• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.462 stemmen
Avatar
 
banner banner

Kosmoo - Seizoen 3 (2018)

5,00 1 stemmen

Show titel: Kosmoo

IMDb beoordeling: 7,2 (20)

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Bjorn Pinxten en Lore Hoefkens

Met: Bert Huysentruyt, Maxine Janssens en Remco Coppejans

Oorsprong: België

Datum van release: zaterdag 21 juli 2018

Eerst uitgezonden op: Studio 100 TV (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

  • tv Aflevering 2 - morgen om 15:57 uur op NPO 3

Plot Kosmoo

Kosmoo is de hond van Robbe Williams, en ze zijn de beste vrienden. Wanneer Kosmoo door een auto wordt aangereden, hangt zijn leven aan een zijden draadje. Robbe brengt Kosmoo samen met zijn beste vriendin Ellis naar Bionicel, het bedrijf waar Robbe's moeder werkt. Samen lappen Robbe en Ellis Kosmoo op, door zijn beschadigde lichaamsdelen te vervangen door bionische elementen. Vanaf dat moment is Kosmoo geen gewone hond meer, maar een superhond, die samen met Robbe en Ellis de misdaad bestrijdt in Zeezicht.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

  1. 1. Red het Bos

    21 juli 2018 (25 minuten)

    Ellis en Robbe vinden het vreselijk dat het bos van Zeezicht gekapt wordt. Wanneer ze willen protesteren om de kap tegen te houden, blijkt dat ze niets kunnen doen omdat het bos bouwgrond is. Maar dan doet Robbe een ontdekking.

  2. 2. Spokenjacht

    22 juli 2018 (22 minuten)

    Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg. Ellis maakt zich zorgen en vraagt Robbe en Kosmoo om een kijkje te gaan nemen.

  3. 3. Zorgeloze Vakantie

    28 juli 2018 (25 minuten)

    De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt.

  4. 4. De Pyromaan

    29 juli 2018 (25 minuten)

    Robbe mag een weekend meelopen met de brandweer. Hij ontdekt dat er al een tijdje een pyromaan aan het werk is in Zeezicht, maar de politie kan hem niet vinden. Gelukkig hebben Robbe en Ellis Kosmoo om op onderzoek te gaan.

  5. 5. Revolution War

    4 augustus 2018 (25 minuten)

    Robbe klust bij in een gamewinkel. Wanneer hij een klant opmerkt die zich verdacht gedraagt, besluit hij hem te volgen. Hij komt zo te weten dat een dievenbende een lading nieuwe games uit de winkel wil stelen. Kan Robbe hen stoppen?

  6. 6. De Stinkende Parel

    5 augustus 2018 (22 minuten)

    Kosmoo komt thuis met een klein hondje, maar al snel blijkt dat deze ontsnapt is tijdens een inbraak. De boeven doen zich voor als de eigenaar van het beestje en nemen hem mee. Kan Kosmoo het hondje redden?

  7. 7. Het Ponymysterie

    11 augustus 2018 (25 minuten)

    De pony van Robbe's nichtje Fran gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis denken dat er kwade opzet in het spel is en gaan op onderzoek.

  8. 8. Allemaal Beestjes

    12 augustus 2018 (25 minuten)

    Nadat een kakkerlakkenplaag bij Ellis thuis is verholpen, blijft Robbe logeren. Die nacht wordt er ingebroken. Ellis en Robbe ontdekken dat er meer inbraken plaatsvonden bij huizen waar ook een kakkerlakkenplaag was. Zou er een link zijn?

  9. 9. Grafschennis

    18 augustus 2018 (25 minuten)

    Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen. Ellis wil het geestverhaal uitspitten, Robbe en Kosmoo onderzoeken de diefstal. Al snel blijkt er een verband tussen de twee verhalen te zijn.

  10. 10. Onrust in het Rusthuis

    19 augustus 2018 (25 minuten)

    Robbe en Ellis maken een krantje voor de bewoners van een rusthuis. Tijdens één van hun rondes ontdekken ze dat een aantal bewoners is bestolen. Tijd voor een onderzoek!

  11. 11. De Gouden Medaille

    25 augustus 2018 (25 minuten)

    Wanneer Aurelie haar overwinning wil vieren en haar gouden medaille wil opdragen aan haar vader, blijkt dat de medaille verdwenen is. Robbe en Ellis ontdekken dat er kwade opzet in het spel is. Maar wie steelt er nu een gouden medaille?

  12. 12. Het Logboek

    26 augustus 2018 (25 minuten)

    Robbe heeft een gebroken been. Om de tijd te doden helpt hij Ellis met het onderzoeken van haar stamboom. Ellis vertelt over een brief die haar over-over-overgrootvader heeft geschreven, waarin aanwijzingen naar een waardevolle schat staan.

  13. 13. Vliegeniers

    26 augustus 2018 (25 minuten)

    Robbe volgt vliegles. Daarbij krijgt hij hulp van Sam. Zij mag al alleen vliegen en Robbe kan goed met haar opschieten. Wanneer Robbe faalt tijdens een test, ontdekt Ellis dat iemand zijn test heeft gesaboteerd. Maar wie zit erachter? En waarom?

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.