ad
 • 139.659 films
 • 6.612 series
 • 20.011 seizoenen
 • 431.978 acteurs
 • 280.249 gebruikers
 • 8.086.538 stemmen
Avatar
 
banner banner

Last Man Standing - Seizoen 6 (2016-2017)

3,00 2 stemmen

Show titel: Last Man Standing

IMDb beoordeling: 7,6 (29.933)

Seizoenen: 9 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: vrijdag 23 september 2016

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Last Man Standing

Afleveringen Seizoen 6 (2016-2017)

 1. 1. Papa Bear

  Een beer wandelt naar Outdoor Man nadat Kyle een deur open laat op de laadperrons. Ondertussen spant Kristins zich extra in op het werk waardoor Ryan zich thuis verwaarloosd voelt.

 2. 2. Gameday Forecast: Showers

  Er staat een bruiloftsfeestje gepland voor Mandy en Kyle, maar dit valt op dezelfde dag als een belangrijke sportwedstrijd. Mike overtuigt hen vervolgens om twee aparte feestjes te hebben, maar dit loopt uit de hand.

 3. 3. Where There's Smoke, There's Ire

  Mandy begint met vaping, tot groot verdriet van haar ouders, maar het wekt ook goede herinneringen op voor Vanessa. Ondertussen struikelen Ryan en Kristin over een verborgen kluis in hun huis. Vanessa en Sheryl maken zich zorgen over een dreigende staking van leraren.

 4. 4. Boyd Will Be Boyd

  Boyd wordt 10 en Mike wil hem een ​​jachtgeweer kopen en met hem jagen als onderdeel van een familietraditie, maar Ryan is hier fel tegen. Ondertussen probeert Vanessa Kyle ervan te overtuigen met haar te dansen op de bruiloft.

 5. 5. Trick or Treat

  De Baxters organiseren een Halloween-feest en Mike moet het thema selecteren. Hij draagt een Donald Trump kostuum en de familie moet meedoen.

 6. 6. A New Place for One of Our People

  Eva krijgt een les over het leven in de echte wereld van Mike, die moeite heeft om haar gap-jaar te ondersteunen. Elders probeert Kyle een goed huwelijkscadeau te krijgen voor Mandy door te ruilen.

 7. 7. Bridezilla vs. The Baxters

  Mandy wordt ondraaglijk als haar trouwdag nadert en ze haar huwelijksplanner ontslaat.

 8. 8. My Father the Car

  Mike begeert de auto van Chuck, die Chuck net heeft geërfd van zijn overleden vader, maar Joe wil ook het voertuig kopen. Ondertussen is Vanessa eerlijk over hoeveel ze niet van Kyle's Thanksgiving familie erfstuk houdt; en Ryan heeft een aantal nieuwe huisregels voor Eva.

 9. 9. Precious Snowflakes

  Mike mag een toespraak houden voor een diploma-uitreiking op Mandy's business school, maar hij moet zich houden aan een politiek correcte toon. Ondertussen komt Cammy thuis en schept ze op over haar geweldige universiteitservaring, waardoor Eva zich beroerd voelt.

 10. 10. Help Wanted

  Vanessa kan geen baan vinden, en test ze het geduld van haar familie. Ze vraagt ​​Mike om een ​​manier te vinden om haar te helpen het werk te doen waar ze van houdt. Ondertussen worden Ryan en Kyle concurrenten op het gebied van zombiekennis.

 11. 11. My Name Is Rob

  De Baxters ontmoeten Rob, Eve's nieuwe vriend, tijdens het kerstdiner en Mike is er niet zeker van of hij het goedvindt. Ondertussen haalt Mandy Kristin over om hints te geven aan Kyle over wat hij zijn vrouw voor Kerstmis zou moeten geven.

 12. 12. Three Sisters

  Eva vraagt ​​geld van haar ouders en zij wijzen haar af, maar Kristin voldoet aan haar verzoek, dat Mike ergert. Dit leidt tot een gespannen diner in het huis van Baxter waarin de drie Baxter-broers en zussen ruzie maken. Ondertussen wordt de band tussen Kyle en Ed intenser.

 13. 13. Explorers

  Een museum wil een donatie van Mike, maar Ed voelt zich buitengesloten omdat hij deze eer wilde hebben. De Baxter meiden worden nostalgisch en hebben een slaapfeestje, dat Vanessa crasht.

 14. 14. A House Divided

  Wanneer Mike en Vanessa jonggehuwden Mandy en Kyle vragen om hun constante blijk van genegenheid af te zwakken, stemt Mandy in, maar alleen als haar ouders discreet worden in de manier waarop ze hun gevoelens tegenover elkaar uiten. Ondertussen laat Kristen Eve een optreden spelen in de Grill, maar Ed wil haar ontslaan na een matte uitvoering.

 15. 15. The Fixer

  Mike creëert een competitie tussen zijn schoonzonen in een poging hun klusvaardigheden te verbeteren. Ondertussen verklaart Eve's vriend zijn liefde voor haar, een uitspraak die ze tamelijk onverwacht vindt.

 16. 16. The Force

  Mike en Vanessa dwingen Eva zich aan te melden voor de universiteit. Haar uiteindelijke keuze verrast ze. Ondertussen proberen Kyle en Mandy de herinnering aan de onlangs overleden hond van Ed te bewaren door het dier te laten opzetten.

 17. 17. The Friending Library

  Een winnaar van een wedstrijd kan met Mike op een vlog verschijnen, waarvan hij denkt dat deze geheime berichten bevat. Ondertussen vormt Vanessa een lokale uitleenbibliotheek. Chuck past zich alleen aan om tijd door te brengen nadat zijn vrouw haar nieuwe baan in Los Angeles begint.

 18. 18. Take Me to Church

  Mike en Vanessa raken steeds meer bezorgd dat hun dochters niet meer naar de kerk gaan, dus besluiten ze het zelf op zich te nemen om de kerk interessanter te maken voor alle betrokkenen. Wanneer Ryan Kyle als gast op zijn podcast heeft, verwachten ze niet dat hun vrouwen hun gesprek zullen horen.

 19. 19. House of Tutor

  Nadat Mike Vanessa aanmoedigt om haar studiebegeleidingszaken te vertakken, neemt ze zijn advies aan, maar raakt gefrustreerd wanneer hij een beetje te betrokken raakt. Ondertussen is Kyle vastbesloten om net als de andere Baxters te zijn en een krachtige ondernemer te worden.

 20. 20. Heavy Meddle

  Wanneer Eva's vriend Rob haar niet uitnodigt voor het verjaardagsfeest van zijn ouders, vindt Vanessa dat Eva hem moet vertellen hoe dit haar beïnvloedt. Maar Mike is het daar niet mee eens en vindt het beter dat Eva niets zegt.

 21. 21. Bad Heir Day

  Mike en Vanessa vinden dat het tijd is voor Mandy en Kyle om naar buiten te gaan, maar dan bedenkt Mike zicht nadat Chuck onverwacht nieuws verteld over de afwezige moeder van Kyle. Ondertussen vertelt Eva aan Ryan dat Boyd verhalen verzint over het werk van zijn vader.

 22. 22. Shadowboxing

  Mandy veroorzaakt een meningsverschil tussen Chuck en Joe, maar haar conflictoplossingsvaardigheden verschillen van die van Mike. Ondertussen nodigen Kristen en Eva Vanessa uit voor hun kickboksles, zodat ze wat stoom af kan blazen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.