontdekt dat in Carrie's familie veel overgewicht voorkomt probeert hij haar ervan te weerhouden om aan te komen.

 3. 3. Cello, Goodbye

  Verbijsterd door een oude foto van Carrie's moeder, overtuigt hij Carrie ervan om op dieet te gaan en moet hij net doen alsof hij dat ook doet.

 4. 4. Richie's Song

  Wanneer Doug ontdekt dat Richie's vriendin hem bedriegt moet hij hem wel confronteren met het nieuws. Echter heeft Doug wat moeite om het zijn vriend te vertellen.

 5. 5. Paternal Affairs

  Doug en Carrie geven een huwelijksverjaardag voor zichzelf. Doug nodigt zijn tante uit en ontdekt dat zijn tante en oom problemen hebben. Wanneer Arthur Dougs tante ontmoet valt hij voor haar.

 6. 6. Head First

  Doug probeert ervoor te zorgen dat Carrie hem meer aandacht geeft in de slaapkamer door Arthurs 'playmate' te worden.

 7. 7. The Rock

  Wanneer Carrie en Doug hun trouwring verkopen vragen ze zich af of ze daar goed aan hebben gedaan. Voor het geld kopen ze een satellietschotel en een hot tub. Ze krijgen al snel een slecht gevoel over het verkopen van de ring.

 8. 8. Educating Doug

  Carrie vindt dat zij en Doug met de dag dommer worden dus schrijft ze hen in voor een klassieke literatuur klas. Doug is hier niet bij mee en heeft de neiging kattenkwaad uit te halen in de klas. Ze krijgen de opdracht om de roman 'Jane Eyre' te lezen waarna ze daar vragen over krijgen. Doug leest het boek niet en gaat wanhopig op zoek naar antwoorden.

 9. 9. Road Rayge

  Doug betreurt het dat hij Ray Barone heeft geholpen om te slagen voor zijn rijexamen. Ondertussen zorgt Arthur zijn vraag om aandacht voor de nodige problemen als Carrie moet studeren.

 10. 10. Supermarket Story

  Carrie moet een maaltijd maken voor Thanksgiving voor tien personen. Ze heeft slechts een dag om alle voorbereiding te treffen.

 11. 11. Noel Cowards

  Doug en Carrie moeten een nieuwe auto kopen als hun auto het begeeft. Er is een probleem: ze kunnen het zich niet veroorloven. Dan komt Arthur met een onverwachtse verrassing.

 12. 12. Fixer Upper

  Carrie regelt een blind-date voor Spence met een van haar collega's.

 13. 13. Best Man

  Carrie en Doug wonen een bruiloft bij van een oude vlam van Carrie. Dit zorgt voor een oncomfortabele situatie voor Doug.

 14. 14. Dog Days

  De Heffernans' nieuwe buren hebben een hond die ze 's nachts wakker houdt. Doug wil een confrontatie echter vermijden. Arhur denkt dat Charles Schulz hem gebruikt als een template voor de karakters van 'Peanuts'.

 15. 15. Crappy Birthday

  Carrie is boos over het feit dat ze ouder wordt nu haar 30e verjaardag eraan komt.

 16. 16. S'Ain't Valentine's

  Doug zijn romantische plannen met Carrie worden verpest door Veronica die een last-minute surprise party voor Spence heeft gepland. Arthur komt een vrouw tegen bij een danslocatie voor senioren.

 17. 17. Court Date

  Carrie krijgt een bekeuring voor te snel rijden. Doug is bang dat de verzekeringspremie verdubbeld en overtuigt haar om op date te gaan met de agent die haar bekeurd heeft.

 18. 18. White Collar

  Na de dood van zijn supervisor krijgt Doug promotie. Carrie is hier erg blij mee. Doug vindt de baan echter niets en begint het bezorgen te missen.

 19. 19. Rayny Day

  Op het moment dat Richie bij Doug is om over de problemen van zijn scheiding te praten belt Ray Barone Doug op om te gaan golfen. Doug moet vervolgens een moeilijke beslissing maken.

 20. 20. Train Wreck

  Doug vindt het niet leuk dat Carrie niet jaloers is op de nieuwe stagiaire van Doug dat een knap meisje is. Ondertussen heeft Arthur zijn eigen millenniumprobleem, met een grafsteen.

 21. 21. Hungry Man

  Carrie's baas nodigt Doug en Carrie uit op een cocktail party. Doug, geplaagd dor een enorme honger omdat hij de hele dag nog niet heeft gegeten, gedraagt zich verre van perfect.

 22. 22. Time Share

  Carrie is er niet blij mee dat Doug de buren, Tim en Dorothy, heeft uitgenodigd totdat ze erachter komt dat ze gaan scheiden en hen het huis in de Hampton's aanbieden. Ondertussen zoekt Arthur naar antwoorden over een zalf die hem een nare uitslag heeft gegeven.

 23. 23. Where's Poppa?

  Carrie en Doug beginnen te beseffen dat ze te weinig tijd met elkaar doorbrengen dus proberen ze Arthur zoveel mogelijk het huis uit te krijgen.

 24. 24. Art House

  Arthur zorgt ervoor dat Doug bijna ontslagen wordt waarop Doug vertelt wat hij werkelijk van hem vindt. Arthur besluit vervolgens om te gaan verhuizen.

 25. 25. Maybe Baby

  Doug en Carrie overwegen een kind te nemen. Dit resulteert in herinneringen uit het verleden van Arthur van het moment dat Carrie was geboren.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.