• 10.519 nieuwsartikelen
 • 161.622 films
 • 10.094 series
 • 29.644 seizoenen
 • 613.094 acteurs
 • 192.857 gebruikers
 • 8.962.127 stemmen
Avatar
 
banner banner

Last Man Standing - Seizoen 6 (2016-2017)

3,45 11 stemmen

Show titel: Last Man Standing

IMDb beoordeling: 7,5 (37.220)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Jack Burditt

Met: Tim Allen, Nancy Travis en Molly Ephraim

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 23 september 2016

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Disney+ Bekijk seizoen 6 via Disney+
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Last Man Standing

Mike Baxter, hoofd van zijn gezin bestaande uit zijn vrouw Vanessa en zijn drie dochters Kristin, Mandy en Eve, is op een missie om de man zijn plek terug te veroveren in de samenleving. Alleen zal hij dit moeten doen in een huishouden waarin hij de enige man in huis is en aangezien zijn vrouw Vanessa het steeds drukker met haar baan krijgt zal Mike zich steeds meer moeten bezighouden met het huishouden en het opvoeden van zijn drie dochters. Daarnaast is Mike ook nog eens de marketing director voor Outdoor Man, een buitenwinkel en probeert hij zijn visies over mannelijkheid en de rol van de man in de maatschappij via zijn vlog over te brengen.

Afleveringen Seizoen 6 (2016-2017)

 1. 1. Papa Bear

  23 september 2016 (22 minuten)

  Een beer wandelt naar Outdoor Man nadat Kyle een deur open laat op de laadperrons. Ondertussen spant Kristins zich extra in op het werk waardoor Ryan zich thuis verwaarloosd voelt.

 2. 2. Gameday Forecast: Showers

  30 september 2016 (22 minuten)

  Er staat een bruiloftsfeestje gepland voor Mandy en Kyle, maar dit valt op dezelfde dag als een belangrijke sportwedstrijd. Mike overtuigt hen vervolgens om twee aparte feestjes te hebben, maar dit loopt uit de hand.

 3. 3. Where There's Smoke, There's Ire

  7 oktober 2016 (22 minuten)

  Mandy begint met vaping, tot groot verdriet van haar ouders, maar het wekt ook goede herinneringen op voor Vanessa. Ondertussen struikelen Ryan en Kristin over een verborgen kluis in hun huis. Vanessa en Sheryl maken zich zorgen over een dreigende staking van leraren.

 4. 4. Boyd Will Be Boyd

  14 oktober 2016 (22 minuten)

  Boyd wordt 10 en Mike wil hem een ​​jachtgeweer kopen en met hem jagen als onderdeel van een familietraditie, maar Ryan is hier fel tegen. Ondertussen probeert Vanessa Kyle ervan te overtuigen met haar te dansen op de bruiloft.

 5. 5. Trick or Treat

  21 oktober 2016 (22 minuten)

  De Baxters organiseren een Halloween-feest en Mike moet het thema selecteren. Hij draagt een Donald Trump kostuum en de familie moet meedoen.

 6. 6. A New Place for One of Our People

  4 november 2016 (22 minuten)

  Eva krijgt een les over het leven in de echte wereld van Mike, die moeite heeft om haar gap-jaar te ondersteunen. Elders probeert Kyle een goed huwelijkscadeau te krijgen voor Mandy door te ruilen.

 7. 7. Bridezilla vs. The Baxters

  11 november 2016 (22 minuten)

  Mandy wordt ondraaglijk als haar trouwdag nadert en ze haar huwelijksplanner ontslaat.

 8. 8. My Father the Car

  18 november 2016 (22 minuten)

  Mike begeert de auto van Chuck, die Chuck net heeft geërfd van zijn overleden vader, maar Joe wil ook het voertuig kopen. Ondertussen is Vanessa eerlijk over hoeveel ze niet van Kyle's Thanksgiving familie erfstuk houdt; en Ryan heeft een aantal nieuwe huisregels voor Eva.

 9. 9. Precious Snowflakes

  2 december 2016 (22 minuten)

  Mike mag een toespraak houden voor een diploma-uitreiking op Mandy's business school, maar hij moet zich houden aan een politiek correcte toon. Ondertussen komt Cammy thuis en schept ze op over haar geweldige universiteitservaring, waardoor Eva zich beroerd voelt.

 10. 10. Help Wanted

  9 december 2016 (22 minuten)

  Vanessa kan geen baan vinden, en test ze het geduld van haar familie. Ze vraagt ​​Mike om een ​​manier te vinden om haar te helpen het werk te doen waar ze van houdt. Ondertussen worden Ryan en Kyle concurrenten op het gebied van zombiekennis.

