• 9.377.381 stemmen

De TV Kantine - Seizoen 6 (2014)

Show titel: De TV Kantine

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Carlo Boszhard en Herald Adolfs

Met: Carlo Boszhard en Irene Moors

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 11 januari 2014

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De TV Kantine

Zolang er televisie is, is De TV kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van De TV Kantine maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: ”Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je ‘t met ze me: Hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis.”

Afleveringen Seizoen 6 (2014)

1. 1. Wie Ben Ik?

11 januari 2014 (30 minuten)

In deze eerste aflevering worden de vaste personages in De TV Kantine geïntroduceerd door middel van het spel 'Wie Ben ik?'. We zien een aflevering van 'Dr. Phil', 'Roy Donders: Stylist om te Huilen' en 'Show Laat'. Tussendoor wordt er een reclamespot met daarin het PLUS-meisje en de AH-man getoond. Ook Frits Wester, Dominique van der Heyde en Pieter Derks komen voor. Tot slot sluiten Ramses Shaffy en Liesbeth List af met het lied: 'Je moet eerst doodgaan'.

2. 2. Scoren

18 januari 2014 (30 minuten)

In deze aflevering gaat het om scoren. NOS Studio Sport-presentator Henry Schut praat alles aan elkaar als ware het een echte voetbalwedstrijd. We zien Epke Zonderland die een gouden medaille scoorde en de AH-man die scoort samen met het PLUS-meisje in een nieuwe reclame. Daarnaast een aflevering van 'PowNews', 'De Rijdende Rechter' in de stijl van 'De Fabeltjeskrant' en 'Dynasty'. Ook Hans Kazàn, Luuk Ikink, Sonia Pereira van 'Astro TV' en zelfs internationale sterren zoals Robbie Williams, Robin Thicke en Miley Cyrus komen voor.

3. 3. 'Allo 'Allo! Special

25 januari 2014 (30 minuten)

Special die in het teken staat van de Britse comedyserie ''Allo 'Allo!' en zich afspeelt in Café René. Michelle, leider van het Franse verzet, komt langs om te vertellen dat er een aantal homoseksuelen in de kast van het café zijn verstopt voor de Duitsers. Herr Flick en soldaat Helga organiseren een gay party in het café om er voor te zorgen dat de homo's uit de kast komen en zo opgepakt kunnen worden. Ook de personages René, Edith, Yvette, Mimi, Madame Fanny, Luitenant Gruber en Kapitein Bertorelli uit de tv-serie komen voor.

4. 4. Hoest met de Flodders?

1 februari 2014 (30 minuten)

Special die in het teken staat van de klassieke comedyserie van Nederlandse bodem: 'Flodder'. De Flodders willen terug op de buis en niet alleen met herhalingen. Het probleem is dat ze inmiddels zijn gepasseerd door veel andere figuren die net als zijzelf normen en waarden aan hun laars lappen. Om de serie weer in the picture te brengen, duiken Ma Flodder, Johnnie, dochter Kees, zoon Kees en Sjakie daarom op in programma's zoals 'Miljoenenjacht', 'Boer Zoekt Vrouw' en 'Danni Lowinski'.

5. 5. Kromme Tenen TV

8 februari 2014 (30 minuten)

Het draait dit keer om de ergernis van de kijker wat tv-programma's betreft. Waar krijg je kromme tenen van? We zien een aflevering van 'EenVandaag', 'Toen Was Humor Gewoon Niet Leuk', 'All You Need is Love' met Mariah Carey, 'Geer & Goor: Zet ff een Oudje te Kakken', 'Utopia', 'The Wokking Dead' en 'Scoop! Waar Ben Je?' met daarin Wilma Nanninga, Evert Santegoeds, Bridget Maasland en Albert Verlinde die op zoek gaan naar spannende scoops. Ook Jan en Monique Smit komen langs in de kantine.

6. 6. Utopie

15 februari 2014 (30 minuten)

Deze keer staat het thema 'Utopie' centraal. Patty Brard, Goedele Liekens, Linda de Mol, Jan Mulder, Gaston Starreveld, Albert Verlinde en toyboy Ruud springen onder leiding van Joop en Janine van den Ende met een parachute uit een vliegtuig. De 9 BN'ers maken hun landing op een onbewoond eiland in de stijl van 'The Blue Lagoon', in 'Utopia', in het tv-programma van Floortje Dessing, in Cafe René uit de tv-serie ''Allo 'Allo!', in een interview van Hans Kraay jr. en Louis van Gaal, tijdens een optreden van de Zangeres Zonder Naam en tijdens een toespraak van Koning Willem-Alexander.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.