• 9.381.114 stemmen

Het grote opmerkingen / feedback topic

Jordy

De volgende keer svp even voor mij laten staan. Anders kan ik het niet oplossen ?

Shaky

Jordy, zojuist seizoen 5 van Dokter Tinus toegevoegd (tussentijds even opgeslagen). Nu heb ik hem toegevoegd en zijn plotseling seizoen 1 t/m 4 van de site verdwenen

EDIT!: Nee, ze zijn niet verdwenen. Seizoen 1t/m 4 staan er nog op, maar seizoen 5 is plotseling als losse serie toegevoegd. Kun jij ze koppelen?

Jordy

Ik heb het hersteld, ik zal proberen of ik kan vinden wat er mis is gegaan

avatar van Teunnis

Teunnis

Bij Mijn Series is er weinig verschil tussen tekstweergave en grafisch. In beide gevallen zie ik een grote poster bij elke serie. Het enige verschil is dat ik bij tekstweergave een vinkje kan zetten en op een kruisje kan drukken.

avatar van The Oceanic Six

Ik krijg een melding of ik aflevering 2 van het nieuwe seizoen South Park toe wil voegen, omdat ik de serie heb toegevoegd. Er is nog geen info beschikbaar, komt maandag of dinsdag pas.

Waar is de optie dat ik die melding wel uit mijn beeld (bij mijn avatar) kan krijgen? Nu is het wel heel opdringerig, terwijl het een verzoek moet zijn.

Shaky

Bij Midsomer Murders - Seizoen 19 (2016-2017) geeft de site aan dat de volgende aflevering, nr 5, in 2018 zal worden uitgezonden. De datum staat echter correct ingevuld (20 augustus 2017) en het vinkje 'dit is een toekomstige uitzending' is niet aangevinkt. Hier lijkt iets mis te gaan.

The Oceanic Six schreef:

Het getalletje staat er als herinnering, lijkt me toch niet zo heel erg?

Teunnis schreef:

Bugje inderdaad, dat gaat niet helemaal goed

Shaky schreef:

Als je (als crewlid) op het kopje "tv data beheren" klikt bij dit seizoen, zie je dat er wat foute data staan. Zal het even opschonen, maar daar kun je dus de volgende keer kijken

Shaky

Ah, prima; zal ik doen de volgende keer. Dank voor het oplossen deze keer

Jordy schreef:

Het getalletje staat er als herinnering, lijkt me toch niet zo heel erg?

Nouja, nu dwingt de site het me, terwijl het geen verplichting maar een verzoek is. Zou het netter vinden als de melding weer verdwijnt na lezen. Zodra ik een plot zie corrigeer ik 'm wel. Of over 2 weken tegelijk 2 afleveringen.

Jordy

Natuurlijk is het allemaal vrijwilligerswerk. Maar tijdens het toevoegen heb je via een pop-up melding aangegeven dat je de toevoeging up to date houdt. Anders is het wellicht een beter idee om zo’n “belangrijke” toevoeging aan een ander over te laten. Voor deze site is het belangrijk dat mensen kunnen lezen waar de south park van deze week over gaat / over ging.

avatar van The Oceanic Six

Ik heb die pop up nooit gezien geloof ik.

Wel heb ik de moeite genomen een seizoen toe te voegen, zodat mensen over het lopende seizoen mee kunnen praten. Schijnbaar had geen enkele andere user dit nog gedaan op dat moment. En als ik in de gelegenheid ben dan voeg ik een nieuwe aflevering toe. Benieuwd hoe je dit verwacht als iemand pakweg GTST toe heeft gevoegd, moeten ze dan 300 afleveringen zelf toevoegen in een lopend seizoen?

Over dat laatste verschillen we ook. Ik praat graag over een lopend seizoen mee terwijl jij vermoed dat mensen massaal de plotomschrijvingen willen lezen, wat ik betwijfel.

Anyway, het was een suggestie van me. Kan er best mee leven als de melding blijft staan, al vind ik het wat vreemd. Zo belangrijk is het ook niet voor me.

