• 10.788 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.262 gebruikers
  • 8.985.204 stemmen
Avatar
 
banner banner

Last Man Standing - Seizoen 5 (2015-2016)

3,45 11 stemmen

Show titel: Last Man Standing

IMDb beoordeling: 7,5 (37.370)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Jack Burditt

Met: Tim Allen, Nancy Travis en Molly Ephraim

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 25 september 2015

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 5 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Last Man Standing

Mike Baxter, hoofd van zijn gezin bestaande uit zijn vrouw Vanessa en zijn drie dochters Kristin, Mandy en Eve, is op een missie om de man zijn plek terug te veroveren in de samenleving. Alleen zal hij dit moeten doen in een huishouden waarin hij de enige man in huis is en aangezien zijn vrouw Vanessa het steeds drukker met haar baan krijgt zal Mike zich steeds meer moeten bezighouden met het huishouden en het opvoeden van zijn drie dochters. Daarnaast is Mike ook nog eens de marketing director voor Outdoor Man, een buitenwinkel en probeert hij zijn visies over mannelijkheid en de rol van de man in de maatschappij via zijn vlog over te brengen.

Afleveringen Seizoen 5 (2015-2016)

  1. 1. The Wolf Returns

    25 september 2015 (22 minuten)

    Mike is terug van een fantastische reis van twee maanden naar verre oorden voor Outdoor Man. Het is geweldig om terug te zijn met zijn vrouw, Vanessa en hun drie dochters, maar er is veel gebeurd, zowel thuis als op het werk sinds hij weg was. Als klap op de vuurpijl is een tornado op weg naar de Outdoor Man-winkel en het huis van de Baxters.

  2. 2. Free Range Parents

    2 oktober 2015 (22 minuten)

    Mike vraagt ​​de terughoudende Ryan om Boyd zelf naar huis te laten lopen. Ondertussen houden Ed en Kyle een vergadering "Doomsday Preppers", en Eva en Mandy proberen een geheim te houden voor Vanessa.

  3. 3. Ping–pong

    9 oktober 2015 (22 minuten)

    Vanessa probeert Eva te leren waarom ze meer enthousiast zou moeten zijn met het hebben van een vrouwelijke president. Ondertussen, nadat Ed tegen Mike zegt dat hij zijn eigen dochter al jaren niet meer heeft gezien, proberen Mike en Mandy uit te zoeken wat ze gemeen hebben.

  4. 4. Educating Boyd

    16 oktober 2015 (22 minuten)

    Wanneer Mike het openbare schoolsysteem de schuld geeft van alle problemen, zegt hij tegen Ryan dat ze moeten gaan kijken naar privéscholen. Ondertussen proberen Kristin en Kyle een wasbeer te vangen in het restaurant Outdoor Man en Mandy wil niet dat Eva foto's van haar maakt voor een les in de klas.

  5. 5. The Road Less Driven

    23 oktober 2015 (22 minuten)

    Wanneer Vanessa en de meiden Mike verrassen met een Impala uit 1967 voor zijn verjaardag, is hij opgewonden om alleen in de garage met de auto tijd te hebben. Maar wanneer de oorspronkelijke eigenaar van de auto, Joe, blijft komen met reserveonderdelen en ongewenst advies, laat Mike een aantal niet zo subtiele hints vallen die hij zonder Joe's hulp kan doen. Ondertussen is Mandy boos als Vanessa Eva toestaat naar een muziekfestival te gaan - waar zij nooit toestemming voor kreeg toen ze opgroeide.

  6. 6. Halloween

    30 oktober 2015 (22 minuten)

    Op Halloween besluiten Mike en Chuck om de avond door te brengen met voetbal kijken in plaats van snoep uit te delen met hun vrouw. Maar Vanessa en Carol besluiten de concurrentie aan te gaan. Kyle kleedt zich aan als zijn held, Ed, maar Ed heeft een verrassend antwoord op Kyle's imitatie van hem.

  7. 7. The Dad Hat

    6 november 2015 (22 minuten)

    Kristin is verrast dat Mike haar meer als een vader behandelt dan haar baas wanneer ze hem vertelt dat ze toezicht wil houden op de opening van het volgende restaurant Outdoor Man Grill. Ondertussen hopen Mandy en Kyle dat Ed hun hulp nodig zal hebben bij het opnieuw aanwakkeren van zijn relatie met zijn ex-vriendin, Wendi.

  8. 8. The Big Sleepover

    13 november 2015 (22 minuten)

    Wanneer Eva de familie vertelt dat haar vervelende beste vriend Cammy bij hen moet intrekken, komt Mike in actie om een ​​manier te vinden om Cammy ergens anders te kunnen plaatsen, namelijk bij de Larabees. Ondertussen vraagt ​​Kristin Mandy om de nieuwe uniformen voor de Outdoor Man Grill te ontwerpen, maar ze botsen over Mandy's creatieve proces.

  9. 9. The Gratitude List

    20 november 2015 (22 minuten)

    Hoewel Vanessa teleurgesteld is over Thanksgiving, voelt ze zicht nog meer in de steek gelaten wanneer Eva een van hun vakantietradities 'goofy' noemt. Ondertussen ontdekt Kristin dat Mandy tegen hun ouders liegt over waar zij en Kyle het Thanksgiving-diner zullen doorbrengen.

