• 9.381.481 stemmen

Eigen Kweek - Seizoen 3 (2019)

Show titel: Eigen Kweek

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Philippe De Schepper

Met: Sien Eggers, Dirk van Dijck en Maaike Cafmeyer

Oorsprong: België

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Eigen Kweek

Eigen Kweek volgt de familie Welvaert, waarin boer Jos Quasi al zijn geld verliest na een verkeerde belegging. Hij besluit om met de hulp van zijn zoon een cannabisplantage op te zetten om zijn verliezen te doen compenseren. Zijn broer Frank laat ondertussen zijn Filipijnse vriendin Julita overkomen naar België. Al snel steken cultuurverschillen de kop op.

Afleveringen Seizoen 3 (2019)

1. 1. Bezig met Etwuk

1 januari 2019 (50 minuten)

Chantal beseft dat de Welvaertjes wel degelijk wiet hebben gekweekt. Vastberaden en met veel moed gaat ze aan de slag om bewijzen te verzamelen.

2. 2. Beschuldigd van Etwa

8 januari 2019 (50 minuten)

De familie Welvaert weet nu waarom Chantal de laatste tijd zo kil deed tegen hen: ze verdenkt hen ervan wiet te kweken. Ook Griet is op de hoogte.

3. 3. Wholemoal Alone

15 januari 2019 (50 minuten)

Frank belandt onschuldig in de gevangenis en heeft het er moeilijk mee. Jos en Ria voelen zich schuldig en doen alles wat ze kunnen om hun oudste zoon vrij te krijgen. Steven ontdekt dat zijn vader de boerderij wil verkopen en is daar niet blij mee. Chantal start een onderzoek naar haar nieuwe baas.

4. 4. No Kotje Kotje

22 januari 2019 (50 minuten)

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie te verzamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven. Met audiodescriptie.

5. 5. Ze Blow Up Job

29 januari 2019 (50 minuten)

Nu Ria ontdekt heeft dat commissaris Vanderlinden niet samenwerkt met Maurice Le Moko, zit Chantal in de knoei. Zeker omdat haar nieuwe baas doorheeft dat ze hem in de gaten hield.

6. 6. Tende

5 februari 2019 (50 minuten)

De grote dag van de herdenking van 100 jaar Mijnenslag is aangebroken. De hele familie Welvaert is van de partij, ofwel op het strijdtoneel, ofwel in de tribune.

avatar van NRT

NRT

Ik heb de laatste aflevering gezien en ik moet zeggen dat ik best tevreden ben met dit seizoen. Seizoen 2 had mij teleurgesteld en ik vreesde dus voor het ergste. Tijdens dit seizoen waren er weer vermakelijke verhaallijnen. De oneliners vlogen weer in het rond (lullemutsen ) en ik heb weer goed kunnen lachen. Ze hebben zich goed herpakt en dit is dan ook een uitstekend einde.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Jammer dat ze zo een serie verkloot hebben door een overbodig seizoen. Plotontwikkelingen zijn ook verschrikkelijk slecht, met personages die zeer snelle en ongeloofwaardige ontwikkelingen doormaken. Jammer.