• 144.945 films
 • 7.305 series
 • 22.120 seizoenen
 • 498.379 acteurs
 • 313.528 gebruikers
 • 8.303.591 stemmen
Avatar
 
banner banner

Kosmoo - Seizoen 2 (2017)

- Nog geen stemmen

Show titel: Kosmoo

IMDb beoordeling: 6,5 (14)

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Bjorn Pinxten en Lore Hoefkens

Met: Bert Huysentruyt en Maxine Janssens

Oorsprong: België

Datum van release: zaterdag 1 juli 2017

Eerst uitgezonden op: Studio 100 TV (België)

 • On Demand:

 • NPO Start Bekijk seizoen 2 via NPO Start
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kosmoo

Kosmoo is de hond van Robbe Williams, en ze zijn de beste vrienden. Wanneer Kosmoo door een auto wordt aangereden, hangt zijn leven aan een zijden draadje. Robbe brengt Kosmoo samen met zijn beste vriendin Ellis naar Bionicel, het bedrijf waar Robbe's moeder werkt. Samen lappen Robbe en Ellis Kosmoo op, door zijn beschadigde lichaamsdelen te vervangen door bionische elementen. Vanaf dat moment is Kosmoo geen gewone hond meer, maar een superhond, die samen met Robbe en Ellis de misdaad bestrijdt in Zeezicht.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

 1. 1. Vluchtmisdrijf

  1 juli 2017 (25 minuten)

  Ellis wordt omvergereden. De autobestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Terwijl Ellis in het ziekenhuis ligt, gaan Robbe en Kosmoo op zoek naar de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. Het enige spoor dat ze hebben is een doodskopring.

 2. 2. Digitale Diefstal

  8 juli 2017 (25 minuten)

  Robbe laat Kosmoo inbreken op school om examenvragen te stelen, maar krijgt wroeging en gaat er niet mee door. Die nacht worden er computers gestolen in de klas van Robbe. Doordat Kosmoo daar aanwezig was, komt Robbe de dief op het spoor.

 3. 3. Wolf Zeezicht

  15 juli 2017 (25 minuten)

  Iona, die aan de rand van het bos woont, doet melding van een wolf. Ze is niet de eerste die het dier opmerkt. Robbe en Ellis willen daar het fijne van weten en gaan samen met Kosmoo op onderzoek. De sporen leiden naar… een weerwolf!

 4. 4. Waar Is Tony

  22 juli 2017 (25 minuten)

  Als vakantiebaantje helpt Robbe op de kinderboerderij. 's Nachts verdwijnt Tony de pony uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

 5. 5. Foute Neef

  29 juli 2017 (25 minuten)

  Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren bij hem en zijn familie. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. Maar waarom gedraagt Jasper zich zo vreemd? En wie zijn die jongeren die Jasper voortdurend aanklampen?

 6. 6. Fossiel

  5 augustus 2017 (25 minuten)

  Robbe en Ellis gaan naar het museum. Daar wordt een waardevol fossiel gestolen. De bewaker werd neergeslagen en kan geen beschrijving geven van de dader. Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo de dief op het spoor komen en het fossiel terugbrengen?

 7. 7. Gekatnapt

  12 augustus 2017 (25 minuten)

  De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo trekken op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?

 8. 8. Actie!

  19 augustus 2017 (25 minuten)

  Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar TV-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien die bij hen op school zit. Maar die verdwijnt plots spoorloos. Wat is er gebeurd?

 9. 9. Mannenweekend

  26 augustus 2017 (25 minuten)

  Robbe en Markus gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo mag mee, na aandringen en veel geblaf. Ellis is er niet gerust in, want ze heeft een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand hecht geloof aan die droom… tot er iets misgaat.

 10. 10. Asiel

  2 september 2017 (25 minuten)

  Bob beweert dat hij is aangevallen door Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar het asiel. Robbe en Ellis geloven niet dat Kosmoo zoiets zou doen en trekken op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen. Is Bob wel zo vriendelijk als hij lijkt?

 11. 11. Strandjutter

  11 september 2017 (25 minuten)

  Robbe, Ellis en Kosmoo hebben een afspraak met strandjutter Willy, maar hij blijkt verdwenen. Het enige spoor dat Robbe, Ellis en Kosmoo hebben, is een antiek schaakstuk dat ze vinden in zijn strandhuisje.

 12. 12. Bobcats

  16 september 2017 (25 minuten)

  Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun straffe stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Dat had hij beter niet gedaan.

 13. 13. Het Gheim van het Kasteel

  23 september 2017 (25 minuten)

  Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.