  10. 10. The Puck Stops Here

    4 december 2015 (22 minuten)

    Wanneer het hockeyteam van Boyd een nieuwe coach nodig heeft, verrast Mike iedereen wanneer hij Ryan voor de baan aanbeveelt, omdat hij op de middelbare school all-star hockey speelde. Ondertussen begrijpt Vanessa niet waarom ideale student Eef tekortschiet in de chemie.

  11. 11. Gift of the Wise Man

    11 december 2015 (22 minuten)

    Wanneer Mike zich realiseert wat een gestresste Vanessa doet om zich klaar te maken voor de kerst, delegeert hij de familie om de boom te versieren, de familie-nieuwsbrief te schrijven en de kerk-kerststal op te zetten.

  12. 12. Polar Run

    8 januari 2016 (22 minuten)

    Kristin merkt dat werk lastig kan worden als Ed zijn vriendin, Wendi, inhuurt om de nieuwe gastvrouw te worden bij The Outdoor Man Grill.

  13. 13. Mike and the Mechanics

    15 januari 2016 (22 minuten)

    Om Eve uit haar dipje te halen, hoopt Mike dat haar meenemen naar Outdoor Man haar verschillende carrièremogelijkheden zal laten zien. Maar zowel Mike als Vanessa zijn verbluft door de onverwachte invloed die automonteur Joe op haar heeft. Ondertussen geeft Mandy Kristin het gevoel dat ze niets meer gemeen hebben.

  14. 14. The Ring

    29 januari 2016 (22 minuten)

    Ed vraagt Kyle om onopvallend een verlovingsring te laten vermaken, maar Mike ziet dit. Nu denken Mike en Vanessa dat Kyle van plan is Mandy ten huwelijk te vragen.

  15. 15. Home Sweet Loan

    5 februari 2016 (22 minuten)

    Mike heeft Kristin en Ryan ervan overtuigd om een ​​huis te kopen in plaats van een appartement te huren. Maar wanneer hij de ideale plaats voor hen vindt, verrast Ryan iedereen. Ondertussen wil Mandy niet dat Eva in de kelder is, maar Kyle verdedigt haar recht om daar te zijn.

  16. 16. Eve's Band

    19 februari 2016 (22 minuten)

    Als Eva en haar vriend Cammy een nieuwe band vormen, klinken ze zo vreselijk dat Mike met een idee komt om ze te verbreken, maar zijn plan heeft onverwachte resultaten.

  17. 17. Tanks for the Memories

    26 februari 2016 (22 minuten)

    Mike is benieuwd naar de miniatuurtankverzameling die ooit toebehoorde aan de overleden echtgenoot van zijn buurvrouw, Helen Potts. Maar wanneer hij ontdekt dat Helen de collectie al heeft verkocht, gaat hij op zoek naar een eigen collectie. Ondertussen maken Kristin en Ed zich zorgen wanneer een mysterieuze "Bubba X" een vernietigende recensie plaatst over hun eetervaring in het Outdoor Man Restaurant.

  18. 18. He Shed She Shed

    11 maart 2016 (22 minuten)

    Mike denkt dat Vanessa thuis te veel van zijn ruimte gebruikt om haar werk te doen, dus bouwt hij haar een vrijstaande schuur die hij een 'zij schuur' noemt in hun tuin. Ondertussen moet Kyle het hoofd bieden wanneer Kristin onverwacht Employee of the Month wordt genoemd bij Outdoor Man.

  19. 19. Outdoor Woman

    18 maart 2016 (22 minuten)

    Mike komt de beroemde bergbeklimmer en zijn voormalige vriendin, Billie Cassidy, tegen en probeert haar de overtuigen Outdoor Man klimuitrusting te verkopen. Billie gaat akkoord met de deal, maar Mike is op zijn hoede voor haar enige voorwaarde: dat hij met haar mee moet gaan op de promotiecampagne. Ondertussen helpt Mandy Kristen en Ryan hun oude bezittingen te verkopen.

  20. 20. Tattoo

    8 april 2016 (22 minuten)

    Vanessa hoopt dat het krijgen van een tattoo de huidige status van haar drie dochters van moeder / dochter naar vriend / vriendin zal veranderen. Ondertussen krijgt Ryan kampeerlessen van Kyle.

  21. 21. The Marriage Doctor

    15 april 2016 (22 minuten)

    Wanneer Mike ontdekt dat toekomstige schoonzoon Kyle bang is om de nieuwe pastoor van de kerk te ontmoeten, zegt Mike tegen Kyle dat hij hem en Vanessa moet gebruiken als een sterk voorbeeld van een huwelijk. Ondertussen helpt Ryan Eva met haar opdracht om te debatteren.

  22. 22. The Shortcut

    22 april 2016 (22 minuten)

    Ter ere van Mike's 25 jaar bij The Outdoor Man, plant Ed een verrassingsdiner voor hem en vraagt ​​Joe en Chuck om de toespraak na het eten te bedenken. Ook besluit Mandy dat Kyle en zij geld moeten sparen als ze bij haar ouders intrekken nadat ze getrouwd zijn

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.