• 9.371.990 stemmen

Met onder meer: Diogo Morgado, Roma Downey en Amber Rose Revah

Gesproken taal: Engels en Hebreeuws

• meJane Bekijk via meJane

Plot Son of God

"Their Empire. His Kingdom."

Het levensverhaal van Jezus Christus, die volgens velen de Zoon van God was. Hij werd geboren te Bethlehem nadat zijn relatief arme ouders daarheen dienden te reizen voor een volkstelling. Jaren later ging hij door het leven als een alom bekende en zeer gewaardeerde leermeester. Hij predikte over zijn Vader in de hemel, genas hierbij zieken van hun kwalen en wekte zelfs mensen op uit de dood. Totdat Hij op drieëndertigjarige leeftijd zelf enkele predikingen in vervulling liet gaan op een voor vele mensen onverwachte manier.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van NERD

NERD

Ongeinspireerde film waar niets, maar dan ook niets nieuws naar voren wordt gebracht of zelfs een interessante invalshoek wordt gepresenteerd. Erg matige acteurs waar Diogo Morgado ronddwaalt en liefde verkondigt met een gezicht alsof hij aan de XTC zit. Totaal geen diepgang, karakteropbouw en achtergrondverhaal van alle karakters ontbreken compleet. Ik zal de film niet veroordelen op het inmiddels al lang bekende verhaal van Jezus Christus, maar wel op het enorm slechte script (het verhaal springt van hak op tak) en de bar slechte dialogen. Toch nog 1 ster omdat het er nog redelijk ok uitzag.

avatar van ampie93

ampie93

deze film heeft onterecht een laag cijfer , ik vind het een prachtige film, de manier waarop ze het verhaal laten zien is net een tikje anders. De manier hoe hij alles weet wordt belicht. En het verhaal op zich is juist mooi gedaan. Ook voor mij is deze film zeker een 9+. Ik snap niet hoe iemand deze film niet goed zou vinden..