 11. 11. My Name Is Rob

  16 december 2016 (22 minuten)

  De Baxters ontmoeten Rob, Eve's nieuwe vriend, tijdens het kerstdiner en Mike is er niet zeker van of hij het goedvindt. Ondertussen haalt Mandy Kristin over om hints te geven aan Kyle over wat hij zijn vrouw voor Kerstmis zou moeten geven.

 12. 12. Three Sisters

  6 januari 2017 (22 minuten)

  Eva vraagt ​​geld van haar ouders en zij wijzen haar af, maar Kristin voldoet aan haar verzoek, dat Mike ergert. Dit leidt tot een gespannen diner in het huis van Baxter waarin de drie Baxter-broers en zussen ruzie maken. Ondertussen wordt de band tussen Kyle en Ed intenser.

 13. 13. Explorers

  13 januari 2017 (22 minuten)

  Een museum wil een donatie van Mike, maar Ed voelt zich buitengesloten omdat hij deze eer wilde hebben. De Baxter meiden worden nostalgisch en hebben een slaapfeestje, dat Vanessa crasht.

 14. 14. A House Divided

  20 januari 2017 (22 minuten)

  Wanneer Mike en Vanessa jonggehuwden Mandy en Kyle vragen om hun constante blijk van genegenheid af te zwakken, stemt Mandy in, maar alleen als haar ouders discreet worden in de manier waarop ze hun gevoelens tegenover elkaar uiten. Ondertussen laat Kristen Eve een optreden spelen in de Grill, maar Ed wil haar ontslaan na een matte uitvoering.

 15. 15. The Fixer

  27 januari 2017 (22 minuten)

  Mike creëert een competitie tussen zijn schoonzonen in een poging hun klusvaardigheden te verbeteren. Ondertussen verklaart Eve's vriend zijn liefde voor haar, een uitspraak die ze tamelijk onverwacht vindt.

 16. 16. The Force

  3 februari 2017 (22 minuten)

  Mike en Vanessa dwingen Eva zich aan te melden voor de universiteit. Haar uiteindelijke keuze verrast ze. Ondertussen proberen Kyle en Mandy de herinnering aan de onlangs overleden hond van Ed te bewaren door het dier te laten opzetten.

 17. 17. The Friending Library

  17 februari 2017 (22 minuten)

  Een winnaar van een wedstrijd kan met Mike op een vlog verschijnen, waarvan hij denkt dat deze geheime berichten bevat. Ondertussen vormt Vanessa een lokale uitleenbibliotheek. Chuck past zich alleen aan om tijd door te brengen nadat zijn vrouw haar nieuwe baan in Los Angeles begint.

 18. 18. Take Me to Church

  24 februari 2017 (22 minuten)

  Mike en Vanessa raken steeds meer bezorgd dat hun dochters niet meer naar de kerk gaan, dus besluiten ze het zelf op zich te nemen om de kerk interessanter te maken voor alle betrokkenen. Wanneer Ryan Kyle als gast op zijn podcast heeft, verwachten ze niet dat hun vrouwen hun gesprek zullen horen.

 19. 19. House of Tutor

  10 maart 2017 (22 minuten)

  Nadat Mike Vanessa aanmoedigt om haar studiebegeleidingszaken te vertakken, neemt ze zijn advies aan, maar raakt gefrustreerd wanneer hij een beetje te betrokken raakt. Ondertussen is Kyle vastbesloten om net als de andere Baxters te zijn en een krachtige ondernemer te worden.

 20. 20. Heavy Meddle

  17 maart 2017 (22 minuten)

  Wanneer Eva's vriend Rob haar niet uitnodigt voor het verjaardagsfeest van zijn ouders, vindt Vanessa dat Eva hem moet vertellen hoe dit haar beïnvloedt. Maar Mike is het daar niet mee eens en vindt het beter dat Eva niets zegt.

 21. 21. Bad Heir Day

  24 maart 2017 (22 minuten)

  Mike en Vanessa vinden dat het tijd is voor Mandy en Kyle om naar buiten te gaan, maar dan bedenkt Mike zicht nadat Chuck onverwacht nieuws verteld over de afwezige moeder van Kyle. Ondertussen vertelt Eva aan Ryan dat Boyd verhalen verzint over het werk van zijn vader.

 22. 22. Shadowboxing

  31 maart 2017 (22 minuten)

  Mandy veroorzaakt een meningsverschil tussen Chuck en Joe, maar haar conflictoplossingsvaardigheden verschillen van die van Mike. Ondertussen nodigen Kristen en Eva Vanessa uit voor hun kickboksles, zodat ze wat stoom af kan blazen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.