- Home
Himmelsdalen, Sanctuary - Seizoen 1
ingestuurd
Dank u zeer
trebremmit
Mag deze serie er ook op?
stinissen (crew series)
Mag deze serie er ook op?
Ik vind van wel maar misschien is het een obstakel dat de 8 afleveringen apart als tv film worden gezien op IMDB dus moet hier een Mod naar kijken loes of en Chiel!
Op moviemeter mochten toentertijd niet omdat ze van een serie spraken dus ik zou zeggen ok maar ik ben geen Mod.
stinissen (crew series)
Mza Eerst even de zoekfunctie gebruiken voordat je iets plaatst s.v.p. Deze staat er ook al op namelijk.
Ik zie het nu kon hem niet meer vinden ik heb hem gevonden nu alleen 89 moet er nog op.
Die staat er ook op.
stephan73
Kan iemand de volgende anime die op Netflix staan toevoegen?
Dorohedoro
Japan Sinks 2020
stinissen (crew series)
Als ik alleen Deutschland intik verschijnen alleen 83 en 86 en 89 NIET. Maar bedankt voor de link zo kon ik toch nog stemmen.
stinissen (crew series)
Mza als je op enter drukt wel toch.
Ja dan wel ik heb dit laatste 10 jaar nooit zo hoeven doen normaal in het zoekvenster spatie en dan komen alle titels.... Bedankt trouwens
stinissen (crew series)
Mza Dan heb je echt onder een steen gelegen hoor
Dit is altijd al zo geweest, ook op MM. Er worden slechts een paar resultaten getoond als je niet op enter drukt.
Klopt maar aan die paar titels had ik genoeg
stinissen (crew series)
Gooische moeders nu op videoland aub..
trebremmit
ripley ik ga het even overleggen.
Zijn jullie er al uit?
jarno1975 (Moderator series)
ripley Sorry, helemaal vergeten nog even terug te reageren.
We hebben het er even over gehad en zijn van mening dat dit (voorlopig) niet toegevoegd kan worden.
We zien dit toch meer als een reeks films. De 'afleveringen' staan ook apart op imdb met elk een eigen imdb-code. Daarnaast is de speelduur ook tussen de 90 en 120 min, wat ongebruikelijk is voor een aflevering van een serie. Als we dit toelaten zou je bijvoorbeeld ook de reeks James Bond films moeten toelaten.
Daarnaast is er ook nog een technische reden. Doordat elke aflevering een eigen imdb-code heeft zou je elke 'aflevering' als aparte serie moeten toevoegen. Je kan namelijk per serie maar 1 imdb-code opgeven.
Wellicht dat na het samenvoegen van Moviemeter en TV-Meter daar (technisch) verandering in komt maar daar kan ik helaas nu nog niets over zeggen.
brawljeff
Het Perfecte Plaatje - Seizoen 5 zou top zijn.
trebremmit
ripley Sorry, helemaal vergeten nog even terug te reageren.
Jammer, maar het is niet anders. Bedankt voor je antwoord.
Ik heb het nog even op moviemeter gevraagd of het daarop mag, even afwachten.
stinissen (crew series)
Deze aub te zien bij Ziggo The Mark of a Killer (TV Series 2019– ) - Reference View - IMDb
jacobine_rodijk
Carmel: ¿Quién mató a María Marta? (TV Mini-Series 2020) - IMDb
The Expecting (TV Series 2020– ) - IMDb
Mochten deze series om technische redenen vanwege de toekomstige samenvoeging van TV-MovieMeter niet toegevoegd kunnen worden hoor ik dat graag, dan laat ik de verzoekjes voortaan achterwege.
john mcclane 2
Hallo . Goede dag .
Mag het nieuwe seizoen van FAMILY Guy worden toegevoegd ?
S18 ?
Trigonometry (TV Mini-Series 2020– ) - Reference View - IMDb nu op BBC First