• 9.372.314 stemmen

Genre: Thriller / Misdaad

Geregisseerd door: Jack Topalian

Met onder meer: Jack Topalian, Eric Roberts en Oleg Taktarov

Plot Betrayal

"When the Russian mob came after his family ...it became personal"

Zakenman Vazgen, kortweg Vaz, was ooit lid van de Armeense maffia maar heeft zich losgemaakt van zijn misdadige verleden. Tenminste, dat dacht hij. Want op een dag wordt zijn oudste zoon beschuldigd van moord. Het slachtoffer is de man van de mooie Natasha, op wie Michael stapelverliefd is. Verblind door de liefde heeft Michael zich nooit gerealiseerd dat Natasha getrouwd was en dat haar man een hoge positie had in de Russische maffia. Vaz ziet zich gedwongen al zijn macht en invloed aan te wenden om zijn zoon te redden. Wat hij niet weet, is dat dat Italiaanse gangster Vincent ook bij de zaak betrokken is en nu probeert de macht te grijpen. Vaz zal een zwaar beroep moeten doen op zijn rechterhand Artut en zijn vroegere vriendschap met Alexander, de grote baas van de Russische maffia. Zal het Vaz lukken zijn gezin en zijn respectabele nieuwe leven veilig te stellen en voorgoed te ontsnappen aan de klauwen van de criminaliteit?

avatar van dionj

dionj

Lekker professioneel... Spelfouten op een poster? Facebok.com

avatar van Oliveri

Oliveri

Is die Eric Roberts nog niet met pensioen?

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Helaas net als de vorige film die ik heb aangeschaft, ook hierbij nog geen informatie van de kijkers die hem al hebben gezien. Ach....en vanwege een ontbrekende o op de voorzijde van de poster zal ik een film niet laten liggen. We zullen zien.........

avatar van Brabants

Brabants

Deze film neemt de kijker mee in de duistere wereld van de Armeense en Russische maffia, waarbij loyaliteit, familie en macht de clichématige boventoon voeren. Ondanks dat het binnen het genre van maffia films en daarbij horende vergeldingen niets vernieuwends is, zit het ook nog eens ongeloofwaardig in mekaar. Er is geen introductie van personages, maar ze worden na een ongeloofwaardig voorval gelijk tegen elkaar uitgespeeld. Hierdoor blijft het voor een maffia film allemaal vrij oppervlakkig. Ondanks goede rollen o.a. gespeeld door Jack Topalian zelf en Oleg Taktarov wil het niet lukken serieus te worden. Jack Topalian doet er verstandig aan om het bij acteren te laten en het regisseren aan andere personen over te laten.

avatar van Brabants

Brabants

Oliveri schreef:

Is die Eric Roberts nog niet met pensioen?

Zou hij wel verstandig aan doen. Gezien zijn deelname in deze film gaat het weer lekker nergens over.

avatar van pietje101

pietje101

wat een gedrocht van een film na 45 min. afgezet.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Rauwe, en ietwat realistische film. Maar dit zijn helaas ook de enige pluspunten van deze amateuristische poging een gangsterprent te maken. Eigenlijk werd deze opgezet omdat Eric Roberts erin meespeelt, maar die is zoals zo vaak tegenwoordig amper 5 minuten te zien in een totaal overbodige rol. Easy money?