• 9.372.714 stemmen

Geregisseerd door: Nisha Ganatra

Met onder meer: Robbie Amell, Keenan Tracey en Victor Garber

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot The Hunters

"For centuries, a secret organization has protected the world's treasures... Meet the next generation."

Als de ouders van Paxton en Tripp vermist raken, ontdekken de broers een geheim over hun ouders. Ze behoren tot een geheim genootschap van zogenaamde Hunters, avonturiers die legendarische artefacten opsporen om ze veilig te kunnen bewaren. Met de hulp van hun vriendin Dylan besluiten de broers een geheim artefact op te sporen en hun ouders te redden.

avatar van Wet-Sand

Wet-Sand

Ik heb deze film gisteravond via netflix gekeken. Hoewel het camerawerk en de acteurs soms toch aan de slechte kant waren, heb ik toch deze film met plezier bekeken. Het is geen film die je nog een keer wilt zien, maar om een avondje op te vullen is hij prima te doen. Het verhaal achter de artefacten vind ik wel een beetje lachwekkend en ook de manier waarop Paxton en Tripp de film binnenrollen. Maarja dat is vaker bij dit genre ze moeten toch ergens beginnen met het verhaal.

avatar van lautjuh93

lautjuh93

leuke film, ik heb hem net op netflix gezien. het is niet een film die ik normaal snel zou kijken maar ik vond hem wel leuk. Het verhaal is wel een beetje lachwekkend. Maar al met al een prima film.

avatar van gatygun

gatygun

avatar van thugster

thugster

• 1977 stemmen

gatygun schreef:

Low budget , slechte acteurs, cheesy. uitgezet na 30 minuten.

Je hebt de film niet eens gezien, maar geeft m wel een cijfer. Hoe ongeloofwaardig ben je dan. Zulke gasten moeten gewoon gebanned worden

avatar van ziggy06

ziggy06

gatygun schreef:

Low budget , slechte acteurs, cheesy. uitgezet na 30 minuten.

Ik heb hem gewoon uitgezeten. Alexa Vega is de reden. Daarom ben ik deze film ook gaan kijken. Voor mij ook het hoogtepunt van de film...tja ik heb een zwak voor deze actrice...en niet vanwege haar overweldigende acteerkwaliteiten hoor...