Muck (2015)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Steve Wolsh
Met onder meer: Kane Hodder en Jaclyn Swedberg
Plot Muck
"The Lucky Ones are Already Dead"
Een groep vrienden ontsnapt ternauwernood uit een oude begraafplaats, lang vergeten en begraven onder de moerassen van Cape Cod. Ze hebben al twee van hun vrienden verloren in het moeras, vermoedelijk dood. Ze stuiten op een leeg vakantiehuis langs het mistige moeras en breken in om te schuilen. Wat zich ook in het moeras bevindt, het zit nog steeds achter hen aan. Wanneer een van hen eropuit trekt om hulp te zoeken ontdekt de groep dat er nog iets anders is dat hen dood wil. Iets veel erger en wreder ligt op de loer buiten het moeras, in het huis.
Troit
Terra
Grawesome Crutal
Victoria Cougar
Shinobi
Dit schijnt dus deel uit te maken van een nieuwe trilogie, ik ben benieuwd. Jaclyn Swedberg ziet er in ieder geval nice uit.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
''Shot in native 4K, Muck will be the first horror film both shot and released in 4K / Ultra HD''
Vandaar ook de absurd hoge kwaliteit trailer.
Jake the muss
Wat een verschrikking zeg, en dan zeg ik niks te veel. Kan het wel in 4k gefilmd zijn maar dat red dit gedrocht echt niet. Laten liggen, tenzij je van tieten houd, die zie je in overvloed
Spartaan1986
Wat is er mis met tieten?
Jake the muss
Haha niks hoor, maar dan kijk ik liever wat anders dan deze prul
housemoviewatch
Muck
Waar zal ik eens beginnen. De film start erg rommelig. Als kijker lijkt het net alsof je halverwege de film binnen wandeld.
Het verhaal: hmm tja... niet teveel over kwijt want die was er simpelweg niet.
Acteerwerk: buitengewoon slecht. Volgens mij hebben ze een aantal playboy dames weten te strikken en als advies gegeven; schreeuw gewoon de hele film maar! Dan nog niet eens hebbend over hoe ze met elkaar omgaan. Zo'n groep moet een band krijgen en emotie als er iemand dood gaat toch? Voorbeeld; tegen het eind word een van de blonde dames een kamer in getrokken ten eerste zien we verder niet wat er met haar gebeurt en ten tweede is er niemand van de groep die naar haar omkijkt of denkt haar te helpen? Sterker nog, aan het eind lachen ze gewoon met elkaar ( de overgebleven groep) terwijl hun vriendin/vrienden en/of familie dood is gegaan?
Hoe zag het er in zijn geheel uit?
Niet. Sinds Waneer gebruiken ze avatars in horror films? Oja en dan nog de muziek. Wat een slechte keuze en op verkeerde momenten zeg. Wat dachten ze? Ze praten en we gooien er een muziekje bij op? ( dit was bijna aan het einde) wat een moment zeg.
De film liep totaal niet zoals deze hoort te gaan. Het begin had halverwege gemoeten, het einde aan het begin aangezien ze het wel opgemerkte MUZIEKJE aan zetten en doen lijken alsof het er op zit en aan het eind dan nog een vecht scène filmen. Man man man wat zou ik deze regisseur een schop onder zijn reed willen geven. 1 * voor de moeite en de tieten dan..
perceived
Muck = Meuk. Je ogen en oren beschermen tegen deze film is mijn tip.1/10*
Noodless
Mijn ogen hoef ik alvast niet te beschermen gezien de vrouwelijke cast
Wat eye candy betreft zit het bij deze film goed. Lauren Francesca als Mia en Jaclyn Swedberg (Playmate 2012) als Terra mogen gezien worden.
En dan niet te vergeten Miss Cape Cod 2013 Audra Van Hees ( toppertje!) en Miss Cape Cod 2012 Ashley Green Elizabeth. En zo spelen er nog een aantal hot babes in de film. Aan boobs geen gebrek. Het verhaal zelf stelt eigenlijk niks voor. Het begint al heel chaotisch waarna de andere personages nadien heel geforceerd geïntroduceerd worden in het verhaal. Daarbij is de duur ervan heel lang. Toch zitten er een paar leuke scènes in de film zoals wanneer Kane Hodder begint te moorden. Helaas komt dit weinig voor. Storend zijn vooral de saaie en vaak belachelijke dialogen. Conclusie : veel eye candy maar ontstellend zwak chaotisch verhaal gepaard met belachelijke dialogen. 3/10
joolstein
Heb ooit eens 1 film eerder een 0,5 gegeven. (En deze is nog minder dan die film) Vaak zie ik nog wel wat positief in een film. Maar tja hier zijn het alleen wat blote borsten. Die kom je anno 2015 veelvuldig tegen op internet dus daar heb je ook niet deze superslechte film voor nodig. Lager dan 0,5 kan ik niet geven en zelfs dat is ie nog niet waard
Shinobi
"What is this horeshit?"
Uit interesse toch maar eens opgezet.
Als kijker word je gelijk midden in het verhaal gegooid, wat op zich wel te verklaren is; dit moet namelijk het vervolg zijn op een nog uit te komen prequel genaamd 'Muck: Feast of Saint Patrick'. Het is een bekend gegeven rondom een groepje jongeren die achterna worden gezeten door vage wezens.
