• 9.377.362 stemmen

An Actor's Life for Me - Seizoen 1 (1991)

- Nog geen stemmen

Show titel: An Actor's Life for Me

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Bryan Izzard

Met: John Gordon Sinclair, Gina McKee en Victor Spinetti

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 14 november 1991

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot An Actor's Life for Me

Robert Neilson is een acteur die gelooft dat hij op het punt staat om het te maken. Hoewel hij op zijn zoektocht de roem nooit bereikt, blijft hij altijd optimistisch dat hij dit zal doen bij de volgende auditie. Zijn vriendin, Sue Bishop, en agent Desmond Shaw doen hun best om hem met beide benen op de grond te houden.

Afleveringen Seizoen 1 (1991)

1. 1. A Kiss Is Just a Kiss

14 november 1991 (30 minuten)

Robert Neilson is een jonge acteur die probeert door te breken. Hij krijgt de kans om te filmen met Kim Basinger.

2. 2. I Can Do That

21 november 1991 (30 minuten)

Om een belangrijke rol te spelen in een actiefilm beweert Robert dat hij allerlei soorten atletische prestaties kan uitvoeren. Gelukkig is hij een snelle leerling en komt hij er bijna mee weg. Bijna.

3. 3. Fathers and Sons

28 november 1991 (30 minuten)

Rob en Sue plannen een vakantie naar Griekenland, maar de plicht roept als Rob een klein rolletje krijgt. Onzeker over hoe hij Sue moet vertellen dat hij zijn vakantieplannen moet uitstellen, beweert hij dat hij is geadopteerd en dat hij de begrafenis moet bijwonen van zijn 'echte' vader.

4. 4. May the Farce Be with You

5 december 1991 (30 minuten)

Desmond en zijn vrouw zijn in het theater om Robert veel succes te wensen met zijn nieuwe rol in een komedie, maar de ware klucht vindt in de kleedkamer plaats.

5. 5. Night of the Living Dead

12 december 1991 (30 minuten)

Robert krijgt een rol als een lijk. Het zou makkelijk moeten zijn; geen regels om te onthouden. Helaas is niets gemakkelijk als Robert op het podium staat.

6. 6. Not Suitable for Parents

19 december 1991 (30 minuten)

Robert is gecast in een sekskomedie, maar als Sue's nette ouders op bezoek komen, wil hij niet dat ze hem erin zien. Hij suggereert dat Sue ze meeneemt om 'Importance of Being Earnest' te zien. Slechte keuze.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.