• 9.376.097 stemmen

De TV Kantine - Seizoen 8 (2016)

Show titel: De TV Kantine

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Carlo Boszhard en Herald Adolfs

Met: Carlo Boszhard en Irene Moors

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 29 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 8 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De TV Kantine

Zolang er televisie is, is De TV kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van De TV Kantine maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: ”Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je ‘t met ze me: Hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis.”

Afleveringen Seizoen 8 (2016)

1. 1. Die Bakt er Niks Van

29 oktober 2016 (30 minuten)

Deze keer gaat het om programma's en sterren die er niets van bakken. Zo zien we Antje en Romy Monteiro in Dance Dance Dance en zijn Donald en Melania Trump te gast in Gieren met Goor. Ook onderzoekt Kees van der Spek de grootste tv-flops in Graf Zonder Faam.

2. 2. Stront aan de Twitter

19 november 2016 (30 minuten)

Peter R. de Vries speurt internetpesters op die via social media kritiek uiten op De TV Kantine. Hierbij krijgt hij hulp van het Amerikaanse onderzoeksteam uit Criminal Minds. Persiflages op Expeditie Robinson en Oh Oh Daar Gaan We Weer passeren de revue.

3. 3. Naar het Witte Doek

26 november 2016 (30 minuten)

De tv is ingehaald door het internet, dus vraagt Erland Galjaard aan Joop van den Ende, de Nederlandse Godfather, hoe hij meer kijkers kan trekken. Het uitzenden van films lijkt de beste remedie. Zo zien we Ciske de Rat van Fortuin, De Mol Doll, Game a Vrouw bij de Dokter en Homo Alone.

4. 4. Ik Hou van TV

3 december 2016 (30 minuten)

Ik hou van Holland, tijdens het verjaardagsspel passeren fragmenten van bekende tv-programma's de revue, waaronder Chantal Blijft Slapen, RTL Late Night en Met de Deur in Huis. Lee Towers verzorgt de muzikale finale.

5. Sterren Oorlog (special)

5 november 2016 (30 minuten)

Waar een ster is, is gedonder. Lord Galjaard eist dat Albert Verlinde, de Darth Vader van de Nederlandse showbizz, stopt met RTL Boulevard. Verder zien we persiflages op Maestro, Ranking the Stars en Rad van Fortuin.

6. Het Binnenstebuiten van Sylvie Meis (special)

12 november 2016 (30 minuten)

We kijken in het hoofd van Sylvie Meis waar Jan Mulder, Wendy van Dijk, Gordon, Natasja Froger en Anniko van Santen haar emoties vertegenwoordigen. Verder zien we persiflages op Enkeltje Torremolinos en The voice of Holland.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Berichten verplaatst naar De Site > Algemeen > Fouten in toevoegingen.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Oh God, dit bestaat nog...