The Oceanic Six schreef:

Zoals al 17 jaar op alle Meter-sites geldt, liever geen toevoeging dan een incomplete.

Er zijn mensen die over het seizoen discussiëren, en er zijn mensen die in het tv-overzicht zien dat er vanavond een south park op tv is, en benieuwd zijn of ze 'm al kennen, en de beschrijving even willen lezen.

Ik waardeer natuurlijk elke toevoeging en correctie, het is allemaal vrijwillig, maar het is in de huidige opzet de bedoeling dat toevoegingen up-to-date gehouden worden. Of dat je de toevoeging niet doet, zodat hij door een ander opgepakt kan worden. Zoals in dit voorbeeld, als ik na het kijken van aflevering 1 had gezien dat South Park S21 nog niet op de site stond, dan was ik 'm gaan toevoegen en gaan bijhouden.

En ik denk dat het belangrijk is om dat tellertje niet als iets dwingends te zien, maar als een herinnering. Zo zien crewleden constant dat soort tellers, als er nog toevoegingen of correcties open staan. Dat verplicht ze verder nergens toe.

avatar van tbouwh

tbouwh

Jordy schreef:

bugje inderdaad, waar zie je dat precies?

& Hotshot het was op de pagina van Twin Peaks seizoen drie. Lijkt inderdaad een tijdelijk bugje; waar het om ging was dat ik de spoilertags fysiek in beeld zag ([spoiler555 etc..) op alle plaatsen waar ze waren gebruikt, in de plaats van wat normaal gebeurt: een stuk onleesbaar gemaakte tekst. Inmiddels lijkt dat gefixt, gezien je de spoilertags zelf in mijn bericht/opmerking ook niet meer terugziet. Daardoor was het achteraf misschien wat verwarrend, hopelijk is het nu duidelijk

avatar van The Oceanic Six

TVMeter is weer erg traag met pagina's laden. Heeft de site vaker. Andere Metersites doen dit veel vlotter.

The Oceanic Six schreef:

Jammer dat er geen reactie op is gekomen, want het speelt nog steeds bij mij. Duurt standaard een seconde of 2, 3 voor een pagina wordt geladen. Dit hebben andere Metersites niet al is Gamesmeter ook iets trager.

Jordy

Vervelend, ik merk zelf geen verschil.

avatar van The Oceanic Six

Hm, vreemd. Merk vaak dat het gewoon een fractie langer duurt dan op praktisch elke andere internetpagina. Het is geen drama overigens, maar het kan fijner.

brawljeff

Heb zelf ook nergens last van. Welke browser gebruik je, aburefan?

Firefox.

avatar van jordandejong

jordandejong

Wil net het derde seizoen van Viva La Bam toevoegen en merk dat er iets misgaat.

Als je op de IMDB link klikt op de seriepagina van Viva la Bam krijg je een error van IMDB dat die pagina niet bestaat. Toen ik het derde seizoen wilde toevoegen herkende die de IMDB code ook niet en gaf hij aan dat de serie nog niet bekend is op tvmeter.

Op de seizoenspagina's (https://www.tvmeter.nl/season/8642 & Viva La Bam - Seizoen 2 (2004) staat ook geen IMDB link aangegeven.

brawljeff

Als ik de seriepagina van Viva la Bam bewerk zie ik dat er inderdaad geen IMDB code is gekoppeld. Ik kan deze ook niet toevoegen. Macht dus maar even met het toevoegen van seizoen 3.

@ Jordy/mods?

Jordy

Ik zal daar nu even een imdb code invoeren

brawljeff

cornelis wil je het nog eens proberen?

avatar van jordandejong

jordandejong

Hij herkent 'em weer

Crewmededeling

Het minimale aantal afleveringen voor een mini-serie is per direct verlaagd van 6 naar 4 afleveringen.

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Ik kan blijkbaar niet meer 'tussentijds opslaan' (probleem sinds gisteren). Heeft nog iemand dit probleem?

Shaky

Zojuist even geprobeerd; bij mij hetzelfde. Jordy, kan jij zien waar het misgaat?

opgelost?