menu

De Site / Gebruikers / MM'ers, leeftijd en het maatschappelijk leven

zoeken in:
avatar van kos
kos
Naomi Watts schreef:
Wat is er nou mooier dan twee personen die pure soulmates zijn en waar elke minuut samen onbetaalbaar is .
Weinig, al denk ik het dat het percentage huidige relaties dat je op deze manier kunt beschrijven vrij laag ligt .

avatar van katie morosky
Leno schreef:

Ik ga je raad eens opvolgen, maar als ik dit jaar niet weet af te studeren zoek ik je op


Een tip: je moet het ook een beetje verstandig aanpakken. Als ik het antwoord niet wist bij een mondeling examen deed ik alsof ik het wel wist maar zo zenuwachtig was dat ik er net niet opkwam. Of ik begon te vertellen over iets dat er vaag verband mee hield en als de prof dan iets zei riep ik "Ja, dat bedoel ik!". Elke prof trapte erin.

avatar van Naomi Watts
kos schreef:
Weinig, al denk ik het dat het percentage huidige relaties dat je op deze manier kunt beschrijven vrij laag ligt .

Mee eens.

avatar van katie morosky
Freud schreef:
Als je aan de KULeuven de postgraduaat opleiding stedenbouw volgt (en dat is niet zó marginaal, ik denk er serieus over) dan moet je vanaf dit jaar een inschrijvingsgeld van 5000 euro ophoesten (een ver-achtvoudiging met vroeger). Maar dat vinden de mensen van ASRO geen probleem, want die opleiding wil zich meer gaan richten naar internationale studenten. En ja, die zijn natuurlijk welstellend genoeg bovendien die vuile Vlamingen hebben toch geen talent. Maar zo goedkoop is het dus ook weer niet allemaal .


Ik stam nog uit die goede oude jaren. Jaren waarin de lessen archaïsch waren, je het allemaal zelf moest uitzoeken, je niet eens wist wàt je precies moest studeren maar het was allemaal wel goedkoop.

avatar van Freud
katie morosky schreef:
...riep ik "Ja, dat bedoel ik!". Elke prof trapte erin.

Stom maar dat werkt inderdaad altijd. Of zelfs als je het fout hebt en hij begint je te verbeteren, heel hard knikken en zeggen 'awel ja, dat bedoelde ik, precies!' .

avatar van katie morosky
Komt me uiterst bekend voor. Ik ben er zelfs in geslaagd de prof zelf een vraag te laten beantwoorden. Ik begon met een woord en dan volgde het vingergeknip van 'ik weet het hoor' en hij maakte netjes de vraag af. Heeft me geen enkel punt gekost. Je moet gewoon een beetje de trucjes kennen.

avatar van Achilles
katie morosky schreef:
Komt me uiterst bekend voor. Ik ben er zelfs in geslaagd de prof zelf een vraag te laten beantwoorden.


Dat is ook een hele goeie manier. De professor een vraag stellen. Ik had vorig jaar een mondeling examen (duurt ongeveer 20 minuten) over europese geschiedenis. Op een gegeven moment vroeg ik aan hem wat hij ervan zou vinden als de oostbloklanden zouden toetreden tot de EU. Hij heeft vervolgens ruim 10 minuten gebuurt. Was echt kat in het bakkie. Leraren vinden het geweldig als je als leerling in hun geïnteresseerd bent!

avatar van katie morosky
katie morosky schreef:
Zoek het even op in het groene boekje... Taalwonder .


Ik zal mezelf maar verbeteren alvorens een ander het ontdekt: het Groene boekje is met hoofdletter. Zo'n taalwonder ben ik dus ook niet.


avatar van Freud
Ja zeg, we kunnen ook nooit even wat dieper op een onderwerp ingaan!

Don Gertus
Dat kan wel, in een ander topic.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:37 uur

geplaatst: vandaag om 03:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.