• 9.373.063 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ara Paiaya

Met onder meer: Gary Daniels, Mickey Rourke en Eric Roberts

Plot Skin Traffik

"Because some people just need killing."

Een huurmoordenaar duikt in de duistere wereld van de mensenhandel en prostitutie. Te midden van een onderwereld waarin dagelijks overleven niet zozeer een vaardigheid is maar een instinct, gaat hij al moordend op zoek naar de top. Zijn missie is namelijk om Mr. Big uit te schakelen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schram101

schram101

Leuke cast. Ook Michael Madsen doet hier nog aan mee.

avatar van DiDa

DiDa

Erg low budget maar ziet er toch vermakelijk uit. De cinematography doet me denken aan Lundgren's Blood Of Redemption en Ambushed.

Leuke actie en leuke acteurs (Gary Daniels, Eric Roberts, Mickey Rourke, Jeff Fahey, Michael Madsen).

avatar van tattoobob

tattoobob

schram101 schreef:

Leuke cast. Ook Michael Madsen doet hier nog aan mee.

Klopt hij doet aan alles mee wat bagger is

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Je kijkt naar een beetje goedkope uitvoering van Steven Seagal. Net op t moment dat het wel erg 1 tegen 100 wordt, worden de hulplijnen ingeschakelt. 2 topacteurs leveren even aardige scenes op, maar dan wordt het weer matig actie. Alleen de dutchman vond ik erg goed spelen. Wat een interessante acteur is dat, kwam me bekend voor. Ah de piloot uit Lost.

Nou vervolg hoeft echt niet, maar zo te zien hebben ze na deze B-film nog een vervolg in petto.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

DiDa schreef:

Erg low budget maar ziet er toch vermakelijk uit.

Was ook wel te merken. Editing leek wel te ontbreken tijdens de gehele film waardoor eigenlijk geen enkel gevecht of actiescène overkomt of spectaculair is.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Ik zie die poster en denk meteen Bangkok Dangerous...

avatar van DragQueen

DragQueen

Een B-film in alle opzichten. Er valt bij vlagen nog wel van de actie te genieten, maar verder heeft het allemaal vrij weinig om het lijf. Het acteerwerk van de gehele cast is erg houterig. Je zou meer mogen verwachten van een cast met o.a Mickey Rourke en Jeff Fahey in de gelederen. Het is mij een raadsel wat Hannah en Madsen in deze film te zoeken hebben. Dat ze zich uberhaupt hebben laten strikken voor zoiets als dit. Ik zie ze toch liever nog eens verschijnen in een Tarantino film. Verder was het camerawerk ondermaats, en wordt de actie ook niet echt overtuigend in beeld gebracht. Op momenten een erg amateuristisch aanvoelende film. Een vervolg hoeft van mij dan ook niet zo. 2 Sterren.

avatar van 606

Mickey Rourke wordt echt met de tijd lelijker, die man is niet meer wat hij eerst was.

avatar van stinissen

Zeer slechte film en Mickey Rourke zier er uit als een misvormde bowlingbal...

avatar van schumacher

schumacher

B-Film. Mickey Rurke amaai zeg, wat is me dat zeg, die ziet er niet uit.

Film zelf is erg low budget en de vechtscenes waren maar amateurisme wat mij betreft, voelde al helemaal niet echt aan.

Nee, geen goeie film maar kheb wel al slechter gezien daarmee toch nog een 2.

avatar van Collins

Collins

De cameravoering en het verhaal waren bedroevend slecht.

De acteerprestaties waren lachwekkend. De cast acteerde inspiratieloos en deed aan overacting. Dat gold voor zowel de kleine als de grote namen.

De actiescenes zouden in een persiflage op het actiegenre niet misstaan hebben.

De dialogen pretendeerden scherpzinnig, filosofisch en diepzinnig te zijn, maar waren dat allerminst . De dialoog werd af en toe zo belachelijk dat het hilarisch ging werken. Ik heb meerdere malen hardop moeten lachen.

Eigenlijk diep triest dat een serieus thema als mensenhandel zo te grabbel wordt gegooid en gebruikt wordt als excuus om zo'n filmisch gedrocht te brouwen.

Eén ster vanwege mijn lachsalvo's.

avatar van Brabants

Brabants

Een verhaal over de wereld van de mensenhandel, huurmoordenaars, het herwinnen van menselijkheid, opoffering en verlossing lijken ingrediënten voor een zeer interessante film. In de praktijk is Skin Traffik heuze pulp wat met enige trots nog net een B-film genoemd mag worden. De cast betreft enkele Hollywood-veteranen die zelfs niet in staat zijn deze puinhoop en verspilling van energie en geld te redden.

avatar van gauke

gauke

Er waren enkele uitstekende gevecht- en actiescènes (eerlijk gezegd ook een aantal saaie) te bewonderen in deze, qua stijl, tachtiger/negentiger jaren productie. Echter het hortende, onevenwichtige verhaal, dat al zo oud was als de weg naar Rome, bleef daar mijlenver van verwijderd. De, qua namen, professionele cast leek zo snel mogelijk hun geld te willen verdienen (daarna wegwezen).

avatar van Gerben75

Gerben75

Ik dacht een film met vechtersbaas Gary Daniels, dat levert goede actie op en met acteurs als Mickey Rourke en Eric Roberts verwacht ik ook nog wel aardig acteerwerk.

Maar helaas, na 20 minuten was ik er al helemaal klaar mee, wat een rotzooi.

Acteerwerk, camerawerk, script, regie, allemaal waardeloos. Zonde van je tijd.

avatar van DickBos

DickBos

Hele redelijke film. En lui lig niet zo te zeiken over slecht acteerwerk. Als je het beter kan…..

Die kop van Gary Daniels heeft de casting goed gekozen. 6 ster