• 9.372.674 stemmen

The Inbetweeners 2 (2014)

Komedie | 96 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Damon Beesley en Iain Morris

Met onder meer: James Buckley, Simon Bird en Joe Thomas

Plot The Inbetweeners 2

Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland. Jay besluit voor een jaar een sabbatical te nemen en nodigt de rest van zijn seksbeluste vrienden uit om met hem mee te gaan op een krankzinnige trip naar het "seksland van de wereld", beter bekend als Australië.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Hdde

Hdde

Heerlijke flauwe humor. Deel 1 vond ik net iets beter maar het zijn lekkere wegkijkertjes.

Naar het einde toe werd de film wel iets minder.

avatar van jessinha

jessinha

Deel 1 en de series waren super, maar vond deze ontzettend tegen vallen. Hij was al afgelopen zonder dat ik dat verwachtte. Heb welgeteld 2x echt goed kunnen lachen, terwijl bij de serie en andere film ik continue in een deuk lag. Dus helaas geen aanrader. Verwacht er niet veel van. Ik had gedacht dat hij net zo top zou zijn als de andere film en de serie, maar niet dus

avatar van wwelover

wwelover

Een sequel is altijd een risico, zeker bij komedies en dat blijkt nu ook wel weer. Het begon nog redelijk veel belovend, maar het zakte erg in naar het einde. De opzet zoals bij deel 1 was veel beter. Nu waren de verhaallijnen eigenlijk bij alle vier de personages nogal rommelig en slecht uitgewerkt. Toch wel nog regelmatig kunnen lachen en de dames zijn zeker weer leuk om te zien. Maar het niveau van de serie en de eerste film wordt niet gehaald.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik vond de serie geweldig. Ik kan me niet herinneren dat ik de eerste film heb gezien, maar deze film vond ik net wat te lang duren. De flauwe humor werkte wat beter in het korte format van de televisieserie. Deze film duurt dan weer anderhalf uur. Hierdoor worden sommige grappen wel iets teveel van hetzelfde (vooral de oversekste grappen van Jay) en slagen ze niet allemaal even goed.

Toch kijkt de film nog best makkelijk weg, daarom nog zo'n 2,5*.

avatar van apolicum

apolicum

"Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland."

Hetzelfde begin als bij de eerste film, maar nu 3 jaar later... Zijn het dan ondertussen geen eenentwintigjarige jongens?

avatar van Theunissen

Na het leuke eerste deel moet ik zeggen dat dit vervolg toch minder geslaagd is. Waar ik in het eerste deel nog regelmatig heb moeten lachen. moest ik in dit vervolg pas lachen na circa 45 minuten om de pedofiel grap (heb ik zelfs hardop om moeten lachen). Vanaf dat moment wordt de film eigenlijk ook nog wel een beetje leuk en valt er geregeld ook wat te lachen (o.a. gedoe met de dolfijn en de poepgrap). Het flauwe en saaie verhaal inclusief de uitvoering (zeker de eerste 45 minuten) stelt ook teleur en hetzelfde geldt voor de cast. Zeker de randfiguren in deze film zijn tenenkromend slecht en behoorlijk stereotype (zeker dat figuur "Ben" met de dreadlocks en de irritante vrouw "Katie"). Al met al een matig vervolg, die niet meer dan leuk om eens gezien te hebben is (mede ook omdat de film maar iets van 90 minuten duurt).

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Totaal overbodig!

1 was leuk, maar 2: Slap verhaal, de grappen slaan kwa originaliteit alle planken

mis en tevens was ik bij part 2 verdomd snel uitgekeken op de personages. Been

there, done that!

The Inbetweeners 2 (2014): Wat een nachtmerrie.

Halve ster van mijn kant.

avatar van schumacher

schumacher

Terwijl ik de 1ste film zelfs goed en vermakelijk vond vind ik deze 2de film al helemaal niet aan de 1ste kunnen tippen, op geen enkel gebied.

Wat een verschil; kijkt niet lekker weg en is niet vermakelijk.

Laat dit vervolg maar links liggen.

Tijdverspilling.

avatar van blurp194

blurp194

Superflauwe poep- en plasgrappen. Onleuk. Ongeveer het enige dat een beetje gelukt is is het mooi zonnige beeld. Jammer dat daar het grootste deel van de tijd een stel vervelende pubers doorheen lopen.

avatar van peterjohn

peterjohn

Tegenvaller voor mij. De eerste was aardig nogthans.

Eenvoudig tweede deel.

De vier gasten zijn weer terug, de humor is zo ongeveer hetzelfde, het enige wat verschilt zijn de vrouwen en de locaties. Ditmaal zitten ze in Australië, wat genoeg is om een beetje variatie op dezelfde humor te brengen. Heel origineel is het niet, maar vermakelijk nog steeds wel.

Allicht is het iets slimmer om de beide films wat verder uit elkaar te zien, twee in één week is misschien net wat teveel van het goede, toch is dit tweede deel ook weer best amusant. Het duurt niet te lang, de vier zijn voldoende verschillend en er valt geregeld wat te lachen. Zeker niet alle grappen zijn geslaagd, maar de balans is in ieder geval positief.

Hoogstaand of hoogst memorabel is het uiteraard niet, het is gewoon leuke en vlotte filler die morgen allicht weer vergeten is. Maar pure comedies zijn tegenwoordig zelfzaam, in dat opzicht zijn deze twee films gewoon welgekomen. Leuk voor een keertje, meer hoeft het soms niet te zijn.

avatar van Phantasm

Phantasm

Zijn voorganger was een stuk beter, bij deze hier en daar wat humor. Soms leuk, soms flauw.