Op zich een prima basis voor een hoop bloed en verderf, ware het niet dat je wel erg bedrogen uitkomt. Hetgeen dat volgt bestaat simpelweg niet meer uit: slecht acteerwerk, een warrige montage, lachwekkende dialogen en veel - overbodig - naakt. Het naakt gaat zelfs zo ver dat er een aantal scènes zijn waarin actrices louter hun lichaam aan het showen zijn middels o.a. verkleedpartijen voor de spiegel. Om eerlijk te zijn heb ik er niets op tegen om een Jaclyn Swedberg zo te zien, maar daarvoor kijk ik niet naar een dergelijke film.
Op horrorgebied valt er ook bar weinig te genieten. Het merendeel van de kills vindt buiten beeld plaats zonder enige vorm van spanning te creëren. Het is wel te prijzen dat Steve Wolsh enkel voor praktische effecten heeft gekozen, maar deze komen niet helemaal goed over. Daarbij word je geregeld uit de film gehaald door een soundtrack die volledig misplaatst is.
Al met al is 'Muck' een zielige bedoening dat door moet gaan als horrorfilm. Buiten het naakt om en een aantal grappige inside jokes kun je hier weinig plezier uit halen. Op naar de prequel dan maar...
1,0 Sterren.
MeteoraXV
Hahaha dat was de leukste film die ik in lange tijd heb gezien, ontzetten cheesy en eigenlijk gewoon een komedie porno horror maar nog steeds leuk
steffv1
tsjaaa, hier kan je weinig over zeggen, behalve dat het barslecht was..
rensenbrinck
Verschrikkelijk slecht: acteurs,verhaal,trucage,beeldmontage,etc.....
Het enige positieve:zo had Kane Hodder weer (een beetje) werk.
Iets oudere kijkers zullen hem nog kennen als Jason Voorhees uit de "friday the 13th " filmreeks
uit de jaren 70 en 80;al oud ,maar véél beter dan dit.
PEN15
Okee, ik wilde hier wat over zeggen.. maar dat neem ik terug nadat ik te weten ben gekomen dat deze schmuck 250k heeft gekost, is gefinancierd via kickstarter (is dat geen gebedeld geld?) en is geschoten en geproduceerd door iemand uit de marketing- en reclamewereld.
Die weet dus als geen ander dat je kijkers moet lokken met veel blote siliconentieten, 4k ultra hd beeldkwaliteit (wat het ook mag wezen) en een bekende naam uit de griezelfilmwerld, Kane Hodder. De 1* op MM en 2,6 op imdb spreken boekdelen, maar voor wat het is moet je je er ook niet te hard aan tillen.
Tonypulp
Schaars geklede dames zijn een middel en geen doel. Wolsh is een complete non-liefhebber van het genre en al helemááál geen kenner. Toch knap hoe je dat in ongeveer een kwartier tijd al (zonder twijfel) kunt constateren. Is op een klein budget geschoten, maar wel met een RED (en in 4K). Daar zou je heel wat leuks mee kunnen doen, maar als je er de ballen verstand van hebt.... krijg je dit. Een klein momentje binnen een scene, dat ze van de trap loopt bijvoorbeeld: een makkelijke handeling. Vaak te vertellen in één shot, misschien leuk om met twee kaders te doen. Hij besluit er 5 te maken, waarvan 3 compleet achterlijk bedacht zijn en totaal niet te snijden zijn met de rest. Het lijkt bijna alsof hij z'n editor wilt plagen... (ik voelde z'n pijn). Misschien moet je er inderdaad niet te hard aan tillen, omdat de film hoger inzet dan dat het is, maar dat is op eigen initiatief zo verkocht. Dus vooral lekker afmaken, en duimen dat dit niet nogmaals gebeurd.
Richard_Voorhees
Misschien word dit voor mij wel de slechtste horrorfilm van het jaar.
De film begint met een lange scene waarbij je het idee krijgt dat je ergens halverwege het verhaal inhaakt. Men probeert in dit stuk nog wat de spot te drijven met de horrorclichés, maar helaas zorgt dit alleen maar voor een aantal pijnlijk slechte dialogen.
Ook al is de film in 4K geschoten, als je een aantal scenes (die in het moeras) dusdanig slecht belicht dat er alsnog weinig te zien is, dan heb je daar niet zoveel aan.
Verder zorgen de vele rondborstige dames die om de meest belachelijke redenen hun kleren uittrekken en de slechte achtergrondmuziek er soms voor dat je het idee krijgt dat je naar een goedkope pornofilm aan het kijken bent.
Soms is het camerawerk gewoon ronduit slecht te noemen en ook dat werkt weer in het nadeel van de kwaliteit. Zelfs voor de Kane Hodder liefhebbers die hem weer willen zien doen waar hij om bekend staat is deze film echt niet de moeite van het bekijken waard.
Ik kan alleen maar adviseren om hier met een grote boog omheen te gaan.
JollyMira
Muck is echt muck.Na een kwartier of zo afgezet.Alleen maar ge*le naakte dames(zeg ik het nog netjes). Een dikke vette 0

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix