• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.812 stemmen
Avatar
 
banner banner

Southland - Seizoen 5 (2013)

4,07 7 stemmen

Show titel: Southland

IMDb beoordeling: 8,5 (29.027)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: Ann Biderman

Met: Michael Cudlitz, Shawn Hatosy en Regina King

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 13 februari 2013

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Southland

Southland geeft een rauw en authentiek beeld van het werk van de LAPD in Los Angeles. Het toont het zware en vaak frustrerende werk en het privé-leven van een aantal agenten en rechercheurs. Veel politiemensen hebben problemen met hun gezondheid of hun relaties. Er zijn vaak conflicten tussen collega's en het werk leidt niet altijd tot succes. De jonge agent Ben Sherman, die onlangs zijn opleiding voltooide aan de politieacademie, leert dat het politiewerk niet altijd volgens het boekje verloopt en dat persoonlijke problemen van agenten van invloed kunnen zijn op hun werk. Zijn partner John Cooper ziet hem aanvankelijk niet zo zitten omdat Sherman afkomstig is uit de betere kringen. Andere belangrijke personages zijn detective Sammy Bryant, wiens huwelijk zich in een diepe crisis bevindt, detective Lydia Adams, waarvan het privé-leven lijdt onder haar baan, agent Chickie Brown, rechercheur Daniel Salinger, rechercheur Nate Moretta en detective Russell Clarke.

Afleveringen Seizoen 5 (2013)

  1. 1. Bats and Hats

    13 februari 2013 (42 minuten)

    Agent John Cooper krijgt ruzie met Garry Steele, een veteraan die in Afghanistan heeft gediend. Lydia heeft moeite om haar werk te combineren met het moederschap.

  2. 2. Heat

    20 februari 2013 (42 minuten)

    Mendoza raakt gewond in een schietpartij. Ben wil deze zaak koste wat kost oplossen en dit ziet Sammy niet zitten. Lydia onderzoekt de moord op de man van een bokser.

  3. 3. Babel

    27 februari 2013 (42 minuten)

    Het communicatiesysteem van de LAPD gaat kapot waardoor het lastig is voor de agenten om te werken. Lydia zoekt steun bij haar voormalige vlam Terrell. John krijgt een nieuwe partner.

  4. 4. The Greatest Show on Earth

    6 maart 2013 (42 minuten)

    Lydia en Reuben gaan op zoek naar een moordenaar die zijn slachtoffer langzaam gekookt heeft. John en Lucero hebben een erg vreemde dag. Ben en Sammy raken betrokken bij een bankoverval.

  5. 5. Off Duty

    13 maart 2013 (42 minuten)

    John wordt gedwongen na te denken over een leven ná de LAPD. Lydia krijgt een band met iemand die ze heeft opgepakt. Sammy wordt een bekendheid in een tabloid, tot zijn grote ongenoegen.

  6. 6. Bleed Out

    20 maart 2013 (42 minuten)

    De dood van een baby choqueert Lydia. Sammy wordt ondervraagd door Interne Zaken over zijn ruzie met Tammi. Cooper zoekt steun bij Hicks, maar krijgt nul op zijn rekest.

  7. 7. Heroes

    27 maart 2013 (42 minuten)

    John neemt drastische maatregelen om Hick te kunnen redden. Sammy liegt, maar zijn geweten speelt hem parten. Lydia en Ruben gaan op zoek naar een onbekende persoon.

  8. 8. The Felix Paradox

    3 april 2013 (42 minuten)

    De begrafenis van een grote drugdealer zorgt ervoor dat er allerlei criminelen samenkomen. Dit gaat niet goed en zorgt voor chaos. John raakt steeds verder verstrikt in zijn eigen eenzaamheid.

  9. 9. Chaos

    10 april 2013 (42 minuten)

    Het is één grote chaos wanneer Cooper en Lucero ontvoerd worden. De rest van het team gaat wanhopig naar ze op zoek. Sammy zoekt Strokeface en Ben probeert om te gaan met Brooke.

  10. 10. Reckoning

    17 april 2013 (42 minuten)

    John moet zien om te gaan met de nasleep van zijn kidnapping. Sammy komt steeds dichterbij de echte overvallers en Lydia zit achter de kidnappers van John aan.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van AniSter

AniSter

  • 1970 berichten
  • 1512 stemmen

Alle 5 seizoenen gezien. De kwaliteit is in ieder geval constant. Een zesde seizoen was best mogelijk geweest.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.