• 9.371.759 stemmen

The Most Fun I've Ever Had with My Pants On (2012)

Drama / Roadmovie | 95 minuten

Genre: Drama / Roadmovie

Geregisseerd door: Drew Denny

Met onder meer: Drew Denny en Sarah Hagan

Plot The Most Fun I've Ever Had with My Pants On

De film volgt twee jeugdvriendinnen Andy en Liv die zich herenigen om de as van Andy's vader uit te strooien. Ze reizen vanuit LA naar Austin waar Liv auditeert voor de rol van een geniepige spion in een film-noir film. Tussen het uitvoeren van mini-begrafenissen in surrealistische zuidwestelijke landschappen, zijn de meisjes aan het oefenen om zo ondeugend mogelijk te zijn!

avatar van McSavah

McSavah

Niet bepaald verrassend dat onder meer de regisseur, cinematograaf en actrice van Jess + Moss (2011) achter deze film zitten als je de poster en trailer bekijkt. Zelfs de romeinse kaarsen worden weer uit de stal gehaald. Toch, wordt ongetwijfeld weer genieten.

avatar van Mat_

Mat_

De film heeft minder weg van Jess+Moss dan de trailer doet vermoeden. Deze is uiteindelijk toch wel een pak conventioneler, meer straight forward. Het is nog steeds niet geweldig plot gedreven, maar er zit wel meer richting in dan J+M, dat toch meer een sfeerbeeld gaf. Deze film mist dat dromerige, dat lome zomerse gevoel dat J+M wel had. Er zijn af en toe wel korte stukjes waar dat gevoel toch naar boven komt maar die worden te vaak, te snel afgebroken om toch maar weer verder te gaan met het verhaal. Hierdoor zijn de personages ook eerder een tikje vervelend ipv intrigerend.

Aanrader? Toch wel, al haalt deze film het zeker niet van J+M.

avatar van McSavah

McSavah

Weer zo'n film die je uit het oog verliest. Er zijn tegenwoordig ook zoveel indiewerkjes. Zo te zien is hij al best lang via VOD te zien?

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

dat valt heel erg tegen, helaas. Al op t spoor gekomen dan McSavah ?

avatar van Mat_

Mat_

VOD inderdaad, in de US ook via Amazon, Itunes ed. Geen idee of deze ooit is uitgebracht op DVD. Lijkt me ook de toekomst te worden voor dit soort indiewerkjes.

avatar van comely

comely

''zijn de meisjes aan het oefenen om zo ondeugend mogelijk te zijn!''

Onze dames zijn weer nuttig bezig.