- Home
- De Site - Algemeen
- Fouten in toevoegingen
Fouten in toevoegingen

brawljeff
De eerste duurt in werkelijkheid maar 20 ipv 55 min.
Battleground? Heb hem hier op Youtube en daar is hij 54 minuten:

- 12024 stemmen
Aha, dan heb ik maar de helft gekregen van het pindakazen, lol

LarryMasterRace
Moet seizoen 5 niet apart worden toegevoegd aan de site? IMDb geeft het vijfde seizoen aan als een aparte tv-miniserie.

Miszmi
Hier heb ik van de week ook naar gekeken, maar alleen IMDb lijkt het op die manier toe te passen. Andere bronnen die ik heb bekeken hebben het over het vijfde seizoen. FOX geeft zelf ook niet echt uitsluitsel, daar wordt slechts gesproken over dingen als 'Prison Break is back' en 'Prison Break returns'.

LarryMasterRace
Bij Better Call Saul - Seizoen 3:
De plotomschrijving van aflevering 1 is wel erg vreemd..

Aangepast door Robbie.T.

brawljeff
Is het serieplot dus vind je ook terug bij het eerste seizoen. Vind het ook een opmerkelijke zin, maar moet het niet zijn 'die valt voor de fascinatie van zijn beste vriend'? Dus 'het doel' eruit halen?

ZAP!
Ik snap 'm dan eerlijk gezegd nog niet. Is het wat om twee zinnen van Netflix te gebruiken:
Bovenaan: "In dit zonnige Californische stadje aan het strand staat Chip klaar met raad en daad maar als het om zijn eigen problemen gaat, is hij blind." Daaronder: "Chip is alles kwijt, waaronder zijn reputatie. Maar er is één ding waarmee hij zijn leven weer op de rails kan krijgen: de waarheid."
Ik heb het bewerkt tot het volgende:
Chip woont in een zonnig Californisch stadje aan het strand en staat klaar met raad en daad, maar als het om zijn eigen problemen gaat, is hij blind. Hij is alles kwijt, waaronder zijn reputatie. Maar er is één ding waarmee hij zijn leven weer op de rails kan krijgen: de waarheid.

Bij Ozark - Seizoen 1:
Ik snap dat de goedkeuring lat hier iets lager staat dan bij de andere -Meter sites maar komop zeg, dit is toch overduidelijk gewoon wat simpele fanart/Photoshop werk?

HALVE TAMME. (moderator series)
Poster is prima jacobine_rodijk.
Ozark Season 1 Netflix Release Date, News & Reviews - Releases.com
Diverse fanart-sites bezocht en de betreffende poster was nergens te bekennen. Photoshop, ja
hoe herken je photoshop. Je zet er zelf al een vraagteken bij. Posters worden sowieso vervangen
zodra er seizoensposters/DVD covers/aankondigingsposters vrijkomen. De poster die er nu staat
wordt als serieposter gezien, en die mag voor nu 2x geplaatst worden.
Zie: De Site >> Algemeen >> Goedgekeurde beslissingen van de crew (regel 6).
Mocht deze poster nou wel zichtbaar zijn op een fanart-site, die ik gemist heb, laat het dan even weten.
De toevoeging zal dan verwijderd worden. Op een ander moment kan hij dan weer toegevoegd worden.
Als deze nou geplaatst was, dan was ik het met jou eens geweest:
Over MusicMeter/GamesMeter kan ik niet oordelen want daar ben ik geen lid van. TVM & BM zijn toch wel de relaxtere Meter sites qua regels. Dat MM strengere regels hanteert moeten ze zelf weten, en dat is ook hun goedrecht. Ondanks dat wij wat relaxter optreden zijn er nog steeds mensen die ons te streng vinden hoor. Ik hoop jou op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

jacobine_rodijk
Ik zeg niet dat de toevoeging van de site verwijderd moest worden (je kon ook enkel een screencap van de trailer gebruiken) maar wou enkel melden dat het vrij opvallend was dat de poster door de keuring gekomen was. Waardeer de werk ie op de site gedaan wordt enorm hoor, 't was meer bedoeld als een observatie dan een kritische opmerking.

HALVE TAMME. (moderator series)
Stills/screenshots zijn niet meer toegestaan, zie: De Site >> Algemeen >> Goedgekeurde beslissingen van de crew (regel 6).

Welk voordeel zou deze site er nou weer aan hebben als ze een poster verwijderen. Het is maar waar je je aan kan storen. Ik vind juist dat deze site soms de regels boven het algemene nut van de site stelt, niet andersom.

Rogyros
Bij The Mask - Seizoen 1:
Hoe kan één seizoen nu twintig jaar hebben geduurd?
Ik zal eens een correctie indienen. Blijkens IMDB spelde het eerste seizoen zich af in enkel 1995.

Bij Narcos - Seizoen 3:
Lijkt me niet dat deze poster bij dit seizoen hoort..

Apollinisch
Bij De Site > Algemeen > Het grote opmerkingen / feedback topic:
Wet Hot American Summer: 10 Years Later (2017) is toch gewoon seizoen 2 van Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015) en geen aparte (mini)serie?

- 12024 stemmen
Hier een fout en een verkeerde vertaling
Deadline 25/5 - Seizoen 1 (2014)
Volt ipv volgt, en gazet, dat lijkt me politie bureau?

Bij South Park - seizoen 21:
De trailer is stuk.

Jordy
Via de "corrigeren" knop kun je de gegevens aanpassen, alvast bedankt!

renzoroy_mm
Bij De Site > Algemeen > Toevoegverzoeken:
Voor de persoon die Young Sheldon heeft toegevoegd... Er missen een aantal afleveringen... :/