• 9.378.153 stemmen

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Mr. Chiel schreef:

Afgelopen vrijdag bij NET5 te zien geweest

Dit is het forumtopic voor toevoegingen van seizoenen van series. Dit is een losstaande documentaire, en dus een film. Ik heb hem als zodanig ingediend, even wachten nog dus!

Bedankt!

Mr. Chiel schreef:

Alstublieft!

trebremmit

Een paar jaar geleden mocht het nog niet op de site, maar kan inmiddels Hornblower (televisieserie) - Wikipedia - nl.wikipedia.org hier op?

Hornblower - TheTVDB.com

trebremmit schreef:

Het heeft op TvMeter gemogen, dus op die incarnatie als 'MovieMeter Series' mag het er zeker! Ik ga ermee aan de slag

trebremmit

Dit was toen het bezwaar, weet niet hoe het tegenwoordig is maar het zou mooi zijn als het er wel op kan.

jarno1975 schreef:

ripley Sorry, helemaal vergeten nog even terug te reageren.

We hebben het er even over gehad en zijn van mening dat dit (voorlopig) niet toegevoegd kan worden.

We zien dit toch meer als een reeks films. De 'afleveringen' staan ook apart op imdb met elk een eigen imdb-code. Daarnaast is de speelduur ook tussen de 90 en 120 min, wat ongebruikelijk is voor een aflevering van een serie. Als we dit toelaten zou je bijvoorbeeld ook de reeks James Bond films moeten toelaten.

Daarnaast is er ook nog een technische reden. Doordat elke aflevering een eigen imdb-code heeft zou je elke 'aflevering' als aparte serie moeten toevoegen. Je kan namelijk per serie maar 1 imdb-code opgeven.

Wellicht dat na het samenvoegen van Moviemeter en TV-Meter daar (technisch) verandering in komt maar daar kan ik helaas nu nog niets over zeggen.

trebremmit schreef:

Sorry, dan ben ik te gauw in mijn toezegging geweest; op een of andere manier dacht ik dat je de filmkant bedoelde! En op het eerste gezicht leek het me geen probleem om als serie toe te voegen.

We gaan het in ieder geval nu erover hebben, maar dit zou toch op een manier oplosbaar moeten zijn! Of het nu als aparte films is, of als serie. Ik ga in ieder geval met deze zaak aan de slag

Bedankt!

1AngryMan

Dankjewel!

Hier nog een ontbrekende titel:

The Lake (TV Series 2022– ) - Reference View - IMDb

avatar van The Oceanic Six

1AngryMan (moderator series)

Was er nog een "1." die ik over het hoofd heb gezien?

Dankjewel!

Nee was bedoeld om aan te geven dat het verzoek van The Oceanic Six eerste verzoek was.

kappeuter schreef:

Dankjewel!

Ah, zo! Inderdaad netjes om het in volgorde te behandelen En dat behoudt het overzicht, dus bedankt